Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
birde sevabına bilen birisi gaz yapan gıdaları yazabilirmi ugerçi mümkün mertebe uzak durmaya çalışıyoruz ama belki bilmeyip yediğimiz şeyler vardır
Evet arkadaşlar sıcak su torbasını bende yapıyorum gerçekten işe yarıyor hergün yatağınada koyuyorum sıcak tutunca gazı daha az oluyor.arkadaşlar karnına sıcak su torbası koyun ,,minik su torbalarından alın pijamasının içine sokuverin tenle temas etmesin de zıbınına değsin sıcaklığın ayarlarsınız zaten,,sıcak iyi geliyo yani
ve nurse harvey öneren çoook,,zinko da iyi gelmişti bebeğine göre damlalar değişiyo birine iyi gelien ötekine gelmeyebiliyo deneye deneye
rezene çayı ,,ama dr önermedi onu pek,
karnını bebek yağı ile ovun çok iy geliyo ovun ovun poposunu yukarı dikin ovunovun yukarı dikin,,,
bana bir tanıdık colinoxu önermişti doktorum ise nurse hayversi önerdi şimdi biz onu kullanyoruz memnununuz bir başka doktor arkadasım ise elmayağını önerdi karın ve topuklarına sürüp masaj yapınca çok işe yarıyor
arkadaşlar nurse harvey's isminde bır surup tavsıye edıyorum.bunu bıze doktorumuz yazmıştı ama devlet odemıyor ilaç olmadığından.14,50 ye aldık eczaneden..
Bu bır ılac değil tamamen bitkisel .iniglterede uretılıyor ve 22 yıldır tum dunyada 1 numaralı satış..
Kımyon ve dereotu yağından oluşuyor. %1 oranında sodyum bi carbonat içeriyor.
özellıklerını yazıcam şimdi gerçekten mucize gıbı.kızım bıraz mızıklamaya baladımı verıyorum hemen.daha gaz sanncısı dıye birşey yasamıyoruz sukur..
Yatıştırıcı,hazmettırıcı ve iştah acıcı,ağız kokusunu gıderıcı,anne kullandığında sutu arttıcı,soğuk algnlığından koruyucu,balgam sokturucu,hızlı deri iyileştiricisi,diş etı hastalıklarına(diş cıkarma ağrıları, pamukcuk).spazm sokturucu,sakınleştıcı...
Kolık ağlamalarınıda sonlandırıyormuş...
Tadıda guzel olduğu için vermekte zorlanmıyorum.
Gunde 1-6 aylar arasında 6 kez verebılıyrosunuz. 5 ml(1 kapak) 6. Aydan sonra 2 kapak...
Gun içinde verılme sıklığıda sıze kalmış..6 ölçeği gecmeyın yeter.
Buyukçe bır sısesı var 1 ay kadar gıder.. Zaten 1 ay ıcınde tuketılmesı gerekıyor..
Alıp bir deneyın bakalımm
kızlar aynı sorun bendede var oğlum gaz bombası yaaa ne denediysem olmadı hele metsil hiç işe yaramadı önceleri 1 2 gün faydasını gördüm sonra eski haline döndü,şimdi milupanın rezene çaynı aldım onu kullanıyorum inş işe yarar...
kızlar gaz sorununu bizde yaşıyoduk halada yaşıyoruz tabiki ama çözüm çok basit
anneler bir tatlı kaşıgı kimyon yiyin yada milupanın rezene çayını için
bebişler için zinco gaz giderici günde 4 kere her seferde 4 damla bebişinizin agzına damlatın anında etkisini görüceksiniz ve bana teşekkür ediceksiniz
ahhhhhhh ahhhhhhhhh dün gece sabahı sabah ettik.gece 10 dan sabah 10 buçuğa kadar ağladı.zombi gibiyim o uyurken ben de uyudum daha yeni yedim.metsil, zinko kullandım yok hiç banamısın demedi.sab simplex kullanıyoz ondan önceki gece hep uyumuştu.sanki 1 gece etki etti dün gece iflahımızı söktü.bağırdım ona sonra da bağırdığım için oturup hüngür hüngür ağladım.oooooooofffffffff ne zormuş anne olmak.......
arkadaşlar muskat cevizinin fazlası zehirlıyomus.doğru mu?