Gebeliğe Hazırlık Gaziantepte doktor tavsiyesi istiyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Chester15

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2016
2.433
1.249
133
kızlar yumurtalığımda kist var bebek istiyorum buraya yeni taşındık iyi bir doktor önerisi olan var mı

Dr Özkan leylek canım alanında uzmanmis ama tam olarak neresinde Antep in bilmiyorum çok metini duydum ama git bence özel muayenehanesi var

Maalesef detayli ultrason icin gitmiştim hamileyken ama dr icin gitmedim daha iyi gozlem yaparlar diye düşündüm açıkçası Gaziantep de devlet hastanelerini cok pis buluyorum hic tertip temizlik yok mecbur kalmadikca gitmiyorum Allahta muhtac ettirmesin inşallah

Amin canım bende yeni geldim buraya hangi hastaneye gideceğimi bilmiyorum ilçedeki devlet hastanesi aynen dediğin gibi

Bülent Gürhan Kahraman kesinlikle tavsiyem netten arastir bulabilirsiniz

Abdülhamit soysalı önerdi bir arkadaşım ncr hastanesindeymiş bilen var mı

Kızlar geçen aylarda doktor arıyordum sonradan ncr deki abdülhamit soysala gittim memnun kalmadım ilgisiz ve konuşmuyor bu ay yeniden doktora gidicez bu kez medikal parktaki Abdullah göymen e gitmeyi düşünüyorum sizce nasıl daha önceden ona gidip hamile kalan var mı

Sorununuz neydi canım bide kaliteleri neydi embriyolarının tek embriyo yu siz mi istediniz :) çok sordum dimi ya :)
1buçuk yıldır olmadı cnm eşimde çok istedi hiç bi sorun çıkmadı sebepsiz infertilite denildi bizde beklemek istemedik açıkçası yoksa daha erkendi blastokist transferi oldu benim onun tutma ihtimali daha yüksekmiş 5.gün embriyosu yani birde 35yaş altı tek embriyo oluyormuş Sağlık Bakanlığı öyle bi şey çıkarmış o yüzden bize sorulmadı dahi yaşım 35yas altı

Benim de yaş 28 canım ama hep iki tane koyarız diye konuştuk :) kaç yumurtan toplanmıştı canım kaçı 5. Güne geldi benimd e 5. Gün olacak

maşallah canım normal yoldan gebelik olmuş muydu hiç ?
Yok cnm hiç olmadı 1buçuk yıl ilk 5 ay bekledik erken diye doktora gitmedik sonrasında 5ay eşim işi gereği şehir dışına çıktı maddi açıdan sıkıntımız olmadığı için direk tüp bebek yaptırmaya karar verdik

Ben 2014 yılında primer(kapandı) İbrahim büyükbeşeye gidiyordum 37.haftaya kadar. 37.haftada normal doğum istemedim o da kabul etmedi bende sanko saydı Abdullah beye gittim daha beni ilkkez görmesine rağmen ultrason bakar bakmaz panikledi hemen acil sezeryana dedi kordon iki kere dolanmış bebek sıkıntıda dedi acil ameliyata girdim dediği gibi bebek doğduğunda her tarafı mosmordu titriyordu ve köpükler geliyordu ağzından neyseki şuan 4 yaşında maşallah sağlıklı ikinci doğumumada ona gittim tavsiyeleri ile sadece 6 kilo aldım 3 kilo 10o grm doğdu bebeğim. Yalnız nişan geldi 35.hafta başında ertesi gün gittim hastaneye ultrason bakar bakmaz yine acil sezeryan gibi ama ciğer geliştirici iğne yapalım sancı durdurucu yapalım bakalım dedi maalesef wrte gün bebek iyice kapıya dayandı sancılar sıklaştı doğuma girdim. Doğumdan çıkıp aileme gitmiş bebekte annede iyi demiş yine gece evinden aradı eşime Sultan hanım nasıl diye aradı. Sabaha kadar 40 kez koridorda turla bol bol su iç yatma dedi dediğini yaptım ve öğlen eve giderken hiç doğum yapmamış gibiydim 7 gün yeni doğan yoğun bakımda kaldı bebeğim beslenmediği için ve 7 gün boyunca hergün hastaneye gittim geldim sezeryan olmama tağmentabi 6 kilo aldım sadece oğlumda doktor ilgisizdi 25 kilo almıştım ama şuan başka hastanedeymiş çalıştığı hastane nedeniyle bişey diyemem sanko un yeni doğan bakımı Ünal bey çok iyi 7 gün el bebek gül bebek baktılar yavrum şükür sağlıklı maşallah o da

Teşekkürler canım bende gidiyorum abdullah beye tüp bebek yapıcak inşallah bende hamile kalabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…