Gazdan etkilenen polis memuru şehit oldu

AngryPenguin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2012
5.278
1.437
248
Tunceli Devlet Hastanesi Başhekimi Erdem Kaya, gazdan etkilenerek hastaneye kaldırılan polis memurunun şehit olduğunu açıkladı.

Tunceli'de Polisin Berkin Elvan'ın ölümünü protesto etmek isteyen gruplara sıktığı gaz bombasından etkilenen bir polis memuru kalp krizi geçirdi. Hastaneye kaldırılan, duran kalbi tekrar çalıştırılan ve durumu kritik olan polis memuru Ahmet Küçüktağ, yoğun bakımda tedavi altına alındı. Ancak Küçüktağ, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/turkiye/50039/Gazdan_etkilenen_polis_memuru_sehit_oldu.html

Allah rahmet eylesin. Allah ailesine sabır versin şehidimizin
Defalarca söyledik bu gaz yasaklansın, kullanılmasın diye ama anlatamadık... Bu ülke daha fazla ölüm haberini kaldıramaz

Allah rahmet eylesin.
ben bazıları gibi kendi düşen ağlamaz demeyeceğim Allah'tan korkarım çünkü.
tek diyeceğim, belki bu durum orada gazdan etkilenen tüm insanları düşünmeniz gerektiğini hatırlatır size. polis eylemci demeden, herkesin bir canı olduğunu düşünerek...

Allah rahmet eylesin...
Bir 'uzun adam'ın kalpsizliği daha kaç cana mal olacak...

Allah rahmet etsin.İşte bu gaz insanlara zararlı dedik inandıramadık kimseyi.Umarım kullanımı durdurulur ve bir daha kimse hayatını kaybetmez bu yüzden.

Allah rahmet eylesin...
Bir 'uzun adam'ın kalpsizliği daha kaç cana mal olacak...

onu da mı uzun adam yaptı vay be ne uzun adammış, hiç oralarda çıkanlarda aramazsınız değil mi . hep başbakan hep o. sizler tertemiz pırıl pırılsınız biraz rahatlamışsınızdır berkininiz rahat uyusun

allah rahmet eylesin
ailesine sabırlar diliyorum
bi ölüm daha duymak istemiyorum
umarım bu sefer bi ders olur ve gereken önlemler alınır

Organikti hani bu gazlar ölüme yol açmıyordu!!!
İdris Naim Şahin: ‘Biber Gazı Kimseyi Öldürmez’ Haberi (15 Ağustos 2012, Çarşamba 10:27)

Off gelince üst üste geliyor hep acı haberler...Allah rahmet eylesin...Gaz mı sebep olmuş kesin miymiş ?

Allahım sen aklımı koru ya

Başka yerde polemik yaratmaya çalışın lütfen. Evet, Berkinimiz ve polisimiz rahat uyusun.

Öyle üzücü ki bu haberler artik...

http://www.bianet.org/bianet/bianet/130381-hopa-da-gaz-bombasi-emekli-ogretmeni-oldurdu

Bu emekli ögretmen öldügünde sosyal medya paylasimlarini hatirliyorum, AKP`lilerin yazdiklari mi dersiniz, medyada gaz bombasindan kalp krizi mi gecirilir tartismalari, polisin aciklamalari....

Bu yazida daha da örnekler var:
http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/24733141.asp

Simdi bir polis de ayni sebepten ölüyor. Bilmiyorum bir polis ölünce acaba durup düsünürler mi? En ufak olayda dahi gaz bombasi kullanan polis durmak bilir mi?

Allah ailesine sabir versin.

Allah rahmet eylesin. Bitsin artik bu kin, bu nefret artik yeter.

Allah rahmet eylesin.
Ailesine sabır versin

Berkin'e rahmet dilemeyi çok görenler polisimiz için burada dilenen baş sağlığına laf etmesin hepsi bizim vatandaşımız. Gazların öldürücü olduğunh üstüne basark söyledik ama yalanladılar aşırı gaz kullanımının hesabını tabi ki bu emri verenlere sorucaz o polis emri uygularken can verdi tıpkı yine emirle berkinin katili oldukları gibi. Allah rahmet eylesin ailesine sabırlar versin. Artık kim olursa olsun bu ülkenin insanı bir kişinin emri üzerine ölmesin insan canj değerli olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…