Çok teşekkür ederim cevabınız için ben de önümüzdeki ay başlayacağım insallah hiç bilgi bulamadım, özel olmazsa durumunuz neydi yasınız eşinizin durumu vs bilgi verebilir misiniz benim amh düşük 2 kez doğal yolla hamile kaldım çeşitli sebeplerden kaybettik. En son kürtajdan bu yana 6 ay oldu şimdi çok beklemek istemiyorum yaşım da 37 oldu. Kaç yumurta toplanacak nasıl olacak dondurulacak mı vs çok soru var kafamda. Gazi nasıl güvenli mi karışma vs ihtimaller embriyologlar teknoloji vs nasıl off off yani başlamadan stres. Çok yoruldum gerçekten.Merhaba uzun zaman cevap veren olmayınca hiç bakmamıştım konuya. İlk denemem kimyasal oldu ara vermeden ikinciyi çift embriyo ile yaptık ve elhamdülillah 9 haftalık hamileyim. Hocayla pek iletişim yok yalnızca usg yapılırken birkaç dakika görüyor ve soracaklarınızı soruyorsunuz ama hemşire hanımlarla sürekli iletişim halindesiniz. Herşeyi ince ayrıntısına kadar anlatıp tüm sorularınıza güzel cevap veriyorlar. Hepsi çok sakin çok güzel insanlar Allah hepsinden razı olsun. 10 yıl özel hastanede çalışmış biri olarak söyleyeyim özellerden çok daha iyi hizmet alıyorsunuz. Ben çok memnun kaldım. Ücret konusu da sürekli değişiyor malesef ben ilk denememde 10.500 ödedim. İkinci kez transfere 7 küsür verdim. Tüp bebek 25. 000 olmuştu. Abartmıyorum neredeyse her hafta birşeylere zam geliyor herşeyin ücreti bir sonraki gelişinizde farklı oluyor ama yinede dış özel merkezlere göre çok uygun kalıyor. Tahlil tetkikler ücretsiz. Aylık muayene ücreti değişmediyse 300 dü. Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.
Merhabalar, ben bugün başladım sürece hayırlısıylaİnsallahben söyleyeceğim sanırım ailelere onlar da bizimle birlikte çok üzüldüler paylaşacak birilerinin olması bu konuda destek olacak birilerinin olmasını istiyorum yanımda, bilmiyorum doğru mu yapıyorum ama içimden şimdilik öyle geliyor. İnsallah tutar da çok beklemek zorunda kalmayız bir de bu süreç uzarsa daha çok strese gireceğime eminim. Ama siz umut oldunuz cok fazla soru vardi aklımda biliyorsunuz Ankara’da cok fazla tup bebek merkezi var cok fazla hoca var ama gazi suan benim icin uygun hem evime de cok yakın hem de orda tanıdıklarım da var o sebeple ilk etapta orayı düşündüm. Yine de cok soru işareti vardi acaba anatolia tüp bebek nova art ya da memorial tüp bebek bunları duymuştum oraya mı gitmeliyim vs diye. Ama hem sizin hem de o süreçte 5 arkadaşın olumlu bebek haberini duymak çok iyi geldi netleştirdim kafamda insallah yine burdan olumlu güzel haberleri paylaşabiliriz
Merhaba gazi universitesi nasil memnun kaldiniz mi biraz bahsetmeniz mumkun muMerhabalar, ben bugün başladım sürece hayırlısıylailk iğnemi yaptim biraz önce sizinle paylaşmak istedim sizin nasıl geçiyor hamileliğiniz umarim her sey yolundadır
Merhaba canım.geçmis olsun inşallah hayırlı güzel bir süreç olur senin için.ben de amh düşüklüğünden tüp bebekle hamile kaldım.0.41di.doktorlar bu değer yükselmez diyorlar ama ben buralarda çok yazılar okumuştum.denemekten ne çikar diyerek tüp bebek süreci öncesinde şunları yaptım: biraz kilom olduğu için sagliksiz yemeklerden ve şekerden kaçindim,geceleri çok geç yatıyordum uyku düzeni çok onemliymis büyüme hormonu için erken yatmaya başladım(23 gibi) ve İbrahim saraçoglunun sitesinden testere dişli aslan pençesi bitki çayını alip her gün 2 fincan ictim.yanılmiyorsam 1-1bucuk ay sonra amh 0.81'e cikmisti.sonrasinda da tedavimiz olumlu sonuclandı.eşimde bir sıkıntı yoktu ama keçiboynuzu kürü sperm kalitesini arttirdigi icin o da 1 ay boyunca günde 2 kez onu yapmişti.ben bunların etkisini kendim gözlerimle gördüm.aklında bulunsun yaparsan ve faydasini görürsen çok mutlu olurum çünkü bizim halimizi en iyi bizler anlarız.Merhaba ben başladım geçen ay içinde İsmail hoca çok iyi zaten ben ordayken olumlu sonuç alan bir arkadaş oldu hatta ama maalesef benim amh düşük bu sebeple yumurtam az oldu ve maalesef içi boş çıktı transfer olacak bir yumurta dollenmedi. Gazi üniversitesi şimdilik iyi 2. Tedavi de orada olacak hemşireler ilgili kalabalık oluyor biraz ama çok önemli değil.
Merhaba kusura bakmayın uzun zamandır girmiyordum siteye. İlk tedavi olumsuz olmuş galiba olsun hiç üzülmeyin umut her zaman var nasibimizde varsa her ne sebep olursa olsun gelip buluyor bizi. Rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah. Benim gebeliğim iyi gidiyor 6 ay olduk elhamdülillah az kaldı Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallahMerhabalar, ben bugün başladım sürece hayırlısıylailk iğnemi yaptim biraz önce sizinle paylaşmak istedim sizin nasıl geçiyor hamileliğiniz umarim her sey yolundadır