Merhabalar, başlık açılmış gerilerde kalmış fakat bu bu aralar gazi hastanesini tüp bebek konusunda araştırmaktayım.
2023 - Ağustos Eylül ayı gibi daha önceki erken doğumdan kaynaklı gazi Hastanesi'ne muayene oldum.
İsmail Beydi doktor. Bana hiç bilmediğimiz bir şey söyledi. AMH düşüklüğü. O ana kadar nedir ne değildir adını bile duymamıştım ki 2023-Temmuz ayında 22. Haftada erken doğum yapmıştım (dolayısıyla bebeği kaybettik) bu doğum neden niye böyle oldu sorularına yanıt aramak için gitmiştik. Ben amh düşüklüğümü duyunca bi sarsıldım tabi nasıl olurdu böyle bir şey. Yaklaşık 2-3 ay önce doğal yollarla hamile kaldığım bebeğimi kaybetmiştim halbuki.
Doğal yollarla hamile kalma şansın çok düşük 5-6 ay doğal yollarla deneyin olmazsa buraya tüp bebek servisine gelin dedi. Adını bile bilmediğim yeni öğrendiğim bir durumla karşı karşıyaydım, zaten travmatik bir doğum sonrası bu durumun bende bıraktığı psikolojik etkisini tarif etmem imkansız. O yüzden başka bir doktora daha gitmeye karar verdik. Başka bir merkezde (üniversite hastanesi) muayene oldum ve acilen tedaviye başlayın dediler. Başladık. Zaten biz farklı doktorlar araştırırken 4-5 ay geçmişti bile. Tüp bebeğe başladık yumurtalar toplandı vs ilk tüp bebek denemem ise dış gebelik ile sonuçlandı 1 tüpüme elveda dedik. Şuan başıma daha fazla ne gelebilir diye bekliyorum.
Bu süreçte memnuniyetsizlikten dolayı değil fakat farklı sebeplerden ötürü hastane değiştirmeye karar verdim. Gazi Hastanesini tekrar değerlendirmek istedim. Yakın zamanda Gazi Hastanesi Tüp Bebek servisinde tedaviye başlayan sevgili anne adaylarım; deneyimlerinizi paylaşırsanız çok çok sevinirim
elbette ki fiyatlar her an değişiyor, fiyatlar hakkında, doktor tavsiyesi hakkında, süreç hakkında bilgi alabilirsem çok sevinirim. 1. Tüp bebek yaptığım yer çok sistemliydi, sabah 8de gidip yarım saat bir saat içinde işim bitiyordu. Gazi Hastanesinde süreç nasıl ilerliyor? Kaç günde bir kan alınıyor ultrason kontrolü oluyor? İlgilenenlere teşekkür ederim