Burası yeri canımOh ne güzel valla ya burda ufacık bişey bile 50 lira 100 lira
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Burası yeri canımOh ne güzel valla ya burda ufacık bişey bile 50 lira 100 lira
Anteplisiniz galiba bilgiler için teşekkürlerŞehre gelen olursa kesinlikle iyi ev yemekleri yapan bir yerden ekşili ufak köfte,yuvarlama,içli köfte ve iyi bir tatlıcıdan şöbiyeti denesinler derim.
Sabah sabah beyran da insanın içini ısıtır kışın.
Rica ederim canımSadece yemekler değil,el işi üŕünler de harika. Çarıklar,takunyalar,çantalar beni benden aldı Allah nasip ederse bir gün gelip goŕmeyi çok isterim :)Paylaşım için teşekkürler güzelciğim ♥
Orası şüphesiz canım Uzun zamandır görmeyi istiyordum, resimler iyice depreştirdiRica ederim canım
Antep türk kültürünü yaşayan muhteşem bir şehirMutlaka görmelisiniz.
Seneye hepinizi bekleriz.Orası şüphesiz canım Uzun zamandır görmeyi istiyordum, resimler iyice depreştirdi
İnşallahSeneye hepinizi bekleriz.
Bizde bıtım diyoruz.Tohumunu yedin mi biz küçükken ağzımıza atip boynumuzu kirtlatiyor gibi yapıyorduk
Afiyet şifa olsunBizde bıtım diyoruz.
Kahvesini çok severim
Kahvesini hiç içmedim eminim güzeldir kahve dedin de gelcduvara kayve icekBizde bıtım diyoruz.
Kahvesini çok severim
Herşey muhteşem görünüyor du ama ben yemeklerde kaldımSeneye hepinizi bekleriz.
Hakkını helal et canımHerşey muhteşem görünüyor du ama ben yemeklerde kaldım
Memleketten alır eşim gidince, bide toz haline var onusevmem ama resimdeki halini çok severim.Kahvesini hiç içmedim eminim güzeldir kahve dedin de gelcduvara kayve icek
Nohut Dürüm:)
Nohuttan dürüm olur mu dediğinizi duyar gibiyim:)Oluyor hemde muhteşem oluyor.Kemik suyu ile pişirilen nohutlar iyice pişiriliyor.Sonra yağ ve baharat ekleniyor.Daha sonra ekmek arası,soğan piyazı,turşu ve isteğe bağlı patates kızartması ve limon ile servis ediliyor.Gelince mutlaka tatmalısınız..
Eki Görüntüle 2307689
Eki Görüntüle 2307690
Beyran
Gaziantep'in tescilli lezzetlerinden olan beyran şehirde önemli bir yer almaktadır.
Eki Görüntüle 2307694 Eki Görüntüle 2307695
Haklısınız nohut dürümün tadını bilmeyen anlamaz.Tam da bunu demiştim. Nohuttan dürüm mü olur diyeç Sanki ekmek arası ekmek gibi... Yemeyen anlayamaz 2. favorim.
Ve rüyalarıma giren lezzet. Tek geçerim. Yanında roka olmazsa olmaz.
Ablacım olmadı şimdi bunları paylaşman. Bulan var bulamayan var.
Inşallah. Bu sene mi gelseydik ne :)Haklısınız nohut dürümün tadını bilmeyen anlamaz.
Ben dün tüm kk adına yedim
O zaman ne yapıyorsunuz seneye tüm kk festivale geliyorsunuz