Gaziantepde meme büyütme ameliyatı olan var mı

Alex-Jale

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2015
50
4
33
Merhaba kızlar 29 yasındayım 2 çocugum var . Ve çok uzun zamandır meme. üyütme silikon aneliyatı olmak istiyorum . Gaziantepde ikamet ediyorum . Burda bir kac dr dan fiyat öğrendim hepaynı 15000 tl dediler bi murus eksik diyen yok maalesef . 10 bin üzerine çıkamam maalesef . Bildiğiniz. baska ilde de olsa daha uygun fihata ameliyat olanınız olfu mu? karın germe ve lipomatık de istedim ona 10 bin tl dediler. Lütfen yaptıranlar fiyat hakkımda bilgi yaza bilir mi ?

15.000 TL bu ameliyat için güncel fiyat. Gayet normal. 10.000 TL altı ameliyat olmak istiyorsanız devlet hastanelere yönelin tam fiyatları bilmiyorum fakat 5.000 - 10 000 TL arasındalar. Randevu almanız uzun sürebilir.

15.000 TL bu ameliyat için güncel fiyat. Gayet normal. 10.000 TL altı ameliyat olmak istiyorsanız devlet hastanelere yönelin tam fiyatları bilmiyorum fakat 5.000 - 10 000 TL arasındalar. Randevu almanız uzun sürebilir.
tesekkur ederim bu gün dr lerden biri yuvarlak silikon 12 bin tl den baslıuor dedi . Onunla iletişime geçecegım

Merhabalar oldunuz mu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…