Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım sanki milenyuma iyi değil diyorlardı, arzumu ilk defa duydum ama bakayımArzum güzellik salonu vardı.
Milenyum vardı.
Ben hiç gitmedim ama duyduğum yerler böyle.![]()
Bi bakıp sorun .Canım sanki milenyuma iyi değil diyorlardı, arzumu ilk defa duydum ama bakayım![]()
Bende bahsettiğiniz güzellik merkezine gidiyordum kadın çok egoist ve paragöz aşırı soğudum iğneliye başka bir yere giden varsa ya da siz bulursanız buraya yazarsanız çok memnun olurum bende arıyorumKızlar selam, iğneli epilasyon için Gaziantep'te önereceğiniz yerler neresi var. Ben bilindik bir yere gidiyordum ama seansları aşırı derece de pahalı hatta şöyle söyleyeyim saati 10k neredeyse. Çok abartılmış bir fiyat. Var mıdır gidipte memnun olduğunuz bir yer
Umarım buluruz bakıyorum birkaç yere güvenilir bir yer olursa tavsiye edeceğimBende bahsettiğiniz güzellik merkezine gidiyordum kadın çok egoist ve paragöz aşırı soğudum iğneliye başka bir yere giden varsa ya da siz bulursanız buraya yazarsanız çok memnun olurum bende arıyorum
Merhaba bugün ben Kahramanmaraş'ta HÇ Beauty House Güzellik ve Ayak merkezinde iğneli epilasyona başladım araştırıp geldim deneyimlerimi isterseniz paylaşabilirimBende bahsettiğiniz güzellik merkezine gidiyordum kadın çok egoist ve paragöz aşırı soğudum iğneliye başka bir yere giden varsa ya da siz bulursanız buraya yazarsanız çok memnun olurum bende arıyorum
Çok iyi olur ya memnun kaldınız mıMerhaba bugün ben Kahramanmaraş'ta HÇ Beauty House Güzellik ve Ayak merkezinde iğneli epilasyona başladım araştırıp geldim deneyimlerimi isterseniz paylaşabilirim
Tekrardan buraya yazar mısınız memnun kalırsanız eğer bende oraya gidip başlayayımŞimdilik bir sorun yok gibi ama beklemek gerekiyor
Ben şu an başka bir yerde yaptırıyorum ama izler var siz memnun musunuz kal seans olduMerhaba bugün ben Kahramanmaraş'ta HÇ Beauty House Güzellik ve Ayak merkezinde iğneli epilasyona başladım araştırıp geldim deneyimlerimi isterseniz paylaşabilirim
Merhaba ben 2 seans gittim şimdilik memnunum iz vs yok güneş kremini ihmal etmiyorum siz nerede yaptırıyorsunuzBen şu an başka bir yerde yaptırıyorum ama izler var siz memnun musunuz kal seans oldu
Ben ayşegül sarıkayada yaptırıyorum ama 1 ay oldu yüzüm böyle. Yüzümde hiç leke sivilce izi yoktu işlemden sonra böyle oldu ve kızarıklık geçmiyor hafif küçük lekeler varMerhaba ben 2 seans gittim şimdilik memnunum iz vs yok güneş kremini ihmal etmiyorum siz nerede yaptırıyorsunuz
Yüksek akım ile giriyor olabilirler ben Hüsne Hanıma gidiyorumBen ayşegül sarıkayada yaptırıyorum ama 1 ay oldu yüzüm böyle. Yüzümde hiç leke sivilce izi yoktu işlemden sonra böyle oldu ve kızarıklık geçmiyor hafif küçük lekeler var
Olabilir .yarın cildiyeye gidicem bakalım ne diyecek doktor. Ben de o yere randevu aldım orada yaptırmayı düşünüyorumYüksek akım ile giriyor olabilirler ben Hüsne Hanıma gidiyorum
Şey soracağım kaç dakika çalışıldı yüzünüze. Bugun doktora gittim pigmentasyon kaybı olmuş birazcık dedi ama zamanla geçer bu dedi expigment krem verdi. İşleme devam edeceksem 3 4 gün öncesinden krem sürmeyi bırakmamı söylediMerhaba ben 2 seans gittim şimdilik memnunum iz vs yok güneş kremini ihmal etmiyorum siz nerede yaptırıyorsunuz
Şey soracağım kaç dakika çalışıldı yüzünüze. Bugun doktora gittim pigmentasyon kaybı olmuş birazcık dedi ama zamanla geçer bu dedi expigment krem verdi. İşleme devam edeceksem 3 4 gün öncesinden krem sürmeyi bırakmamı söyledi
İlk gittiğimde yaklaşık 80 dakika kadar çalışıldı, ikinci gittiğimde bir saat kadar. Daha çok kalın kıllara çalıştı rahatsız eden belli olan daha sonra incelere inşallahŞey soracağım kaç dakika çalışıldı yüzünüze. Bugun doktora gittim pigmentasyon kaybı olmuş birazcık dedi ama zamanla geçer bu dedi expigment krem verdi. İşleme devam edeceksem 3 4 gün öncesinden krem sürmeyi bırakmamı söyledi
Merhabalar Kahramanmaraş tan yazıyorum Gaziantep den gelen çok müşterimiz var isterseniz sayfamızı inceleyin detaylı konuşalım sayfamız H hcbeautyhouseKızlar selam, iğneli epilasyon için Gaziantep'te önereceğiniz yerler neresi var. Ben bilindik bir yere gidiyordum ama seansları aşırı derece de pahalı hatta şöyle söyleyeyim saati 10k neredeyse. Çok abartılmış bir fiyat. Var mıdır gidipte memnun olduğunuz bir yer