Gazi Üniversitesi Tüp Bebek Merkezi

NurCag

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2017
8
4
86
34
Merhaba arkadaşlar,
Gazi Üniversitesi Hastanesi Tüp Bebek Merkezi'nde tüp bebek tedavisine başlayan var mı? Ankara'da Özel tüp bebek merkezine mi başvurmalıyım? Olumlu ya da olumsuz görüşlerinizi yazabilir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim

Ankara üniversitesi üreme sağlığınıda araştırabilirsiniz

Merhabalar ben de üniversite hastanesinde tüp bebek tedavisi arayışındayım. Hacettepe ve Gazi Hastaneleri dışında aklıma bir yer gelmiyor, Ankara Hastanesi ise bana çok karışık geliyor.
Gazi Hastanesi'nde tüp bebek servisinde tedavi olan varsa bilgi verebilir misiniz? Süreç nasıl işliyor? Elbette fiyatlar sürekli değişiyor fakat fiyatlar nasıl? Doktorlar ve yardımcı ekip (hemşire, sağlık pers ilgili mi? Hangi doktoru neden önerirsiniz? Ultrason kontrollerini doktor mu yapıyor yoksa ultrason doktoru mu? Sistem nasıl ilerliyor? Yoğunluk nasıl? Kafamda deli sorular....

Merhabalar, siz nereye karar verdiniz?

Merhabalar, siz nereye karar verdiniz?
Merhaba, ben Gazi de tedavi gördüm bayram öncesi. Maalesef olumsuz sonuçlandı. Ben İsmail hoca'nın hastasıyım. Kendisi oldukça kibar ve anlayışlı bir doktor. Yardımcı personel ve hemşirelerde aynı şekilde. Oldukça ilgililer. Hocanın kendisi sizi muayene ediyor. Ücret olarak ben 40000 ödemiştim. Ücret şuan değişti mi bilmiyorum.

Tekrar devam edicek misiniz?

Evet devam edeceğim. Ancak bir kaç ay bekleyeceğim. maddi olarak toplarlanmamız gerekiyor. Siz karar verebildiniz mi?
Ben bir üniversite hastanesinde 1 kez denedim tüp bebek, olumsuz sonuçlandı dış gebelik geçirdim. 2 ay bekleme süresi sonrası hala beklemedeyim, beni de maddi ve manevi olarak bi hayli yordu bu süreç, maddi olarak toparlanırken vücudumu da yeni sürece hazırlıyorum ancak bir taraftan da doktor ve merkez arayışındayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…