Popüler Konu Gaziantep Gastronomi Festivali

Antep yemeklerinin çok güzel olduğunu, tadına bakanlardan hep duymuşumdur. Yemek kültürü çok zengin ve lezzetli bir ilimiz. Kısmet olursa birgün yerinde tatmayı çok isterim.
Sunumunuz için teşekkürler. Çok güzeldi.

Ne çok emek harcamışsın. Ellerine , emeğine sağlık.

Hepsi harika.

Gaziantep' in en sevdiğim sistemi ; manav, kasap ve fırının yan yana olması. Manavdan , kasaptan yap alışverişini , ver fırına akşama yemeğin hazır. :)

Evet bu konudan sonra Köyiçine gidiyorum 😂
Önce beyran içicem sonra patlıxan kebabı sonrada taze fıstık alıp eve gelixem 😹😹😹

Ne çok emek harcamışsın. Ellerine , emeğine sağlık.

Hepsi harika.

Gaziantep' in en sevdiğim sistemi ; manav, kasap ve fırının yan yana olması. Manavdan , kasaptan yap alışverişini , ver fırına akşama yemeğin hazır. :)
Teşekkür ederim. Çoğuyla sohbet ettim çok keyifliydi.
Aynen öyle😊

gözümüz şenlendi resmen :)) ne güzel festivalmiş ilk defa öğrenmiş oldum Antep festivalini eşim emekli olup da memlekete yerleşirsek oradan yakın inşallah biz de gideriz , Eskişehir den okullar dersler başlamışken hem de son günü öğrenince nere gidemmm yavff :KK70:
çok güzel detaylı emek vererek hazırlamışsın gülüm eline emeğine sağlık Nevreste Nevreste
miden de yer kalmasa da bizim için ekşili yuvalamadan da ye bu gün :))

gözümüz şenlendi resmen :)) ne güzel festivalmiş ilk defa öğrenmiş oldum Antep festivalini eşim emekli olup da memlekete yerleşirsek oradan yakın inşallah biz de gideriz , Eskişehir den okullar dersler başlamışken hem de son günü öğrenince nere gidemmm yavff :KK70:
çok güzel detaylı emek vererek hazırlamışsın gülüm eline emeğine sağlık Nevreste Nevreste
miden de yer kalmasa da bizim için ekşili yuvalamadan da ye bu gün :))
Çok teşekkür ederim. 😍
Aynen dün yer kalmadı.Bende çok güzel yaparım.Yaptığımda senin için yerim😍

X