Gaziantep kadın doğum doktor öneri

Sevgili sevgilim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2019
222
152
33
33
Merhaba arkadaşlar tüp bebek tedavisi sonrası şükürler olsun ki 9+3 haftalık hamileyim. Şimdi kafamı kurcalayan merkezle iletişim bittikten sonra hangi Dr gitmeliyim. Aslında sanko hastahanesi de yeni bir Dr varmış. Yar. Doç. Yunus Emre Topdağı hiç giden bilgisi olan var mı Veya farklı Dr önerisi olan.

Bende yaptırdım orada ama tutmadı benimki Antep’teki bütün doktorlar böyle hepsinin önceliği para o nedenle tedavi olmak bile istemiyorum artık
İnşallah rabbim kendi eli ile verir hayırlı evlatlar size kimseye ihtiyaç olmadan kaç yaşındasınız?
Birde erkek faktörlümü yoksa bayan mı?

Bizde benim Amh değerim 0.45 ti yas 29 öyle olunca üniversitede mete Gürol bey e gittim o acil tüp bebek zamanın azalıyor dedi. Hemen başladık tedaviye havuz yöntemi uyguladık çok şükür ilk transferde tuttu.
Abdullah göymen mi bir arkadaşımdan o Dr ile ilgili kötü şeyler duymuştum

Öncellikle hayırlı olsun canım. Akademi Hastanesinde Berfin Ökmen var. Ben çok memnunum. Birkaç kişiyi de yönlendirdim onlar da çok memnun kaldılar. Sende düşünebilirsin. Çok doktor araştırması yaptım ve çok doktor değiştirdim ama Berfin Hanım pozitif, bilgili ve gerçekten para güderek birşeyler yapmayan bir doktor. Hastasıyla güzel diyaloğu var

Evet o rahmimde perde varmış transfer gününe kadar söylemedi son anda sana histereskopi yapmam lazım böyle tutmaz dedi bende çok sinirlendim bunu şimdi mi söylüyorsun belki perdeyi alsan kendiliğinden olurdu dedim zaten o bebeğin tutmayacağını o anda anlamıştım tedaviyi bırakmak istedim ama bir umut yaptırdım işte o günden sonra da hiç doktora gitmedim

Öncelikle teşekkür ederim cevap verdiğin için ilk kez duyuyorum ismini ama araştıracağım

Üniversitede mete Gürol bey e gitmeni tavsiye ederim Antep te gitmediğim hiç bir kadın doğum Dr kalmamıştı. Bir düşükle sonuçlanan geçmişle kala kalmıştım. Ama çocuğumuz olmuyordu. Mete bey derinlemesine tahlil ve tetkik yaptırdı. Ve Amh sıkıntı olduğunu ilerde çocuk şansımın hiç olamayacagını söyledi. İsim vermek doğru olmaz ama ünlü Dr kardan hepsine gittim hiç biri regl da folikülleri saydıkları zaman dahi bunu söylemediler. Ama şükürler olsun ki Rabbım e ilk transferde tuttu. Yüregi annelik ateşi ile yanan herkes e nasip etsin inşallah rabbim.

1.5yıl oraya gittim hamilelik dahil para ile hiç alakalı değillerdir özel bir muayenehane hastaneler daha mı ucuz sanki
Ben ucuz yada pahalı demedim ki ben paracılar. Yani yumurta toplama günü daha sen kapıdan içeri geçer geçmez ödeme diyorlar. Tabi ki hakları ama insan biraz daha anlayış bekliyor ben havuz yöntemi yaptırdım. 3 tedavi +3 dondurma parası verdim merkeze herkes değil ama havuz yöntemi uygulanan hastalar daha bir anlayışlı olunabilir ödeme konusunda ki Orada kulaklarımla 3 farklı hastaya 3 farklı fiyat verildiğini duydum..

Amin canm çok teşekkür ederim randevu nasıl alabilirim

Amin canm çok teşekkür ederim randevu nasıl alabilirim

Mete bey e randevu almak için üniversiteye gitmen lazım sedece kendisi veriyor diye biliyorum. Ama kesinlikle görün inşallah şifan olur bana dua edersin. Hayırlısı ile şu hastalık geçsin git bence hem üniversite olduğu için detaylı tetkik yapıyorlar

Çok sağol canım Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok teşekkür ederim

Dilerim ki hepiniz biran evvel kavuşursunuz bebeklerimize.
Gözlemlediğim stres yapmamak gerekiyor. Zor ama düşünmeyin vücudumuzda düşünerek hormonları mı gerçekten bozuluyor. Ben ekstra vitamin kullanmıştım 3 ay önceden
1. Amh düşük olduğu için Biestrol
2.yumurtalarım kaliteli olsun diye elenetal 1
3 tedavi başlayınca düşünmemek için melatonin
4.tedavi başlayınca ımply yumurta kaliteli olsun diye
5. D vitamini verdi drum
Ve her gün mutlaka süt badem fındık yumurta yedim ve bal polen probolis karışımı aldım her gün sabah aç Karnın 1 kaşık yedim .
Transferden sonra günde 1 dilim ananas 1 kivi ve bol incik suyu eğilmedim uzun bir süre uzanmadım ve günde 1 bardak ilk 5 gün havuç suyu sonra karışık meyve suyu sıktı eşim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…