- Konu Sahibi civciv1981
MERHABA ARKADAŞLAR ıŞTE MıNıK KIZIM GAZELıN ıLK ÇEYıZı:sm_cool::sm_cool:
RABBıM KULLANMAYIDA NASıP EDER ıNŞALLAHH :Saruboceq::Saruboceq:
RABBıM KULLANMAYIDA NASıP EDER ıNŞALLAHH :Saruboceq::Saruboceq:
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok güzel inş allahım güle güle kullanmayıda nasip eder.ben biberonu dr.brownsun gaz yapmayanından aldım içinde borusu olanlar var ya ondan :)
canım hepsı cok guzel ıyı gunlerde kullanır ınsallah.ben son resımdekı zıbınları hıc kullanamamıstım.ılk dogdugunda coraplarını da kullanamamıstım
canım allah güle güle giydirmeyi nasip etsin.çok şekerler.
çok saol canımm ama ben öylesini hiç görmedimm yada dikkatimi çekmedi cnm :uhm:
çok tşk ederim bitanem ama neden kullanmadın anlamadım benim evim yazında biraz serin oluyor zaten doğumda Allah kısmet ederse nisan ortasında sanırım benim kullanmam gerekecek a.s.
canım benım oglumda mart sonu dogmustu.o resımdekı zıbınlar cok kullanıssız ben hastane cıkısındakılerı kullanmıstım.ayaklı pıjama gıydıgı ve ayakları cok mınık oldugu ıcın ılk zamanlar pek corap gıydırmemıstım
canım aldıkların o kadar kullanışlı ve zevkle seçilmiş ki inan çok beğendim..ayrıca çorap herzaman kullanılır da zıbın yerine çıtçıtlı bady daha kullanışlı ..güle güle kullansın bebişin ..
civcivimmmm kaydirigubbakcemile3 cok tatli olmuş ya boncukumun ceyiziiii hihoyyyt
inşaAllah saglikla mutlulukla huzurla güle güle giyer kuzucunnnn Şeniz :ecrin_bebek: :CüvCüv: