Gaziantep'teki Hamileler, doktor ve Hastane tavsiyeleri

Ben normal yaptım canım sımdı yıne normal isterim bı sorun olmassa insallah
Benim gebeligim cok sıkıntılı geçti maalesef. Simdi de 29.haftadayim. 6.haftadan beri esra hanima gidiyorym.aslinda bayanla ilgili şikayetim cok olmadı ama az ve öz konuşuyor. Ote yandan 14.haftaya kadar surekli kanamam ve düşük ruskim olmasına rağmen cok serinkanlı davrandı ve bu da benim stresimi azaltti cok şükür. O açıdan esra hanımın hakkını yemek istemiyorum. Ama bi yandan da kanamam bitene kadar progestan kullandim ben. Ilaci yazarken tuzu kes demedi bana maalesef. Ve ben o dönem erikleri tuza bana bana yedim.surekli kusmama rağmen ilk uc ayimda 5 kilo almıştım. Gercegi beni diyetisyene yonlendirdiginde öğrendim. Simdi hala o sismelerimin acısını yasiyorum... Ve fazla kiloların ve bir de esra hanimdan hep sezeryan doğum yapan duydum ve ben normal yapmazsam bu kilolardan zor kurtulacagimi düşünüyorum o yuzden esra hanimi arastiriyorum sürekli. Ibrahim halil beye de gitmek geldi icimden siz böyle yazınca. Hastanemi de degistirmek istemiyorum açıkçası çünkü sanko hastanesinin sakinligi düzeni hosumuza gidiyo.

Peki bir soru daha sorabilir miyim? Doğum ücretleri ne kadar sankoda? Hem sezeryab hem normal. Sezeryan olma ihtimalim de var cunku annemin ve ablamin çatı dar. Genetik olmasından korkuyorum. Bir de bebegim şimdi ters. Yani sezeryan için de fiyat gözönünde bulundurmam lazim. Cok cok teşekkür ederim uzun zamandır bu konuda hep arastirma yaptim sorular sordum ilk defa cevap aldim ❤

Yani doktorunun sana bilgi vermesi gerekirdi tuz konusunda falan benım oyle bir sıkıntım olmadi bende genelde kansızlık sorunu var once deva hastanesine gidiyordum ordakı doktor ilacı Gun de bır kullan dedı hatta Ikıncı gıttıgımde ilacımı bıle yazmamıs ama ibrahim bey Ikı kere kullan dedı ve iki kutu yazdı yanı hastasına gore muamele yapan ılac veren yonlendıren birisi sakınlıge gelirsen cok sakindir ama cokta guven verir

Rica ederim canım yardım ederim ne istersen sor ama henuz dogum ucreti konuşmadım ben 4 yıl once normali 500 e yaptim o zaman muayene 50 liraydı sımdı dusun 5 lira fark etmıs heralde dogum da fazla yuksek degildir ve o zamanlar 100 lira gibi bı fark vardı ikisi arasında

Ha bı de sunu soylım ben normal dogum sancısından duramıyodum yalvardım benı sezeryana al diye o zaman doktor bana olmaz normal yapacaksın dedı o zamandan beri normalden yana oldugunu dusunuyorum ama bebekte bı sıkıntı olmadıkca normali onerırım hakkında hayırlısı doktoruna guven

Neden bıktırdılar ki? Ben bir tane erkek doktora gittim o da saçmaladı. Nazan hanım çok doğal böyle küçümsemiyor çektiğin acıyı falan
Ay yok ya en son gıttıgım doktordan sonra bı daha kadın mi asla dedim resmen ezbere konusan odadan cıkmam icin ugrssan bebege de iki uc dk da bakan ve bitiren bı doktordu o kadar hızlı bitiyor ki kadın ultrason da bakarken koltuğa bıle oturmuyo

Kızlar benim de doktor tavsiyesine ihtiyacım var ilk kontrole öneriler üzerine Sezgin Sönmez e gittim fakat ilgi eksikti özel muayehane hemde o yüzden hastene istiyprum sanko yada medikal düşünüyorum

Kızlar benim de doktor tavsiyesine ihtiyacım var ilk kontrole öneriler üzerine Sezgin Sönmez e gittim fakat ilgi eksikti özel muayehane hemde o yüzden hastene istiyprum sanko yada medikal düşünüyorum
Sezgin beyin muayenesi cok pahali herkes iyi diyor ama nasıldır bilemem medical de ondan geri kalmaz muayene 150 dıyolar bence cok cok fazla tabı durumun musaıtse sen bilirsin arif deniz varmis galıba onu cok soyledıler sanko da da benim doktorum ıyı karar senin

Sezgin beye 200 verdik ama böyle 10 dk jet hızında bir muayene oldu Arif Deniz i düşünmüyorum çevremde memnun kalmayan çok. medikalde bir bayan doktor çok iyi dediler ya da İbrahim özduraktı demi senin doktorun onu düşünüyorum evet

Vay be adamın 10 dksı 200 o kadar parayı verince ınsan dort dortluk ilgi bekler sankonun muayenesı 55 ibrahim özdurak doktorum valla ben memnunum baskası ne dusunur bilemem tabı de yılmaz genco dedıler cok arastırdım neler neler yazdılar enı sonu kendı doktoruma gıtmeye karar verdım Ilk dogumu da onda yaptım zaten

Ya evet yılmaz Genco yu artık önermiyrolar . Bende o kadar verince ilgiyi fazla bekledim :) medikalde Betül usluoğulları varmış hiç duydun mu

Ya evet yılmaz Genco yu artık önermiyrolar . Bende o kadar verince ilgiyi fazla bekledim :) medikalde Betül usluoğulları varmış hiç duydun mu
Yok valla hıc duymadım fiyatlar benı aşıyor orayı fazla sormadım o yuzden hakkında hayırlısı olsun ıyı bı Dr sec onla devam et derim cunku degısıklık yapmak ıyı olmuyo ve de insanı cok yoruyo

Ya bende öyle bir doktor seçip devam etmek istiyprum bir de ilk gebeliğim çok heyecanlı tecrübesizim inşallah iyi bir doktor bulurum

Canım yaa sen de boyle deyince kafam karıştı. Ben 30.haftaya girdim.memleketteyim simdi. Gitmem 34.haftayi bulacak. Acaba esra hanimdan hic mi gecmesem ibrahim beye? Ya da en onemli zamanlar deyip bi sans versem mi?

Canim ben ilk muayenemi medikalparka gittim daha gebeligimi bilmeden. Hatice doktordu soyadini hatırlamıyorum. Direkt alttan muayene etti beni ve kanamam başladı muayeneyle birlikte. Adetimden bi gun once olunca biz de adet kanamasi sandik. Bana bi hafta mantar tedavisi uyguladı ilacla. Bi hafta sonra gittigimde kanamamin normalden cok az oldugunu bastan beri hala devam ettigini söyledim. Tekrar alttan muayene etti. Rahim duvarin cok kalin senin hamile kalman imkansız dedi. Dogum kontrol hapi verdi rahim duvarin sifirlansin dedi. Kapidan oyle umutsuz çıktım ki bi daha oraya ugramak istemedim. Ardindan asistanini gonderdi bana hamilelik testi icin kan verdirdi. Meger ben hamileymisim. Rahim duvarim o yuzden kalınmış. Kanamam da adet kanaması değil bazi hamilelerde olan kanamalardanmis. Velhasil bir daha o doktorun kapısının önünden gecmedim. Ustelik bizzat yengem onermisti cok cok iyi doktor diye. Onun ikiz gebeligini o takip edip yaptırmıştı. Demem o ki kişiden kişiye değişiyor doktorla uyuşma. Iki doktor secip ikisine de muayene ol, uzerine icine sinene git. Ben sankodaki esra hanima da tavsiye üzerine gittim. Hatice doktordan sonra sakinligi, ilgisi, olumlu bakışı beni cok rahatlatti ve ona devam ettim baska da doktor bilmedigimden. Ama maalesef kanamamdan dolayi progestan kullanirken tuzu birak demedigi icin de su an odemlerin acisini cekiyorum. Onun dışında bi sıkıntı yaşamadık. Tek derdim esra hanimdan yana dogum sırasındaki tavrını hic bilmiyorum. O yuzden arastiriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…