• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gaziantep kadın doğum doktor öneri

Dilerim ki hepiniz biran evvel kavuşursunuz bebeklerimize.
Gözlemlediğim stres yapmamak gerekiyor. Zor ama düşünmeyin vücudumuzda düşünerek hormonları mı gerçekten bozuluyor. Ben ekstra vitamin kullanmıştım 3 ay önceden
1. Amh düşük olduğu için Biestrol
2.yumurtalarım kaliteli olsun diye elenetal 1
3 tedavi başlayınca düşünmemek için melatonin
4.tedavi başlayınca ımply yumurta kaliteli olsun diye
5. D vitamini verdi drum
Ve her gün mutlaka süt badem fındık yumurta yedim ve bal polen probolis karışımı aldım her gün sabah aç Karnın 1 kaşık yedim .
Transferden sonra günde 1 dilim ananas 1 kivi ve bol incik suyu eğilmedim uzun bir süre uzanmadım ve günde 1 bardak ilk 5 gün havuç suyu sonra karışık meyve suyu sıktı eşim.
Merhabalar hayırlı olsun rabbim kucağınıza almayı nasip etsin yazınızı okudum bende umay a başladım doktorunuz kim acaba benım Ahmet bey ve ilk kez yaptırıyorum suan icin gonolf ve merinoal igne oluyorum bu süreç nasıl ilerliyor ve neler yapmam lazım yumurta kaliteli olusması için yardımcı olurmsnz şimdiden teşekkür ederim

Merhabalar hayırlı olsun rabbim kucağınıza almayı nasip etsin yazınızı okudum bende umay a başladım doktorunuz kim acaba benım Ahmet bey ve ilk kez yaptırıyorum suan icin gonolf ve merinoal igne oluyorum bu süreç nasıl ilerliyor ve neler yapmam lazım yumurta kaliteli olusması için yardımcı olurmsnz şimdiden teşekkür ederim
Hakan kıran a yaptırdık. Ben her gün sabah bal ploen probolis karışımı yiyordum 4 damla d vitamini alıyordum.günde 1 yumurta badem fındık ve ımprl, Biesteron, elenetal 1, melatonin içiyordum vitamin olarak. Yumurta dondurma olduğu için anladım ki esas önemli olan stres lütfen stres yapmayın. Bu yediklerim yumurta kaliteli olsun diyeydi

Dilerim ki en kısa zamanda rabbim size de bu mutluluğu nasip etsin inşallah.

Hakan kıran a yaptırdık. Ben her gün sabah bal ploen probolis karışımı yiyordum 4 damla d vitamini alıyordum.günde 1 yumurta badem fındık ve ımprl, Biesteron, elenetal 1, melatonin içiyordum vitamin olarak. Yumurta dondurma olduğu için anladım ki esas önemli olan stres lütfen stres yapmayın. Bu yediklerim yumurta kaliteli olsun diyeydi
Bu d vitamini vs doktor mu tavsiye etti söyledikleriniz arasında bi biesteron kullanıyorum bide folibol gecen haftadan bu yana igne kullanıyorum persembe kontrol var kendim araştırıyorum Allah razı olsun cvp verdıgınuz icin bi arkadaşım badem incir kaynamıs yumurta ye Günlük dedi ama size yazmak istedim

Back