• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gaziantep güvenilir iğneli epilasyon

Kleo99

Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2023
15
9
6
Kızlar selam, iğneli epilasyon için Gaziantep'te önereceğiniz yerler neresi var. Ben bilindik bir yere gidiyordum ama seansları aşırı derece de pahalı hatta şöyle söyleyeyim saati 10k neredeyse. Çok abartılmış bir fiyat. Var mıdır gidipte memnun olduğunuz bir yer

Kızlar selam, iğneli epilasyon için Gaziantep'te önereceğiniz yerler neresi var. Ben bilindik bir yere gidiyordum ama seansları aşırı derece de pahalı hatta şöyle söyleyeyim saati 10k neredeyse. Çok abartılmış bir fiyat. Var mıdır gidipte memnun olduğunuz bir yer
Bende bahsettiğiniz güzellik merkezine gidiyordum kadın çok egoist ve paragöz aşırı soğudum iğneliye başka bir yere giden varsa ya da siz bulursanız buraya yazarsanız çok memnun olurum bende arıyorum

Bende bahsettiğiniz güzellik merkezine gidiyordum kadın çok egoist ve paragöz aşırı soğudum iğneliye başka bir yere giden varsa ya da siz bulursanız buraya yazarsanız çok memnun olurum bende arıyorum
Umarım buluruz bakıyorum birkaç yere güvenilir bir yer olursa tavsiye edeceğim 🙏🏻

Merhaba bugün ben Kahramanmaraş'ta HÇ Beauty House Güzellik ve Ayak merkezinde iğneli epilasyona başladım araştırıp geldim deneyimlerimi isterseniz paylaşabilirim

bende iğneli epilasyon araştırıyorum youtubede videolar izledim gaziantepde değilim ama videolarda çok güzel anlatan sanırım iyi de yapıyor bir yere denk geldim. bahsettiğiniz pahalı yer orası mı bilmiyorum ama adı amerikan güzellik salonu. videolardan iyi iş yaptığı belli oluyor.

Merhaba bugün ben Kahramanmaraş'ta HÇ Beauty House Güzellik ve Ayak merkezinde iğneli epilasyona başladım araştırıp geldim deneyimlerimi isterseniz paylaşabilirim
Ben şu an başka bir yerde yaptırıyorum ama izler var siz memnun musunuz kal seans oldu

Merhaba ben 2 seans gittim şimdilik memnunum iz vs yok güneş kremini ihmal etmiyorum siz nerede yaptırıyorsunuz
Ben ayşegül sarıkayada yaptırıyorum ama 1 ay oldu yüzüm böyle. Yüzümde hiç leke sivilce izi yoktu işlemden sonra böyle oldu ve kızarıklık geçmiyor hafif küçük lekeler var

Eklentiler

• IMG_3739.webp
    IMG_3739.webp
    82,8 KB · Görüntüleme: 17
Ben ayşegül sarıkayada yaptırıyorum ama 1 ay oldu yüzüm böyle. Yüzümde hiç leke sivilce izi yoktu işlemden sonra böyle oldu ve kızarıklık geçmiyor hafif küçük lekeler var
Yüksek akım ile giriyor olabilirler ben Hüsne Hanıma gidiyorum

Merhaba ben 2 seans gittim şimdilik memnunum iz vs yok güneş kremini ihmal etmiyorum siz nerede yaptırıyorsunuz
Şey soracağım kaç dakika çalışıldı yüzünüze. Bugun doktora gittim pigmentasyon kaybı olmuş birazcık dedi ama zamanla geçer bu dedi expigment krem verdi. İşleme devam edeceksem 3 4 gün öncesinden krem sürmeyi bırakmamı söyledi

Şey soracağım kaç dakika çalışıldı yüzünüze. Bugun doktora gittim pigmentasyon kaybı olmuş birazcık dedi ama zamanla geçer bu dedi expigment krem verdi. İşleme devam edeceksem 3 4 gün öncesinden krem sürmeyi bırakmamı söyledi
İlk gittiğimde yaklaşık 80 dakika kadar çalışıldı, ikinci gittiğimde bir saat kadar. Daha çok kalın kıllara çalıştı rahatsız eden belli olan daha sonra incelere inşallah

Merhabalar Kahramanmaraş tan yazıyorum Gaziantep den gelen çok müşterimiz var isterseniz sayfamızı inceleyin detaylı konuşalım sayfamız H hcbeautyhouse

Back
X