- 8 Mart 2013
- 1.342
- 1.322
- 333
- 32
Yok canım yanlıs benceKadın Doğum bölümünde kayıt yapan kıza sordum. Daha önce başka bir bayan sorduğunda yine aynı şekilde cevap vermişti.
ibrahim Halil Büyükbeşenin hastasıydım bilgili pek fazla konuşmaz sakin ve genelde normal doğum yaptırırŞuan araştırma içerisindeyim. Muayene ücretinde diğer hastaneler arasında çok fark yok ama doğum da fark var. Mehmet Şahin Korkmaz ve İbrahim Halil Büyükbeşe hakkında bilgin var mı?
O zaman size söyledikleri ücret doğrudur. Ben İ.Halil Özdurak'a gidiyorum.Hangi doktora gidiyosunuz?
Bence de yanlış aramızda yanlış anlaşılma olmuştur. Doğru bilgi için teşekkür ederim.Yok canım yanlıs bence
Bilgi için teşekkür ederim.ibrahim Halil Büyükbeşenin hastasıydım bilgili pek fazla konuşmaz sakin ve genelde normal doğum yaptırır
Ben de esra ozkaplan a gidiyorum. Bakalım hayırlısı. Rabbim kolay dogumlar sağlıklı evlatlar nasip etsinO zaman size söyledikleri ücret doğrudur. Ben İ.Halil Özdurak'a gidiyorum.
Yogun sayılmaz en fazla bı saat beklersin ben dun gıttım 3. Hasta bendimBende 13 haftalık olcam Hatem yılmaz Genco ya gidiyorum. Diğer muayene için Sanko i.halil özdurak a gitmeyi düşünüyorum acaba doktor çok yoğun mu
Canım dun gıttım ama konusamadım ordakı kıza sordum doktorlar fiyata karısmaz dedı anca o fiyatlar sınırmıs daha dusuk cıkar dogum da dıyo kullanılan ılaclara gore dedıDoktorla konuştuktan sonra son fiyat durumunu yazar mısın?
FİYAT NE DEDİLER SANACanım dun gıttım ama konusamadım ordakı kıza sordum doktorlar fiyata karısmaz dedı anca o fiyatlar sınırmıs daha dusuk cıkar dogum da dıyo kullanılan ılaclara gore dedı
Sezeryan 1300 normal 1500FİYAT NE DEDİLER SANA
baya yüksek fiyatlarSezeryan 1300 normal 1500
Malesef canımbaya yüksek fiyatlar
Ncr 700 civarı duydum amamedical park sanko hastanesi ile aynı fiyatta ncr de muhtemelen aynıdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?