Gaziantep'teki Hamileler, doktor ve Hastane tavsiyeleri

canım sana ufak bi önerim olacak yanlış anlamada hoş sen hemşiresin daha iyi bilirsin ama bu durumlarda ilişki doğumu başlatabiliyor benim oğlanda öyle olduda

ha birde adaçayı ve ahududu çayı içebilirsin bi yerde okumuştum bunları eski zamanlarda doğumu başlamayan kadınalra ahududu yedirirlermiş

merhabalar.vala bence cokta bişi yapma.içme yürümek iyi gelir .o zaten geleceği zamanı bilir.yanında sürekli birileri olsun mutlaka çantanda kapıda hazır olsun:)

off kızlar yaa kaç gun vardırda bugün daha cok arttı.basur olmuşum ben sanırım.cok yıllar önce olmuştum ama geçmişti şimdi yıne.hatta azcık kan bıle geldi ödüm patladı kan acaba vajinadan mı geldi diye sanırım tuvalette basur cok agrıyınca ondan geldi.napmam lazım öneriniz var mı?

çiğdeme şimdi normal geliyo ama 39+ ya girince insan sabırsızlanıyor strese giriyor birde hani ne zaman gelecek niye gelmedi ya bişi olursa oluyo insan. allah hayırlısıyla kucamıza almayı nasip etsin hepimize

çiğdemciğim basur için bildiğim bişey yok üzgünüm ama kabız etmeyecek şeyler yemeye bak, birde normal doğumda basur çok fena oluyo bende hiç olmamasına rağmen ıkınmaktan doğumdan sonra basur memeleri çıktı malesef uzun sürede kaldı

normal olucak 12 sine kadar bekliycez dedi dr.um olmazsa 12 si sabah erkenden gidicem önce suni sancı veririz olmazsa en son sezeryan düşünürüz dedi.
aslında bebek aşagıda dogum kanalında ama sancım falan hiç olmuyor doktora hergün gitmiyorm en son pazartesi gitmiştim ama yarın doğum öncsi raporum bitiyor onu uzatıcaz büyük ihtimal doğum başlamadı çünkü onun dışında çok sık çağırmıyor benim doktorum 10 gün önce gitmiştm en son gittiğimden öncede

canım sana ufak bi önerim olacak yanlış anlamada hoş sen hemşiresin daha iyi bilirsin ama bu durumlarda ilişki doğumu başlatabiliyor benim oğlanda öyle olduda

onu da duymuştum ama eşim biraz çekiniyo ya bşiy olursa diye korkuyoruz günümüzü bekliycez artık ne yapalım kızımız nazlı olucak biraz :))

onu da duymuştum ama eşim biraz çekiniyo ya bşiy olursa diye korkuyoruz günümüzü bekliycez artık ne yapalım kızımız nazlı olucak biraz :))

bişi olur işte olması gereken olur ve doğum başlar yani :)) birde hamama gitmeni öneririm canım ben senin yerinde olsam yarın hamama giderdim göbek taşınada otururum doğumunda kolay olur hem bende gitmiştim doğumdan bi hafta önce çok iyi geliyo

teşekkürler.dikkat edecem artık yapacak bişi yok.

Merhabalar;

Hoşgeldin canım. Bende Sankoda Esra Hanıma gidiyorum. 20 haftalık hamileyim. Nasıl memnunmusun doktorundan?

teşekkür ederim canım hoşbulduk. gaziantepe gelmeden önce çok kadın doğum doktoruna gittim,burda da medikal de bi doktora gitmiştim ve memnun kalmadım.
doktorumdan çok memnunum. bende fsh yüksek çıkıyodu ve hamile kalmamın çok zor oldugunu acele etmem gerektiğini söylüyodu diğer doktorlar.1 yıl tedavi gördüm ibrahim beye gittiğimde olmama gibi bi durum olmadığını söyledi ki zaten öyle de oldu.. hamileliğimin başında düşük riski warmış ama memlekette gittiğim doktor hiç bahsetmedi bundan, ibrahim beye geldiğimizde o hemen farketti ve önlem aldık..çok şükür şu ana kadar bi sıkıntımız olmadı.
inşallah doğumda da olmaz.

bende başlarda acaba bayan doktor olarak esra hanıma geçsem mi diye düşündüm ama sonra değiştirmek istemedim... devam ediyorum.
esra hanım nsl memnun musun ?

hoşbulduk sevilaycım teşekkür ederim

hamileliğimin ilk zamanlarında çok çektim bağsurdan sürekli kanama oluyodu bende acısını hiç söylemiyorum bile... doktoruma söylediğimde kepekli ekmek yememi ve magnezyum içmemi önermişti.mide bulantılarım çok oldugu için magnezyum fazla içemiyodum ama gerçekten rahatlatıyo... deneyebilirsin... bunun dışında bol bol sıvı tüketmeni yavsiye ederim...

doğum için düşündüğün bişi varmı? normalmi istiyosun
çalışıyormusun

normal doğum istiyorum ama son anda ne olur bilemiyorum acil durum olurda sezeryan olmak zorunda kalırmıyım bilemiyorum...

evet canım çalışıyorum 4 hafta sonra da izne ayrılıyorum. nizipin bi köyünde oturuyoruz erken doğum olursa ne yapacağız şimdiden korkuyotum biraz...

hayırlısı bakalım...

sen doğum için ne düşünüyosun ?

benim ilkim normal buda öyle olur diye umuyorum allahtan bişi olmazsa nizibin köyündemi oturuyorsun öğretmen falanmısın bana öyle gibi geldi sanki, umarım bu tarafa yakın bir köydür hemen gelirsin zaten ilk doğumun olduğu için öyle hemen sancın başlar başlamaz doğumun olmazki rahat ol o yüzden, benim görümcemde nizipte öğretmen

çok sağol canım haftaya kontrolüm var sorayım bi dr. ama şu sıralar biraz daha azaldı gibi hayırlısıyla şu son ayları atlatsaydık

Son düzenleme:
benim bebeğimin kalp atışları malesefki durmul miyopi yarın gidip kürtaj olacağım haktan hayırlısı artık
demekki ilk doktorum haklıymış ama yinede bu kadar beklediğim için pişman değilim vicdanım daha rahat en azından
size mutlu hamişlikler kızlar

canım benim çok geçmiş olsun çok üzüldüm dediğin gibi haktan hayırlısı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…