• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gazetelerin verdiği denemeler ve kaynaklar..buradan bildirelim ne dersiniz..

ben onu almadım bugün de. zaman ın verdiğini alacaktım, diğerleri gibi gazetenin yanında veriyorlar sandım ama meğerse deneme için 1,5 tl daha ödeme yapılıyormuş.
sen aldın mı yargınınkini darksea
kafamçokkarıştı

evet canm aldım.güzeldi zordu ama ya..sorular tarihte ve coğrafya da zorlandımohaoldumsmile
habertürk vermedi bu hafta
evde bi gazete yığını dağ gibi oldusempatiksalakcinni

Ben pazartesi günleri zaman gazetesininkini alıyorum.hatta sadece dergiyi alıyorum gazeteyi almıyorum 50 krşta ona vermeyeyim kar yapayım diye cevap anahtarıınıda ertesi gün memurlar forumda biri cevap anahtarını yazıyor ordan kopyalayıp dergiye yapıştırıyorum.google zaman gazetesi kpss cevap anahtarı yazınca 2 sırada çıkan memurla nette tıklayıp ordaki sayfaları takip edip cevap anahtarlarını aldım.Yani ayrıca salı günü gazete almıyorum.O sitede zamanın denemesi kpss sorularına yakın diyorlar ondan alıyorum.Öteki türlü kuponla uğraşamam.

onu bende duydum..öss dede sınava çok yakın soruyorlarmış.kpss side öyle dediler..
benim altımda migros var gazeteyi ordan alıyorum ama orası zaman satmıyor..
çarşıya inmek zorunda kalacağım anlaşılan.

*arkadaşlar sabah gazetesi sınavın soru bankasını verdi aldık tekrarı olabilir takip edelim
*habertürk ihtiyacın akıllı soru bankalarını veriyo kesinlikle tavsiye edeim ihtiyacın çok güzel soruları var matematiği kötü olanlar çözümlü soru banklasıyla geliştirebilirler. alamayanlar için sölüyorum ihtiyacın kitaplarını hemen hemen aynı fiyata başka yerdede bulabilirsiniz arkadaşlar sormuşlar setini 25-30 tl demişler.
*milliyet muratın setini veriyo yedek kuponları var almaya başlayın muratın soruları biraz zordur ama
*radikal gazetesi pegemin denemesini veriyo her perşembe cevaplarıda aynı gün veriyolar
*zaman gazetesi pazartesi günleri veriyo hangi kaynağın hatırlamıyorum ama sorular güzeldi ama bazı haftalar eğitim bilimleri veriyolar hangi gün tam bilemiyorum
benim takip ettiklerim bukadar

pazar günü takvim murat yayınları denemesi milliyet yargı denemesi
pazartesi zaman fem yayınlarının
perşembe radikal pegem veriyo bunların haricinde ben bilmiyorum

burada da zaman gazetesinin belli aralıklarda ne verdikleri var,bi sitede buldum.

Eklentiler

• $zaman gazetesi.jpg
    $zaman gazetesi.jpg
    17,2 KB · Görüntüleme: 70
Zaman Gazetesi Kpss Denemeleri

Lisans Kpss Genel Kültür Genel Yetenek Denemesi 15 Şubat 2010 Pazartesi
Önlisans-Ortaöğretim Kpss Genel Kültür Genel Yetenek Denemesi16 Şubat 2010 Salı
Eğitim Bilimleri Kpss Denemesi 1 Mart 2010 Pazartesi (Üç Haftada Bir)

Denemeler haftalık devam edecek.

Habertürk Gazetesi Kpss Denemeleri ve Soru Kitapları

15 Şubat Pazartesi ıhtiyaç Yayınlarının deneme sınavını veriyor.

Habertürk Gazetesi ayrıca ıhtiyaç Yayınları Dev Kpss Soru Setini (Genel Kültür, Genel Yetenek, Tarih, Coğrafya, Vatandaşlık Çözümlü Soru Bankaları, Genel Kültür, Genel Yetenek Yaprak Testleri) 29 kupona veriyor

Sabah Gazetesi Kpss Soru Bankası

Sabah Gazetesi de Sınav yayınları Kpss Soru Bankasını (5.000 Soru) 15 kupona veriyor.

Radikal Gazetesi Kpss Denemeleri

Radikal Gazetesi uzun zamandır her perşembe pegem yayınlarının kpss denemelerini vermeye devam ediyor.

*arkadaşlar sabah gazetesi sınavın soru bankasını verdi aldık tekrarı olabilir takip edelim
*habertürk ihtiyacın akıllı soru bankalarını veriyo kesinlikle tavsiye edeim ihtiyacın çok güzel soruları var matematiği kötü olanlar çözümlü soru banklasıyla geliştirebilirler. alamayanlar için sölüyorum ihtiyacın kitaplarını hemen hemen aynı fiyata başka yerdede bulabilirsiniz arkadaşlar sormuşlar setini 25-30 tl demişler.
*milliyet muratın setini veriyo yedek kuponları var almaya başlayın muratın soruları biraz zordur ama
*radikal gazetesi pegemin denemesini veriyo her perşembe cevaplarıda aynı gün veriyolar
*zaman gazetesi pazartesi günleri veriyo hangi kaynağın hatırlamıyorum ama sorular güzeldi ama bazı haftalar eğitim bilimleri veriyolar hangi gün tam bilemiyorum
benim takip ettiklerim bukadar

ihtiyac 25 30 tl yanlısınız olmasın 66 tl falan olması gerek 7 kıtap set halınde haberturk verıyor bılıyorum da kıtapcılarda fıyatı 66

ihtiyac 25 30 tl yanlısınız olmasın 66 tl falan olması gerek 7 kıtap set halınde haberturk verıyor bılıyorum da kıtapcılarda fıyatı 66

evet öyle seti 25-30 değil..öyle olsa kupon biriktirmek için beklemeyizki alırız..66 lira..
ve ben sadece çek koparı 9.5 liraya aldım..yani verdiği 7 kitaptan sadece 1 ini..ona hiç dokunmadım değiştireceğim başka şey alacağım.

arkadaşlar siz bu kitapların fiyatını ihtiyac ders. aldınız yoksa kitapçılardanmı ihtiyacda okuyan bi arkadaşınız varsa ona söleyin kendi adına alıyomuş gibi sorsun fiyatını bizim kızlar öle yaptılar

benim için öyle bişey mümkün değil...büyük şehirde değilim okuyan ark da yok..:(((
neyse ya kupan biriktiriyorum zaten 17 ye geliyorhesapladım

sabah gazetesi gy-gk seti veriyor. reklamlarını gördüm. ama konu anlatımı mı yoksa sadece soru bankası mı bilmiyorum. haber vereyim istedim..

Merhaba arkadaşlar,ben Sabah gazetesinin verdiği kpss kitapları için kupon biriktiriyorum.Öncelikle kayıt olmam lazım bunun için de 2 seçenek var biri Bayi aracılığı ile ikincisi sms ile. Ben sms ile kayıt yaptırdım fakat içime sinmedi,zaten kaydınız alınmıştır diye 2 sn de msj geldi acaba başka birşey yapmam gerekiyor mu? Fikri olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Merhaba arkadaşlar,ben Sabah gazetesinin verdiği kpss kitapları için kupon biriktiriyorum.Öncelikle kayıt olmam lazım bunun için de 2 seçenek var biri Bayi aracılığı ile ikincisi sms ile. Ben sms ile kayıt yaptırdım fakat içime sinmedi,zaten kaydınız alınmıştır diye 2 sn de msj geldi acaba başka birşey yapmam gerekiyor mu? Fikri olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

en yakın bayıı ara mesela caglayanda var turkuaz dagıtım ara sor ıcıne sıner o zaman canım

kızlar buğün posta gazetesi karacanın denemesini veriyo.
habertürk ihtiyacın eğitim bilimleri kitabını veriyo 29 kupona
sabahda konu anlatımlı bütün kitapları vermeye başladı

Back