Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Gazel'imin ilk çeyizi :)))

civciv1981

**BALLI BADEMİMM**
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2008
4.187
4
681
43
İstanbul
MERHABA ARKADAŞLAR ıŞTE MıNıK KIZIM GAZELıN ıLK ÇEYıZı:sm_cool::sm_cool:

RABBıM KULLANMAYIDA NASıP EDER ıNŞALLAHH :Saruboceq::Saruboceq:

Son düzenleme:
çok güzel inş allahım güle güle kullanmayıda nasip eder.ben biberonu dr.brownsun gaz yapmayanından aldım içinde borusu olanlar var ya ondan :)

Son düzenleme:
canım hepsı cok guzel ıyı gunlerde kullanır ınsallah.ben son resımdekı zıbınları hıc kullanamamıstım.ılk dogdugunda coraplarını da kullanamamıstım

buda sepetimiz cnr fuardan aldıkk :dance::dance::dance:

BUDA ODAMIZINN HALISI ODA LİLA OLDUĞU İÇİN BU RENK ALDIM AMA SÜSLEMEYİ YERLEŞTİRMEYİ BİTİRMEDEN ODANIN RESMİNİ KOYMAK İSTEMİYORUM BAKALIM HALIMIZI BEGENCEKMİSİNİZZ hihoyyythihoyyyt

Son düzenleme:
çok güzel inş allahım güle güle kullanmayıda nasip eder.ben biberonu dr.brownsun gaz yapmayanından aldım içinde borusu olanlar var ya ondan :)

çok saol canımm ama ben öylesini hiç görmedimm yada dikkatimi çekmedi cnm :uhm:

canım hepsı cok guzel ıyı gunlerde kullanır ınsallah.ben son resımdekı zıbınları hıc kullanamamıstım.ılk dogdugunda coraplarını da kullanamamıstım

çok tşk ederim bitanem ama neden kullanmadın anlamadım benim evim yazında biraz serin oluyor zaten doğumda Allah kısmet ederse nisan ortasında sanırım benim kullanmam gerekecek a.s.

canım benım oglumda mart sonu dogmustu.o resımdekı zıbınlar cok kullanıssız ben hastane cıkısındakılerı kullanmıstım.ayaklı pıjama gıydıgı ve ayakları cok mınık oldugu ıcın ılk zamanlar pek corap gıydırmemıstım

Anladım cnm ama çoraplar 3 aydan sonra kullanılmaz mı dersin??
bide benim hastane çıkışının içinde sadece bir tane beyaz iç zıbın var :uhm::uhm:

canım aldıkların o kadar kullanışlı ve zevkle seçilmiş ki inan çok beğendim..ayrıca çorap herzaman kullanılır da zıbın yerine çıtçıtlı bady daha kullanışlı ..güle güle kullansın bebişin ..

civcivimmmm kaydirigubbakcemile3 cok tatli olmuş ya boncukumun ceyiziiii hihoyyyt

inşaAllah saglikla mutlulukla huzurla güle güle giyer kuzucunnnn Şeniz :ecrin_bebek: :CüvCüv:

çok saol canım zaten zıbını çok fazla almadım maksat dediğim gibi benim evim yazında serin olduğu için altına atlet niyetine giydirmek canım kullanamasamda sağlık olsun daha almış bulundum artıkk

civcivimmmm kaydirigubbakcemile3 cok tatli olmuş ya boncukumun ceyiziiii hihoyyyt

inşaAllah saglikla mutlulukla huzurla güle güle giyer kuzucunnnn Şeniz :ecrin_bebek: :CüvCüv:

teşekkür ediyoruzz teyzesii darısı senin prensesin çeyizine inşallahhh bizde görelimm ŞenizŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…