- 8 Nisan 2017
- 56.754
- 296.931
Nohutlu börek yemiştim oda çok guzelHaklısınız nohut dürümün tadını bilmeyen anlamaz.
Ben dün tüm kk adına yedim
O zaman ne yapıyorsunuz seneye tüm kk festivale geliyorsunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nohutlu börek yemiştim oda çok guzelHaklısınız nohut dürümün tadını bilmeyen anlamaz.
Ben dün tüm kk adına yedim
O zaman ne yapıyorsunuz seneye tüm kk festivale geliyorsunuz
Dürümü muhteşemNohutlu börek yemiştim oda çok guzel
Burası Antep her şey yaparızO değilde susten taştan bile lahmacun kebap yapmışlar vay arkadaş gerçeği yetmiyormuş gbi
Yuri beeeeBurası Antep her şey yaparız
Teşekkür ederim.Antep yemeklerinin çok güzel olduğunu, tadına bakanlardan hep duymuşumdur. Yemek kültürü çok zengin ve lezzetli bir ilimiz. Kısmet olursa birgün yerinde tatmayı çok isterim.
Sunumunuz için teşekkürler. Çok güzeldi.
Teşekkür ederimNevreste
Gözünü sevdiğim memleket valla burnumda tütüyordu zaten.
Ne güzel
Ellerine sağlık yazılar için
Fahri AnyepliyimYuri beeee
Önümüzdeki yıl bekleriz.Yemekleri görünce ağzımın suyu aktı
El sanatları da bir harika,bayılırım. Orda olmak isterdim.
Bu yıl geçti diyelim.Inşallah. Bu sene mi gelseydik ne :)
Teşekkür ederim. Çoğuyla sohbet ettim çok keyifliydi.Ne çok emek harcamışsın. Ellerine , emeğine sağlık.
Hepsi harika.
Gaziantep' in en sevdiğim sistemi ; manav, kasap ve fırının yan yana olması. Manavdan , kasaptan yap alışverişini , ver fırına akşama yemeğin hazır. :)
Amin nevoşum sağolTamam afiyet şifa olsun.
Çok teşekkür ederim.gözümüz şenlendi resmen :)) ne güzel festivalmiş ilk defa öğrenmiş oldum Antep festivalini eşim emekli olup da memlekete yerleşirsek oradan yakın inşallah biz de gideriz , Eskişehir den okullar dersler başlamışken hem de son günü öğrenince nere gidemmm yavff
çok güzel detaylı emek vererek hazırlamışsın gülüm eline emeğine sağlık Nevreste
miden de yer kalmasa da bizim için ekşili yuvalamadan da ye bu gün :))