• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gazetelerin verdiği denemeler ve kaynaklar..buradan bildirelim ne dersiniz..

haber turk sabah guzel verdıgı kıtaplar fakat kayıt ıcın ve alacagımız zaman caglayana gıtmek gerekıyor bayıı orda bana yakın olan o bıle baya uzak

kıslarr günaydınnnn hihoyyyt
takvim gazetesi 19 kupona matematik, türkçe, coğrafya, vatandaşlık, tarih deneme sınavı seti veriyor.kuponların başlama günü bugün.
ayrıca kpss deneme sınavı da varmış.
almak isteyenler olursa diye haber vereyim dedim
a.s

milliyet dvd seti ve 10 deneme seti veriyormuş..haberiniz olsun...günün hatırlmaıyorum ama yarın olabilir daha başlamadı.

vatan yarından itibaren 15 kupona 15 deneme sınavı ve 5 yıllık geçmiş soruları veriyor kaynak hatırlamıyorum.

kızlar ben sabah gazetesinin verdiği kpss soru bankalarını (5 kitap) topluyorum. O yüzden de kpss öğretmen adayları eğitim bilimleri modüler seti toplayamadım.Bu seti çok istiyordum ama diğer settende baya kupon toplanmıştı bırakmadım. ileride bu seti tekrar verirlerse beni bilgilendirir misiniz ? Gerçi ben de takip ediyorum, başladığı zaman burada sizleri bilgilendiririm.
şimdiden çok teşekkürler opuyorumnanaktan
bu arada sabah gazetesi kpss soru bankası veriyor.kaynak sınav dersanesi.15 kupon.

kızlar ihtiyacın kuponla verdiği akıllı setini aldım onun içinde akıllı mat yok acaba benmi yanlış anladım tarih coğ vatandaşlık var sadece 2 tanede çek kopar var akıllı mat olması gerekmiyomudu alan arkadaşlar varmı aranızda

kızlar ihtiyacın kuponla verdiği akıllı setini aldım onun içinde akıllı mat yok acaba benmi yanlış anladım tarih coğ vatandaşlık var sadece 2 tanede çek kopar var akıllı mat olması gerekmiyomudu alan arkadaşlar varmı aranızda

evet akıllı mat yok 7 kıtap aldım bende ama cok yorumdum o gun bayı cok uzak bana yakın bayı olmassa almam artık

ıhtiyaçın akıllı mat kitabı bi arkadaşımda vardı arkadaş beğenmediğini söylemişti sorular çok basit kalıyor denemeler de bi getirisi yok demişti onun yerine güvender matematiğinden ygs düzeyinde çalışabilir temel olması için yargı pegem uzman kariyer gibi soru bankalarıyla da desteklenebilir tabi bu işin bencesi :emir_bebek:
Arkadaşlar ben takvim 1.kampanya ile başlamıştım kuponlarım bitti ama bi sorun var oda ben evime yakın olduğu için bayiye gidip kayıt yaptırdım form gibi olan nüshayı kaşeleyip vermişlerdi
anneme verdim sakla ben kaybederim diye nereye koyduğunu hatırlamıyo :sinifsinif:
sorun çıkarırlarmı dersiniz sonuçta bir tanesi orda kaldı kayıt yapmışlardır dimi moralim bozuldu ya senağlama

ıhtiyaçın akıllı mat kitabı bi arkadaşımda vardı arkadaş beğenmediğini söylemişti sorular çok basit kalıyor denemeler de bi getirisi yok demişti onun yerine güvender matematiğinden ygs düzeyinde çalışabilir temel olması için yargı pegem uzman kariyer gibi soru bankalarıyla da desteklenebilir tabi bu işin bencesi :emir_bebek:
Arkadaşlar ben takvim 1.kampanya ile başlamıştım kuponlarım bitti ama bi sorun var oda ben evime yakın olduğu için bayiye gidip kayıt yaptırdım form gibi olan nüshayı kaşeleyip vermişlerdi
anneme verdim sakla ben kaybederim diye nereye koyduğunu hatırlamıyo :sinifsinif:
sorun çıkarırlarmı dersiniz sonuçta bir tanesi orda kaldı kayıt yapmışlardır dimi moralim bozuldu ya senağlama

inş. sorun olmaz ya
bende topladım ama dağıtıma başladılar mı acaba bilgin var mı

:uhm:

kızlar bu sıra verılmıyo sanırım kpss soru bankası var elımde ıhtıyacın baska verseler alıcam bılgılendırın burdan bazan goremıyorum

arkadaşlar hangı gazeteler hangı gün önlisans denemesi veriyor biliyormusnuz ? bulamadım bugun aldım ama lısans genel yetenek ve genel kültür almışım :(

merhabalar:3: bu sene gk gy kitap verenler yokmu kızlar ben de almak istiyordum acaba vermezlermi yoksa daha erkenmi gerçi marttayız ama

ben de gk gy egt istiyorum
buradan bilgilendirelim birbirimizi :29:

canım ben baktım şöle bi milliyet gazetesi kpss hazırlık kitabı vermiş bile dağıtılmaya başlanmış hürriyette bişey göremedim diğer gazeteleri bilmiyorum sessiz sedasız milliyet vermiş bile bilgin olsun:40:

canım ben baktım şöle bi milliyet gazetesi kpss hazırlık kitabı vermiş bile dağıtılmaya başlanmış hürriyette bişey göremedim diğer gazeteleri bilmiyorum sessiz sedasız milliyet vermiş bile bilgin olsun:40:

tühh kaçırdık milliyeti desene :84:
ama gene de daha var takipte bulunmak lazım, milliyet gene verebilir canım :128:
sağol bilgiler için :16:

Back