- 3 Haziran 2008
- 3.199
- 119
- 163
- Konu Sahibi ohcanimadeysin
haber turk sabah guzel verdıgı kıtaplar fakat kayıt ıcın ve alacagımız zaman caglayana gıtmek gerekıyor bayıı orda bana yakın olan o bıle baya uzak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ihtiyacın kuponla verdiği akıllı setini aldım onun içinde akıllı mat yok acaba benmi yanlış anladım tarih coğ vatandaşlık var sadece 2 tanede çek kopar var akıllı mat olması gerekmiyomudu alan arkadaşlar varmı aranızda
ıhtiyaçın akıllı mat kitabı bi arkadaşımda vardı arkadaş beğenmediğini söylemişti sorular çok basit kalıyor denemeler de bi getirisi yok demişti onun yerine güvender matematiğinden ygs düzeyinde çalışabilir temel olması için yargı pegem uzman kariyer gibi soru bankalarıyla da desteklenebilir tabi bu işin bencesi
Arkadaşlar ben takvim 1.kampanya ile başlamıştım kuponlarım bitti ama bi sorun var oda ben evime yakın olduğu için bayiye gidip kayıt yaptırdım form gibi olan nüshayı kaşeleyip vermişlerdi
anneme verdim sakla ben kaybederim diye nereye koyduğunu hatırlamıyo :sinifsinif:
sorun çıkarırlarmı dersiniz sonuçta bir tanesi orda kaldı kayıt yapmışlardır dimi moralim bozuldu ya senağlama
merhabalar bu sene gk gy kitap verenler yokmu kızlar ben de almak istiyordum acaba vermezlermi yoksa daha erkenmi gerçi marttayız ama
ben de gk gy egt istiyorum
buradan bilgilendirelim birbirimizi
canım ben baktım şöle bi milliyet gazetesi kpss hazırlık kitabı vermiş bile dağıtılmaya başlanmış hürriyette bişey göremedim diğer gazeteleri bilmiyorum sessiz sedasız milliyet vermiş bile bilgin olsun