Farklı gruplarda da sormuş olduğum ve cok merak ettiğim sorulara detaylı bir açıklama yapmışsın. Çok teşekkür ederim.
Nurse harvey's bir şişe kullandım etkisini çok görmediğimden geçmiştim biogaia ya demek ki beraber kullanınca etki ediyor tüh şişenin dibini başkasına vermiştim bi dene diye :) bebegim 50 gunluk birazdan acile gidecegiz gogsunde olusan sislik gun gectikce azalacagi yere daha cok sismisneyse o sırada Dr a bu iki ilacı kullanıp kullanmamam gerektiğini sorayim
Gaz durumunuz ne oldu azaldı mı? Biz sab simpleks kullanıyorduk, doktorumuz onunla birlikte biogaia da kullanmamızı söyledi. Epey iyi geldi, kızım rahatladı. Şuanda 71 günlük, artık gaz sıkıntımızın yavaş yavaş tamamen yok olmasını ümit ediyoruzMerhaba arkadaşlar benm çocuğum 17 günlük ve gaz sorunumuz var nurse harveys aldm bügn de biogaia aldım ikisini bir mi verecem acaba
Gaz durumunuz ne oldu azaldı mı? Biz sab simpleks kullanıyorduk, doktorumuz onunla birlikte biogaia da kullanmamızı söyledi. Epey iyi geldi, kızım rahatladı. Şuanda 71 günlük, artık gaz sıkıntımızın yavaş yavaş tamamen yok olmasını ümit ediyoruz
[/QUOBizimde kırkımız yeni çıktı sabah 5 ile 9 arası çok sancılanıyor Dr sab simplex verdi ben biogaia da aldım, aralarında ne kadar olmalı ve siz hangi dozda veriyorsunuzTE]