Gaziantep ve otel

AnlatmayaGerekYok

Ekspresko sıcak içilir lütfen.
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2013
2.182
2.122
333
Kızlar önümüzdeki haftasonu eşimle Antep'e gideceğiz. 1 gece kalacağız.

Sırf kebap ve baklava yemek için

Şehir merkezinde bir otel belirledim kafamda. İnternette çeşitli sitelerden bakıyorum otelin ücretini görebiliyorum.

Sizce internetten mi rezervasyon yaptırmalıyım yoksa otele giderek mi? Hangisi daha uygun olur?

Bir de 'Gaziantep'e gidince bunu yemeden ya da oraya gitmeden dönme dediğiniz yerler' nereler?

Baklava için Koç*k baklavayı tercih edebilirsin . İnternet satışı var . Tatlı için taaaa oraya gitmene gerek kalmaz
Patronlarım antepli her ay illa 2 tepsi sipariş ederler .
Birde İstanbul daysan bir yer daha önerebilirim .

Beyran yemeden Dönme

evet İstanbuldayım :)

Ben yıllardır gitmek istiyordum, ucuz uçak bileti bulunca aldım

Beyran tamam onu burda da içiyorum ama eminim orda daha güzeldir

Baklavayı denicem :)

Reactions: H E
Küşnemeci halil usta. Çok salaş olmasına rağmen tıklım tıkış yer bulmak için bekliyosun.
Ciğerci mustafa burasıda çarşıda ve salaş bir yer
Birde kelebek simit kebabı mutlaka yemelisin.
Birde sıra gecesine mutlaka gidin ben çok eğlenmiştim.

Ko*ak baklava ve imam çagda* baklava bunları oneririm. İmam çagda* çarşının içinde zaten çok kolay bulursunuz baklavasını şiddetle yemenizi tavsiye ederim sanki hiç şerbet yok gibi çok hafif. Biz eşimin asker töreni için gitmiştik antepe ve sadece oteli yatmak için seçtik öyle özellikleri çok önemli değildi bizim için. Garni otelde kaldık biz internetten almanıza gerek yok bence antep kalabalık bi şehir olmadıgı için otelde boş oda rahat bulunuyor. Otel oda olarak iyiydi fakat konum olarak ara sokakta olduğu için gorunus olarak pek hoş degildi. Sizin için bu onemli degilse tercih edebilirsiniz bence biz sadece aksam yatmak icin gittigimiz icin rahatsiz etmedi bizi :)

İmam çağdaşı çok övmüşlerdi ama malesef baklavasını hiç beğenmedim ben . Damak zevki tercihler elbette ki

sıra gecesini eşim istiyor onu nasıl ayarladınız?

hayır benim içinde hiç önemi yok sadece 1 gece yatacağım nasılsa teşekkür ederim

İnternetten rezervasyon yap. Bir kaç farklı siteden bak en uygununu al.

*METANET BEYRAN
*METANET KATMER
*KELEBEK KEBAP & İMAM ÇAĞDAŞ KEBAP
*TAHMİS KAHVESİ(SÜTLÜ MENENGİÇ)
*ÇITIR LAHMACUN
*HAYVANAT BAHÇESİ

İmam çağdaşı çok övmüşlerdi ama malesef baklavasını hiç beğenmedim ben . Damak zevki tercihler elbette ki
Ben çok sevdim ama koçakta yemedim orayıda çok duyduk ama vaktimiz kıstlıydı imam çagdaşa girdik ona daha yakınız diye belkide kocakta yesem bende sevmezdim imam cagdasi. Burda baklavalar şekerli şurup gibi catalla değdiğin an şelale gibi içinden şerbet aktığı için orda yediğim baklava bana harika gelmisti

Doğrudur dediğim gibi damak zevkide önemli.

Canim kelebeği tavsiye etmem antepli olarak kocan baklavası güzel çok pahalı kilosu 1oo en iyi yemek beyran katmer kusleme ciğer içinde mustafa yi önermem rezil lokus diye cigerci var kalenin oralarda antep eskisi gibi lezzetli değil otel içinde bilemicem

Öncelikle Gaziantep bir güne sığmaz onu belirtmek isterim :))
Arkadaşların dediği gibi
Beyran
Katmer
Tarihi mekanlar gezmeyi seviyosanız zeugma mozaik müzesi
Ben Antep kahkesini de çok severim :))
Mutfakla aranız iyiyse kuru biber, patlıcan, kabak dolması alabilirsiniz dönerken..
Iyi eğlenceler :)

Antep kalabalık değil mi dediniz

Merhaba, görümcem G.Antep'te oturuyor, geçen sene ben de ilk kez gidip gezmistim :)
Arkadaşların çoğu belirtmiş ama benim de nacizane tavsiyelerim;
*İmam Çağdaş
*Fırınlarda bulabileceğiniz Zeytinyağlı muhteşem kahkeler
*Zekeriya Usta'da katmer
*Löküs Ciğer
*Soğan Kebabı
*Tahmis Kahvesi(menengic tavsiye ederim)
*Zeugma Mozaik müzesi
*Gaziantep Kalesi
*Zincirli Bedesten
*Bakırcılar Çarşısı
*Hayvanat Bahçesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…