merhaba canim hosgeldin...
kizlarr hala gelmiyo kizim yaaaahurmadan baska duydugunuz önerebileceginiz bisiy varmi? iki gundur hurma yiyorum ama hicbi etkisi olmadi hic dogmayacakmis gibi geliyo cok rahat geciyo son gunlerim cok saskinim ne sanci var nede baska bi sikayet esim diyo sen nasl hamilesin dogurmaya niyetin yok kizimi ozledim gelsin artik diyo :))
merhabalar.vala bence cokta bişi yapma.içme yürümek iyi gelir .o zaten geleceği zamanı bilir.yanında sürekli birileri olsun mutlaka çantanda kapıda hazır olsun:)
Canım takma kafana, bizim bi arkadaş demişti 9 ay 1 hafta doldu gece başladı sancım dedi. hatta o gün doktora gitmiş hiçbişi yoktu, gece 12de sancılarım başladı dedi.
Bi zamanı var bekliyor işte. Dua et bol bol. Bol bol yürü canım bu sıralar. Hareketsizsen aşağı inemiyordur bebek. Doktora hergünmü gidiyorsun? Sezaryen değil dimi, normal olucak inşallah?
canım sana ufak bi önerim olacak yanlış anlamada hoş sen hemşiresin daha iyi bilirsin ama bu durumlarda ilişki doğumu başlatabiliyor benim oğlanda öyle olduda
onu da duymuştum ama eşim biraz çekiniyo ya bşiy olursa diye korkuyoruz günümüzü bekliycez artık ne yapalım kızımız nazlı olucak biraz :))
çiğdeme şimdi normal geliyo ama 39+ ya girince insan sabırsızlanıyor strese giriyor birde hani ne zaman gelecek niye gelmedi ya bişi olursa oluyo insan. Allah hayırlısıyla kucamıza almayı nasip etsin hepimize
çiğdemciğim basur için bildiğim bişey yok üzgünüm ama kabız etmeyecek şeyler yemeye bak, birde normal doğumda basur çok fena oluyo bende hiç olmamasına rağmen ıkınmaktan doğumdan sonra basur memeleri çıktı malesef uzun sürede kaldı
Merhabalar;
Hoşgeldin canım. Bende Sankoda Esra Hanıma gidiyorum. 20 haftalık hamileyim. Nasıl memnunmusun doktorundan?
hoşgeldin canım senin az kalmış
tesekkür ederim canım hoşbulduk. az kaldı çok şükür :)
off kızlar yaa kaç gun vardırda bugün daha cok arttı.basur olmuşum ben sanırım.cok yıllar önce olmuştum ama geçmişti şimdi yıne.hatta azcık kan bıle geldi ödüm patladı kan acaba vajinadan mı geldi diye sanırım tuvalette basur cok agrıyınca ondan geldi.napmam lazım öneriniz var mı?
doğum için düşündüğün bişi varmı? normalmi istiyosun
çalışıyormusun
normal doğum istiyorum ama son anda ne olur bilemiyorum acil durum olurda sezeryan olmak zorunda kalırmıyım bilemiyorum...
evet canım çalışıyorum 4 hafta sonra da izne ayrılıyorum. nizipin bi köyünde oturuyoruz erken doğum olursa ne yapacağız şimdiden korkuyotum biraz...
hayırlısı bakalım...
sen doğum için ne düşünüyosun ?
merhaba
bende aynı sorunları yaşadım geçmişi okuduysan bir fizik tedavi uzmanına gitmeni öneririm fizik tedavinin gebeye yada bebeği bir zararı yoktur ben 6 veya 7.ayımdı sanırım fizik tedavi olduğumda zaten yöntemler şöyle bildiğin bardak çekme yapıyolar vakumlu bir cihaz var onla adı vakum ama yöntemi aynı kendileride zaten aynı olduğunu söylüyo sonra ısı veriyorlar o bölgeye kasları rahatlatmak için bir usg cihazları var yine ama görüntüsüz oda içeriye ısı veren cinsten bunlarda bebeğine bir zarar vermez
benim bebeğimin kalp atışları malesefki durmul miyopi yarın gidip kürtaj olacağım haktan hayırlısı artık
demekki ilk doktorum haklıymış ama yinede bu kadar beklediğim için pişman değilim vicdanım daha rahat en azından
size mutlu hamişlikler kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?