- 4 Şubat 2015
- 2.241
- 4.362
- 83
- Konu Sahibi minnakkelebekim
-
Evt trt haberde de var aynısı değil.TRT'de de vardı unutmuşum yaa
Evt trt haberde de var aynısı değil.
Başörtüsü eylemi yapan kız " annemin masum yavrusuyken dgm de devleti tehdit eden biri olarak yargılandım" diyor.
Edebiyata bak yav..
Yoo halen başörtüsü serbestliğini anayasa mahkemesine taşıyanlar var ...onlara oy verenler var..geçen ne !!Mağdur edebiyatı oluyordu de mi? Yazık... o dönem geçti gitti ama kimisimde derin yaralar bıraktı ne yazikki
Başörtülü olduğu için hastaneye alınmayıp ölen kadın diyor bu nasıl bir şeydir yahu!
Ve halen ölmediğini düşündüğüm bu zihniyetten Allahım sen bizleri koru.
Yoo halen başörtüsü serbestliğini anayasa mahkemesine taşıyanlar var ...onlara oy verenler var..geçen ne !!
Az önce verdiler video kaydıyla izledim..Emir böyle ben ne yapayım diyor kayıttaki kadın ..Bu haberi hastanin yakınları yalanlamis sanırım. İyice araştırmak lazım
Peki ya sonra aynı kişilerin başörtüsü yasağı bizim sayemizde bitti demesi?
iyice suyunu çıkartmışlar abartmanın.Başörtülü olduğu için hastaneye alınmayıp ölen kadın diyor bu nasıl bir şeydir yahu!
Ve halen ölmediğini düşündüğüm bu zihniyetten Allahım sen bizleri koru.
Az önce verdiler video kaydıyla izledim..Emir böyle ben ne yapayım diyor kayıttaki kadın ..
İzledim görüntüyü.Bilemiyorum.HADİ bu yalan olsun ya diğerleri..iyice suyunu çıkartmışlar abartmanın.
inanan var mı bunlara hayret.
Az önce verdiler video kaydıyla izledim..Emir böyle ben ne yapayım diyor kayıttaki kadın ..
Çünkü Ecevit Gülen'e kıyak geçti
İzledim görüntüyü.Bilemiyorum.HADİ bu yalan
İnsanların evlerinin altından cesetler çıktı daha ne olsun.Erbakan ve Erdoğan arasındaki gerginliği sadece cemaate bağlarsanız yanılırsınız.
Kayıp trilyon davası ve daha pek çok şeyden üzerin çamur atıldı Erbakan'ın.
Onun adıyla ve onun seçmeniyle oy istedi akp kendisine.
Ölmeden önce çektiği seminerler çok güzeldir.
Erdoğan'ın aslını anlatır, kendisine dış güçlerin yaptığı teklifleri ve onun reddini anlatır.
Kimlerin neyi kabul ettiğini anlatır.
İdeolojisi kesinlikle bana uymamasına rağmen çok akıllı ve şimdikileri aratan bir siyasetçiydi. Allah rahmet eylesin.
28 şubatın en büyük faktörlerinden biriydi, Süleyman Demirel onu 'TSK pkk dan daha tehlikeli olabilir' diyerek ona dikkatli ol demiştir şubat ayının başlangıcında.
Ama Erbakan beyanlarına devam etti, olaylara zemin hazırladı ve sonra da o kaosun içine ülkemin sadece inancı için kapanan vatandaşlarını bıraktı gitti. Elbette mağdura mağdur diyoruz fakat olayların başlangıcını o noktayı hiç unutmayın.
Hiçbirşey sebepsiz başlamadı.
İnsanların evlerinin altından cesetler çıktı daha ne olsun.
Bodrum katlarına gömmüşler insanları,
Sinsice ,kalleşçe,İbda-c ,Hizbullah ve diğer örgütler .
Bugün pkk nasıl azıttıysa o dönem de onlar azıtmıştı.
Ne yapacaktı asker ?
HAni şimdi biz doğu operasyonlarına tepkiliyiz de aktayfa askerci kesildi ya .
O hesap .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?