- Konu Sahibi Nekadarcilekbirhayat
Sanirim diyarbakir bahçecideGozunuz aydin ... Ahmet bey hangi hastanede acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sanirim diyarbakir bahçecideGozunuz aydin ... Ahmet bey hangi hastanede acaba
Ayy sakın sakın ona gitme ben de ilk denemeyi orda yaptım asla doktorla hemsirelerle bile gorusemiyorsunBen novafertilde denedim sonuç negatif oldu. Başka bir yer önerebilecek birisi var mı ? Diyarbakır da zeki akkum u birisi önerdi bilgisi olan var mı?
Zeki denen şahsiNereyi kasdettiniz novafertil mi zeki akkum mu?
Valla ben yaşadığımı söylüyorum karar sizin siz de antepten memnun değilsiniz başkası da memnunum demişti bana kişisel isteKafam karıştı. Bir yerdede geceyarısı bile arayabiliyorsunuz yazmışlardı.
Ben onda transfer oldum.cok soguk kanli itici ve sert biri.malesef ki negatifle sonuclandi.bir aciklama bile yapilmadi.param haram olsunBirisinden İsmail Temur ismini duydum bilgisi olan var mı?
Sonucunuz olumlu olmuştur inşallah. Beimde hatay daki doktorum novafertille yonlendirdi. Hatta tedavim burda başladı sadece yumurta toplama ve transfer için gidecemValla bende novafertilde yaptırdım çok memnun kaldım ilgilerinden ama daha 7. Günüm
Bende orda yaptırdım bu ay. Şuan transfer oldum.5. Gün 2 embriyo transfer edildi. Sonuç bekliyorum. Hakkınızda hayırlısı olsun :)Sonucunuz olumlu olmuştur inşallah. Beimde hatay daki doktorum novafertille yonlendirdi. Hatta tedavim burda başladı sadece yumurta toplama ve transfer için gidecem
Umarim güzel haberlenizi alırız. Bize de umut olursunBende orda yaptırdım bu ay. Şuan transfer oldum.5. Gün 2 embriyo transfer edildi. Sonuç bekliyorum. Hakkınızda hayırlısı olsun :)
Amin canım, tabiki yazarım. Rabbim sizede nasip etsinUmarim güzel haberlenizi alırız. Bize de umut olursun
Maşallah hamilesiniz sanırım. Bende dün transfer oldum 2 embriyo. Şimdi beklemedeyimAmin canım, tabiki yazarım. Rabbim sizede nasip etsin
Evet canım, hamileyim çok şükür. Inşallah seninkilerde tutunur. :) seninde hamilelik haberini alırız :)Maşallah hamilesiniz sanırım. Bende dün transfer oldum 2 embriyo. Şimdi beklemedeyim
Umay tüp bebek merkeziGozunuz aydin ... Ahmet bey hangi hastanede acaba
Canım çok. Güzel bende güzel haberi aldım. Çok şükür ikiz hemde. Allah sagsalim kucağımiza almayi nasip etsin insalla :)Evet canım, hamileyim çok şükür. Inşallah seninkilerde tutunur. :) seninde hamilelik haberini alırız :)
Maşallah seni hamileler grubuna alalım rabbim saglıkla kucağına almayı da nasip etsin canım, cok sevindimCanım çok. Güzel bende güzel haberi aldım. Çok şükür ikiz hemde. Allah sagsalim kucağımiza almayi nasip etsin insalla :)