Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ankara üniversitesi üreme sağlığınıda araştırabilirsinizMerhaba arkadaşlar,
Gazi Üniversitesi Hastanesi Tüp Bebek Merkezi'nde tüp bebek tedavisine başlayan var mı? Ankara'da Özel tüp bebek merkezine mi başvurmalıyım? Olumlu ya da olumsuz görüşlerinizi yazabilir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim
Teşekkür ederim. Siz orada mı tedavi gördünüz?Ankara üniversitesi üreme sağlığınıda araştırabilirsiniz
Evet ben orda tedavi gördüm yeni transfer oldum sonuç günümü bekliyorum .Teşekkür ederim. Siz orada mı tedavi gördünüz?
Hayırlı olsun. İnş mutlu haber alırsınız.Evet ben orda tedavi gördüm yeni transfer oldum sonuç günümü bekliyorum .
Merhabalar, siz nereye karar verdiniz?Merhaba arkadaşlar,
Gazi Üniversitesi Hastanesi Tüp Bebek Merkezi'nde tüp bebek tedavisine başlayan var mı? Ankara'da Özel tüp bebek merkezine mi başvurmalıyım? Olumlu ya da olumsuz görüşlerinizi yazabilir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim
Merhaba, ben Gazi de tedavi gördüm bayram öncesi. Maalesef olumsuz sonuçlandı. Ben İsmail hoca'nın hastasıyım. Kendisi oldukça kibar ve anlayışlı bir doktor. Yardımcı personel ve hemşirelerde aynı şekilde. Oldukça ilgililer. Hocanın kendisi sizi muayene ediyor. Ücret olarak ben 40000 ödemiştim. Ücret şuan değişti mi bilmiyorum.Merhabalar, siz nereye karar verdiniz?
Tekrar devam edicek misiniz?Merhaba, ben Gazi de tedavi gördüm bayram öncesi. Maalesef olumsuz sonuçlandı. Ben İsmail hoca'nın hastasıyım. Kendisi oldukça kibar ve anlayışlı bir doktor. Yardımcı personel ve hemşirelerde aynı şekilde. Oldukça ilgililer. Hocanın kendisi sizi muayene ediyor. Ücret olarak ben 40000 ödemiştim. Ücret şuan değişti mi bilmiyorum.
Evet devam edeceğim. Ancak bir kaç ay bekleyeceğim. maddi olarak toplarlanmamız gerekiyor. Siz karar verebildiniz mi?Tekrar devam edicek misiniz?
Ben bir üniversite hastanesinde 1 kez denedim tüp bebek, olumsuz sonuçlandı dış gebelik geçirdim. 2 ay bekleme süresi sonrası hala beklemedeyim, beni de maddi ve manevi olarak bi hayli yordu bu süreç, maddi olarak toparlanırken vücudumu da yeni sürece hazırlıyorum ancak bir taraftan da doktor ve merkez arayışındayım.Evet devam edeceğim. Ancak bir kaç ay bekleyeceğim. maddi olarak toplarlanmamız gerekiyor. Siz karar verebildiniz mi?