- 14 Nisan 2013
- 2.182
- 2.122
- 333
- Konu Sahibi AnlatmayaGerekYok
-
Baklava için Koç*k baklavayı tercih edebilirsin . İnternet satışı var . Tatlı için taaaa oraya gitmene gerek kalmaz
Patronlarım antepli her ay illa 2 tepsi sipariş ederler .
Birde İstanbul daysan bir yer daha önerebilirim .
Beyran yemeden Dönme
Ozaman Güngören de Seç baklava var off. Akşam akşam ağzımı sulandırdınevet İstanbuldayım :)
Ben yıllardır gitmek istiyordum, ucuz uçak bileti bulunca aldım
Beyran tamam onu burda da içiyorum ama eminim orda daha güzeldir
Baklavayı denicem :)
Sana cevap vermeyeceğim.
Çünkü sinir oldum
Ko*ak baklava ve imam çagda* baklava bunları oneririm. İmam çagda* çarşının içinde zaten çok kolay bulursunuz baklavasını şiddetle yemenizi tavsiye ederim sanki hiç şerbet yok gibi çok hafif. Biz eşimin asker töreni için gitmiştik antepe ve sadece oteli yatmak için seçtik öyle özellikleri çok önemli değildi bizim için. Garni otelde kaldık biz internetten almanıza gerek yok bence antep kalabalık bi şehir olmadıgı için otelde boş oda rahat bulunuyor. Otel oda olarak iyiydi fakat konum olarak ara sokakta olduğu için gorunus olarak pek hoş degildi. Sizin için bu onemli degilse tercih edebilirsiniz bence biz sadece aksam yatmak icin gittigimiz icin rahatsiz etmedi bizi :)
Küşnemeci halil usta. Çok salaş olmasına rağmen tıklım tıkış yer bulmak için bekliyosun.
Ciğerci mustafa burasıda çarşıda ve salaş bir yer
Birde kelebek simit kebabı mutlaka yemelisin.
Birde sıra gecesine mutlaka gidin ben çok eğlenmiştim.
Ko*ak baklava ve imam çagda* baklava bunları oneririm. İmam çagda* çarşının içinde zaten çok kolay bulursunuz baklavasını şiddetle yemenizi tavsiye ederim sanki hiç şerbet yok gibi çok hafif. Biz eşimin asker töreni için gitmiştik antepe ve sadece oteli yatmak için seçtik öyle özellikleri çok önemli değildi bizim için. Garni otelde kaldık biz internetten almanıza gerek yok bence antep kalabalık bi şehir olmadıgı için otelde boş oda rahat bulunuyor. Otel oda olarak iyiydi fakat konum olarak ara sokakta olduğu için gorunus olarak pek hoş degildi. Sizin için bu onemli degilse tercih edebilirsiniz bence biz sadece aksam yatmak icin gittigimiz icin rahatsiz etmedi bizi :)
sıra gecesini eşim istiyor onu nasıl ayarladınız?
Ben çok sevdim ama koçakta yemedim orayıda çok duyduk ama vaktimiz kıstlıydı imam çagdaşa girdik ona daha yakınız diye belkide kocakta yesem bende sevmezdim imam cagdasi. Burda baklavalar şekerli şurup gibi catalla değdiğin an şelale gibi içinden şerbet aktığı için orda yediğim baklava bana harika gelmistiİmam çağdaşı çok övmüşlerdi ama malesef baklavasını hiç beğenmedim ben . Damak zevki tercihler elbette ki
Ben çok sevdim ama koçakta yemedim orayıda çok duyduk ama vaktimiz kıstlıydı imam çagdaşa girdik ona daha yakınız diye belkide kocakta yesem bende sevmezdim imam cagdasi. Burda baklavalar şekerli şurup gibi catalla değdiğin an şelale gibi içinden şerbet aktığı için orda yediğim baklava bana harika gelmisti
Öncelikle Gaziantep bir güne sığmaz onu belirtmek isterim :))Kızlar önümüzdeki haftasonu eşimle Antep'e gideceğiz. 1 gece kalacağız.
Sırf kebap ve baklava yemek için
Şehir merkezinde bir otel belirledim kafamda. İnternette çeşitli sitelerden bakıyorum otelin ücretini görebiliyorum.
Sizce internetten mi rezervasyon yaptırmalıyım yoksa otele giderek mi? Hangisi daha uygun olur?
Bir de 'Gaziantep'e gidince bunu yemeden ya da oraya gitmeden dönme dediğiniz yerler' nereler?
Antep kalabalık değil mi dedinizKo*ak baklava ve imam çagda* baklava bunları oneririm. İmam çagda* çarşının içinde zaten çok kolay bulursunuz baklavasını şiddetle yemenizi tavsiye ederim sanki hiç şerbet yok gibi çok hafif. Biz eşimin asker töreni için gitmiştik antepe ve sadece oteli yatmak için seçtik öyle özellikleri çok önemli değildi bizim için. Garni otelde kaldık biz internetten almanıza gerek yok bence antep kalabalık bi şehir olmadıgı için otelde boş oda rahat bulunuyor. Otel oda olarak iyiydi fakat konum olarak ara sokakta olduğu için gorunus olarak pek hoş degildi. Sizin için bu onemli degilse tercih edebilirsiniz bence biz sadece aksam yatmak icin gittigimiz icin rahatsiz etmedi bizi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?