Popüler Konu Gaziantep Gastronomi Festivali

aaa evet parkını unuttum :KK70: teyzem gelmıstı buralara annem baska sehırlı

dedım senı parka goturucem ozamanlar ordeklı park vardı rainbow parkı belkı duymussundur sanko parkın karsısıydı ah ah cok eskı zamanlardı eskıden oralar cok guzeldı...

dedım senı parka goturucem yuruyelım gezelım bıraz ... parkın ıcınden yuruyoruz yuru yuru bıtmıyor :KK70:
dedıkı ya gelmedık mı yooo dedım antebın bır ucundan bır ucuna kadar bu park :KK70:
o an yuz seklını gormelıydın :KK70:
Yeşil vadiyi görse ne yapar😆

Yeşil vadiyi görse ne yapar😆
ben antepde bahce olarak bıyolojık goletıde sevıyorum
her pazar zaten burç ormanındayız
antebın heeryerı zaten park bahce cıcek agac ot bocek :KK70:

nevreste seye gıttın mı nızıp zeugma.
tarıhı eserın zeugmanın cıktıgı yer antebe getırılmeden once ılcesı nızıpde. zeugma cafe. barajın orda. yelkenlı yarısları yapılıyor orda cafede hafta sonları acık bufe pazar kahvaltısı var . yemekler mangallar. ınsanlarla ıc ıce buyumus kedıler kopekler cocuk parkı harıka bır yer .
ıstanbul bogazını dusun . manzara o ama yelkenlı yarısları yapılıyor ve oturdugun yerden ızlıyorsun tamamen camdan yapılmıs bır cafe :) yazlık ve kışlık mekanı var gıt mutlaka hatta aılenle senı kahveye davet edeyım bır menengıc kahvesı ıcerız oranın menengıc kahvesı meshur cunku :) aıle yerı orası

ben antepde bahce olarak bıyolojık goletıde sevıyorum
her pazar zaten burç ormanındayız
antebın heeryerı zaten park bahce cıcek agac ot bocek :KK70:

nevreste seye gıttın mı nızıp zeugma.
tarıhı eserın zeugmanın cıktıgı yer antebe getırılmeden once ılcesı nızıpde. zeugma cafe. barajın orda. yelkenlı yarısları yapılıyor orda cafede hafta sonları pazar kahvaltısı . yemekler mangallar. ınsanlarla ıc ıce buyumus kedıler kopekler cocuk parkı harıka bır yer .
ıstanbul bogazını dusun . manzara o ama yelkenlı yarısları yapılıyor ve oturdugun yerden ızlıyorsun tamamen camdan yapılmıs bır cafe :) yazlık ve kışlık mekanı var gıt mutlaka hatta aılenle senı kahveye davet edeyım bır menengıc kahvesı ıcerız oranın menengıc kahvesı meshur cunku :) aıle yerı orası
Canım buradaki neredeyse çoğu müzeye gittim bir zeugma kaldı.
Orayı bilmiyorum.Eminim çok güzeldir.

Canım buradaki neredeyse çoğu müzeye gittim bir zeugma kaldı.
Orayı bilmiyorum.Eminim çok güzeldir.
burdakı zeugma sadece muze
nızıpdekı zeugma ılk cıkarıldıgı yer orda da antebe getırılemeyen kısmı var tamamen oyulmus yerler tasınamadı. barajın orası sana ozelden yerını yazayım telını vereyım gıt gor gercekten begeneceksın emınım orayı mutlaka gormelısın valiler kaymakamlar savcılar kahvaltılarını orda yapıyorlar masalarına oturup gundemı konusuyorsun :)
oyle samımı oyle guzel bır ortam

burdakı zeugma sadece muze
nızıpdekı zeugma ılk cıkarıldıgı yer orda da antebe getırılemeyen kısmı var tamamen oyulmus yerler tasınamadı. barajın orası sana ozelden yerını yazayım telını vereyım gıt gor gercekten begeneceksın emınım orayı mutlaka gormelısın valiler kaymakamlar savcılar kahvaltılarını orda yapıyorlar masalarına oturup gundemı konusuyorsun :)
oyle samımı oyle guzel bır ortam
Tamam canım teşekkürler 😍

Aslında bu aylar canım😉
Yazın çok sıcak 😊
Aslında 29 Ekim izniyle birleştirip gidelim diyorduk ama süt ürünleri diyetini tamamen açana kadar bir yere gidemeyeceğimi unuttuk. Hiçbir şeyi yiyemem böyleyken 😅 en erken Nisan diyordum ama o zamanlar da mı çok soğuk oluyor 😅

eylul ekım arasında yasıyoruz gerı kalan kısımda ölü taklıtı yapıyoruz yazın cehennem kışın cok sert :)
Yapma canım ya, o kadar mı fena 😅😅 hiç gelmedim oralara, bilmiyorum o yüzden ben.

Eşim önce Gaziantep, oradan da Hatay yapalım der ama ben onun yemesine ayak uyduramazsam tadı olmazmış 😅 bu güzellikler kaçar mı hiç 😅

Aslında 29 Ekim izniyle birleştirip gidelim diyorduk ama süt ürünleri diyetini tamamen açana kadar bir yere gidemeyeceğimi unuttuk. Hiçbir şeyi yiyemem böyleyken 😅 en erken Nisan diyordum ama o zamanlar da mı çok soğuk oluyor 😅

Yapma canım ya, o kadar mı fena 😅😅 hiç gelmedim oralara, bilmiyorum o yüzden ben.

Eşim önce Gaziantep, oradan da Hatay yapalım der ama ben onun yemesine ayak uyduramazsam tadı olmazmış 😅 bu güzellikler kaçar mı hiç 😅
Nisan ayında olur canım😍
Urfa halfetiyi görmeden gitmeyin derim.

nisan ayında da guzel olur eylul gıbıdır nisan ayıda ama eylulde gelırsen festıvale katılırsın seneyee kadar bekleyemem dersen nisanda gel :)
mantıklı once gazıantep sonra hatay maraşa da ugrasanız urfaya da ugrasanız guzel olur aslında oralar daha otantik daha mistik ben oraları da sevıyorum ve tavsıye edıyorum gıdın mutlaka dıye buralara kadar gelmısken

gelmelerı ıcın baska lezzetlerı de gostereyım nevreste ıznınle :) hepsını ozenle eklemıssın ellerıne saglık ama benım asıl sevdıgım tatlılar
Eki Görüntüle 2307814 bastık dürümü :)
Eki Görüntüle 2307815 un helvası

Eki Görüntüle 2307816
Eki Görüntüle 2307817 lokum

Eki Görüntüle 2307818
ve tabıkı sucuk :) cevızlısı fıstıklısı ... bunlarla buyuduk oyuzden dipçik gibiyiz :KK70:

bırde nevreste sogan kebabı gordun mu sen festıvalde o yoktu sankı ?
mercımek koftesı ? onuda goremedım

Eki Görüntüle 2307819 Eki Görüntüle 2307820
Turşu standı vardı orda vardı mercimekli köftesi ayrıca hanımlar standında gördüm mercimek köftesi canım. Sen eksiklikleri çok güzel eklemişsin eline sağlık

Turşu standı vardı orda vardı mercimekli köftesi ayrıca hanımlar standında gördüm mercimek köftesi canım. Sen eksiklikleri çok güzel eklemişsin eline sağlık
ayy bakmadım ben oraya
seylerı gordun mu sucukları bastıkları onlar nerdeydı

ayy bakmadım ben oraya
seylerı gordun mu sucukları bastıkları onlar nerdeydı
Ticaret odası tanıtım alanında standında gördüm satış yeri gözüme çarpmadı çok kalabalık birde çok dağınık bir yere yapmışlar ortam uygun değil festival alanına ne nerde belli değil birde atom vardı onu unutmuş ablacım biliyorsundur atomu 😊

Ticaret odası tanıtım alanında standında gördüm satış yeri gözüme çarpmadı çok kalabalık birde çok dağınık bir yere yapmışlar ortam uygun değil festival alanına ne nerde belli değil birde atom vardı onu unutmuş ablacım biliyorsundur atomu 😊
aslında o kalabalıga bır cozum bulunmalı gercekten karısık kalabalık duzensız ben hepsını yemek ıstıyorum halbukı :KK70:

Abla eline koluna yüreğine sağlık çok güzel anlatmışsın.
Çağırsan beraber giderdik yardım ederdim sana
Ama Festival alanı olmamış geçen seneye göre daha derli toplu ama düz bir meydan lazım dumandan göz gözü görmüyor 🙈

Eksikleri diğer Antepliler tamamladın dedim 😂

Abla eline koluna yüreğine sağlık çok güzel anlatmışsın.
Çağırsan beraber giderdik yardım ederdim sana
Ama Festival alanı olmamış geçen seneye göre daha derli toplu ama düz bir meydan lazım dumandan göz gözü görmüyor 🙈
Yeşil vadiye kursalar ne güzel olurdu😁
Sağol canım 😍

X