bende aynısını kullanıyorum ve gayet iyi çözüm oldu ama ne kadar devam edecez bilmiyorum ben mamasına katıyorum sen nasıl veriyorsun?
arakadaslar tesadüfen gördüm yazdıklarınızı benim kızımda gazlıydı denemedigimiz yöntem kalmamıştı iyi bilirim 4ay cektik ensonunda muskat hintcevizi var bir tanıdık tavsiye etmişti hem uyku verıyor hem gazı için az bısey rendeleyip sutunuzle veya suyla karıştırıp verin bebişlerinize cok faydasını goreceksiniz Allah kolaylı versin:ecrin_bebek:
arkadaşlar NURSE HARVEY'S isminde bır surup tavsıye edıyorum.bunu bıze doktorumuz yazmıştı ama devlet odemıyor ilaç olmadığından.14,50 ye aldık eczaneden..
bu bır ılac değil tamamen bitkisel .iniglterede uretılıyor ve 22 yıldır tum dunyada 1 numaralı satış..
kımyon ve dereotu yağından oluşuyor. %1 oranında sodyum bi carbonat içeriyor.
özellıklerını yazıcam şimdi gerçekten mucize gıbı.kızım bıraz mızıklamaya baladımı verıyorum hemen.daha gaz sanncısı dıye birşey yasamıyoruz sukur..
yatıştırıcı,hazmettırıcı ve iştah acıcı,ağız kokusunu gıderıcı,anne kullandığında sutu arttıcı,soğuk algnlığından koruyucu,balgam sokturucu,hızlı deri iyileştiricisi,diş etı hastalıklarına(diş cıkarma ağrıları, pamukcuk).spazm sokturucu,sakınleştıcı...
kolık ağlamalarınıda sonlandırıyormuş...
tadıda guzel olduğu için vermekte zorlanmıyorum.
gunde 1-6 aylar arasında 6 kez verebılıyrosunuz. 5 ml(1 kapak) 6. aydan sonra 2 kapak...
gun içinde verılme sıklığıda sıze kalmış..6 ölçeği gecmeyın yeter.
buyukçe bır sısesı var 1 ay kadar gıder.. zaten 1 ay ıcınde tuketılmesı gerekıyor..
alıp bir deneyın bakalımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?