- 9 Ocak 2017
- 2.442
- 1.809
- 133
- 34
- Konu Sahibi Nekadarcilekbirhayat
-
Çok iyi bir topik olmuş ben de antebi araştırıyorum varvarsa birileri yazsın lütfen:)Kızlar merhaba ben ilk tüp tedavimi yaşıyorum sebepsiz infertilite oldugumuz söylendi .. antepte olup ta tüp yaptıran arkadaşlar pozitifi aldınız mı aldıysanız kaçınncı denemede aldınız veya olumsuz olduysa sebeplerini yazarsanız cok sevinirim destek ve fikir olması açısından
İnşallah ben de dahil bi çok kişiye faydalı olacağını düşündüm umarım Bilgi veren olurÇok iyi bir topik olmuş ben de antebi araştırıyorum varvarsa birileri yazsın lütfen:)
Keşke olsa sen umaydaydin galiba canım okumuştum önceden inşallah senin transferin de hayırlısı olurİnşallah ben de dahil bi çok kişiye faydalı olacağını düşündüm umarım Bilgi veren olur
Evet canım bu ay bi aksilik olmazsa transfer inş pozitif sonuçlanır.. sizin sorun neydi canımKeşke olsa sen umaydaydin galiba canım okumuştum önceden inşallah senin transferin de hayırlısı olur
Bir doktor eşimin değerlerini sınırda dedi c doktor sorun yok dedi bende de sorun yokmuş ama 3. Buçuk yıldır olmuyor malesefEvet canım bu ay bi aksilik olmazsa transfer inş pozitif sonuçlanır.. sizin sorun neydi canım
Canım sebepsiz infertilite diye bişe var bende öyleyim sen hangi doktora gidiyodunBir doktor eşimin değerlerini sınırda dedi c doktor sorun yok dedi bende de sorun yokmuş ama 3. Buçuk yıldır olmuyor malesef
Canım d.bakır bahceciye giderek hata yaptım çatlatma iğnesini yanlış yapıp yumurtalarimi yok ettiler bir kez yarıda kaldı tedavim kimse asla gitmesin şimdi ikinci için arastiriyorumCanım sebepsiz infertilite diye bişe var bende öyleyim sen hangi doktora gidiyodun
Nasıl YÖK ettiler canım ya çok üzüldümCanım d.bakır bahceciye giderek hata yaptım çatlatma iğnesini yanlış yapıp yumurtalarimi yok ettiler bir kez yarıda kaldı tedavim kimse asla gitmesin şimdi ikinci için arastiriyorum
mrb gaziantepte tüp bebek denemişsiniz sanırım sonuç iyidir inş. tavsiyeniz var mıEvet canım bu ay bi aksilik olmazsa transfer inş pozitif sonuçlanır.. sizin sorun neydi canım
Hangi doktor acaba yazar misin canım ben de Antep düşünüyorum da adı yeri neresi doktorunMerhaba arkadaşlar. Been de ilk denememi gaziantep novafertil e yaptirmistim maleseef negatif sonuçlandı. Dondurulmusum olduğu için tekrar yaptırmak istedik ama görüşmeye gittiğimizde tekrar bir daha deneyelim dediler ama bir araştırma yok malesef . Mesela bu benim dondurulmuş ile son şansım neden sebebini araştırmaya koyulmuyorlar merak konusu . Sonuçta maddi yönden sıkıntıya giriyoruz . Bende bu sebeple değiştirdim 2. Uygulama için başka bir dr a gidiyorum . Bu arada nova da olumlu alan da var tabi ki ama ben araştırma yapılmamasından dolayı rahatsız olduğum için tekrar yaptırmak istemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?