Gazeteci-yazar Bayramoğlu: 28 Şubat'la doğru ve güçlü bir kitle ortaya çıktı

Evt trt haberde de var aynısı değil.
Başörtüsü eylemi yapan kız " annemin masum yavrusuyken dgm de devleti tehdit eden biri olarak yargılandım" diyor.
Edebiyata bak yav..

Mağdur edebiyatı oluyordu de mi? Yazık... o dönem geçti gitti ama kimisimde derin yaralar bıraktı ne yazikki

Başörtülü olduğu için hastaneye alınmayıp ölen kadın diyor bu nasıl bir şeydir yahu!
Ve halen ölmediğini düşündüğüm bu zihniyetten Allahım sen bizleri koru.

Başörtülü olduğu için hastaneye alınmayıp ölen kadın diyor bu nasıl bir şeydir yahu!

Bu haberi hastanin yakınları yalanlamis sanırım. İyice araştırmak lazım

iyice suyunu çıkartmışlar abartmanın.
inanan var mı bunlara hayret.

Çünkü Ecevit Gülen'e kıyak geçti

Aynen öyle. Bunu kimse dile getirmez. O dönemde DSP'ye kaynamisti bunlar.

Zaten Erbakan Hoca'nın Tayyip Erdoğan'a kizginligi da burdan gelir. Cemaatin onlara yaptigi o kadar haksizliktan sonra Istemedi bu kadar partinin içinde olmaslarini ve kırıldı haliyle. Haklıydı da

Erbakan ve Erdoğan arasındaki gerginliği sadece cemaate bağlarsanız yanılırsınız.
Kayıp trilyon davası ve daha pek çok şeyden üzerin çamur atıldı Erbakan'ın.
Onun adıyla ve onun seçmeniyle oy istedi akp kendisine.
Ölmeden önce çektiği seminerler çok güzeldir.
Erdoğan'ın aslını anlatır, kendisine dış güçlerin yaptığı teklifleri ve onun reddini anlatır.
Kimlerin neyi kabul ettiğini anlatır.
İdeolojisi kesinlikle bana uymamasına rağmen çok akıllı ve şimdikileri aratan bir siyasetçiydi. Allah rahmet eylesin.
28 şubatın en büyük faktörlerinden biriydi, Süleyman Demirel onu 'TSK pkk dan daha tehlikeli olabilir' diyerek ona dikkatli ol demiştir şubat ayının başlangıcında.
Ama Erbakan beyanlarına devam etti, olaylara zemin hazırladı ve sonra da o kaosun içine ülkemin sadece inancı için kapanan vatandaşlarını bıraktı gitti. Elbette mağdura mağdur diyoruz fakat olayların başlangıcını o noktayı hiç unutmayın.
Hiçbirşey sebepsiz başlamadı.

İzledim görüntüyü.Bilemiyorum.HADİ bu yalan
İnsanların evlerinin altından cesetler çıktı daha ne olsun.
Bodrum katlarına gömmüşler insanları,
Sinsice ,kalleşçe,İbda-c ,Hizbullah ve diğer örgütler .
Bugün pkk nasıl azıttıysa o dönem de onlar azıtmıştı.

Ne yapacaktı asker ?
HAni şimdi biz doğu operasyonlarına tepkiliyiz de aktayfa askerci kesildi ya .
O hesap .

Başörtülü olan dindar olan her insani terörist sanan kafaya ne anlatabilirsin ki... yalnız biz o dönemde de şehit olan askerlere uzuluyorduk zaten ki darne yapanlarla savaşta sehit olan askerleri ayni kefeye mi koyuyorsunuz? Doğuda olan operasyonlara karşı olmak da güzel kafa gerçekten. Keşke operasyonlar olmasa da teröristler zorlanmadan şehit etse askerlerimizi de mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…