• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Gazel'imin ilk çeyizi :)))

Canım maşallah çok güzeller.Allah düğün çeyizlerini de göstersin inşallah.Bu arada 2 resmin silinmiş göremedim eminim onlarda güzeldir.:nazar::nazar::nazar:

Canım hepsi de çok şiviinnnkaydirigubbakcemile3
Allahım sağlıkla giydiği günleri de göstersin inş:nazar::nazar:

civcivim ben resimleri göremedim bende görünmüyo tatlımm senağlama

Canım hepsi de çok şiviinnnkaydirigubbakcemile3
Allahım sağlıkla giydiği günleri de göstersin inş:nazar::nazar:

çok saol melincim begendiğine sevindindimyerimsenibenyerimseniben

güle güle giysin gazel bebek kaydirigubbakcemile5

Darısı inşallahhh yakın zamanda senin başına gelir bitanem çok güsel bi prensesin ve cileri olurr :1hug::1hug:

Hepsi çok güzel tatlım,güle güle kullansın bebişin,öpüyorum seni kocaman:CüvCüv:

:nazar:

Oh be sonunda gördüm Gazel'imin cicilerini. Teyzesi onun cicilerini de kendini de yesin...Allah nazarlardan saklasın :nazar: Sağlıkla sıhhatle kullanmayı nasip etsin inşallah...

Hepsi çok güzel tatlım,güle güle kullansın bebişin,öpüyorum seni kocaman:CüvCüv:

:nazar:

Oh be sonunda gördüm Gazel'imin cicilerini. Teyzesi onun cicilerini de kendini de yesin...Allah nazarlardan saklasın :nazar: Sağlıkla sıhhatle kullanmayı nasip etsin inşallah...

maşallah herşeyi çook güzel, güle güle kullansın bebeğin:ecrin_bebek:

çokk sağolun kızlarr Allah razı olsun iyi dilekleriniz içinnn:utangac::utangac:Şeniz

civciv im bazı resimleri göremedim canım ama ilk koyduklarının hepsine tek tek baktım hepsi çok güzel canım hepsine bayıldım sağlıkla sıhhatle giydir canım ::))))))))))

civciv im bazı resimleri göremedim canım ama ilk koyduklarının hepsine tek tek baktım hepsi çok güzel canım hepsine bayıldım sağlıkla sıhhatle giydir canım ::))))))))))

çok saol bitanem kız çocuğuna alış veriş yapmak ayrı bişi yaa :utangac::utangac: diğer resimleri resim sitesinden kaynaklanan sorundan dolayı açılmıyor canıma.s.a.s.

Güle güle kullansın inşallah, benimde mayısta doğumum bizde prenses bekliyoruz bende bidolu aldım ama giydiremeden büyüycek diyolar ama kontrol edemiyorum kendimi gördükçe alıyorum ilk heves işte: )

Güle güle kullansın inşallah, benimde mayısta doğumum bizde prenses bekliyoruz bende bidolu aldım ama giydiremeden büyüycek diyolar ama kontrol edemiyorum kendimi gördükçe alıyorum ilk heves işte: )

çok saol canım sende güzel günlerde giydirirsin inş:Saruboceq:hem boşver kim ne derse desin ilk çocuk bence herşey dört dörtlük olmalı gerekirse güne 3 defa değiştir üstünü tadını cıkar bence a.s.a.s.

Back