Kızlar 4 aylık bebeğim var dün gece ilk kez onu öyle gördüm eşimde yoktu evde yalnız kaldım bi ara ben korktum ağlayacak gibi oldum hemen kendimi toparladım bide benden etkilenmesin diye... düm gece 12:30 mama için bi uyandı o zamana kadar hiç sıkıntı yoktu ama dün uyutamadık nerdeyse 5 gibi falandı yanlış hatırlamıyorsam uyandı bi daha 9 gibi uyudu zar zor her neyse gece uyandı emzirdim yatağına bi koydum deli gibi kıvranmaya başladı kıvranmaktan ziyade kendini kasıyor çığlık atarak ağlıyor ıkınmaya falan çalışıyor korktum aldım yine öyle neyse sakinleştirdim kucağımda uyuttum ettim her saat başı uyanıyor çığlık atıyor kendini kasıyor gazdan diye düşündüm karnına masaj yapmaya çalışıyorum müsade etmiyor çığlık atıyor gözünden yaş geliyor kucağıma aldım etti sanarsın ki kabız taş çıkartmaya çalışıyor veya bezinde böcek dolaşıyor öyle çığlık atıyor
nasıl sabah ettik bilemedim her saat başı uyandı normalde öyle uyandığında yeni emzirdiysem süpürge sesi açıyorum susuyor bu sefer yok öylede susmuyor hep emzirdim uyandığında... ağrısı mı vardır gaz mıdır bilemedim... sizce?