Farklı gruplarda da sormuş olduğum ve cok merak ettiğim sorulara detaylı bir açıklama yapmışsın. Çok teşekkür ederim.
Nurse harvey's bir şişe kullandım etkisini çok görmediğimden geçmiştim biogaia ya demek ki beraber kullanınca etki ediyor tüh şişenin dibini başkasına vermiştim bi dene diye :) bebegim 50 gunluk birazdan acile gidecegiz gogsunde olusan sislik gun gectikce azalacagi yere daha cok sismisneyse o sırada Dr a bu iki ilacı kullanıp kullanmamam gerektiğini sorayim
Gaz durumunuz ne oldu azaldı mı? Biz sab simpleks kullanıyorduk, doktorumuz onunla birlikte biogaia da kullanmamızı söyledi. Epey iyi geldi, kızım rahatladı. Şuanda 71 günlük, artık gaz sıkıntımızın yavaş yavaş tamamen yok olmasını ümit ediyoruzMerhaba arkadaşlar benm çocuğum 17 günlük ve gaz sorunumuz var nurse harveys aldm bügn de biogaia aldım ikisini bir mi verecem acaba
Gaz durumunuz ne oldu azaldı mı? Biz sab simpleks kullanıyorduk, doktorumuz onunla birlikte biogaia da kullanmamızı söyledi. Epey iyi geldi, kızım rahatladı. Şuanda 71 günlük, artık gaz sıkıntımızın yavaş yavaş tamamen yok olmasını ümit ediyoruz
[/QUOBizimde kırkımız yeni çıktı sabah 5 ile 9 arası çok sancılanıyor Dr sab simplex verdi ben biogaia da aldım, aralarında ne kadar olmalı ve siz hangi dozda veriyorsunuzTE]
Merhaba, sorununuz çözülmüştür diye umuyorum. Yeni annelere fikir olması açısından biogaia damladan asla memnun kalmadım. Doktorum özellikle almamı istedi bebeğim 2 aylık gazlı ve kolik bir bebek malesef. Sab simplex kullanıyoruz. Doktor biogaia yı önerdi (güncel fiyatı 550 tl) 5 damla, her gün aynı saatte verilmesi gerekiyor. Eve geldikten sonra yorumlarını okudum, akşam üzeri de olduğu için 5 damla değil yalnızca 2 damla verdim. Çocuğum kabız oldu, sancılandı. Soluğu yenidoğan yoğun bakımda aldık lavman yaptılar. Almayın aldırmayınÇok şey denedim kızlar nurse harvey's i bıraktım 3 gün önce biogaia ya başladım ama 3 gündür daha fazla gaz ağrısı çekiyor bebeğim. Gecemiz gunduzumuz yok ben de bittim haliyle biogaia kullanan var mı? Nezaman etkisini gösterir? İlk günler hiç etkisi yokmuş gibimi oluyor? Bu ilacı kullanıp etkisini görmeyen anneler neyle çözüm buldu??? Lütfen bilginiz varsa paylaşın
Biogaia probiyotik,forbiomme vb gibi sezeryan doğum sonrası ilk 3-4 ay duzenli kullanım istiyor dr lar.Nurse harvey,sab simplex,m.bliss gripe water bunları gaz damlası olarak öneriyorlar hepsini denemiş ve sonuç alamamış bir anneyim.Maalesef bağ.sistemi gelişip kendi pırtlamaya başlayınca rahatladık.Gaz masajı,ılık kovaya oturtmak gibi şeylerde denedik tabi.Önerim sabır ve probiyotiği düzenli kullanman,biogaia veya benzeri farketmez.Geçmiş olsun,geçiyor zaten ama seni çok iyi anlıyorum az daha sabırÇok şey denedim kızlar nurse harvey's i bıraktım 3 gün önce biogaia ya başladım ama 3 gündür daha fazla gaz ağrısı çekiyor bebeğim. Gecemiz gunduzumuz yok ben de bittim haliyle biogaia kullanan var mı? Nezaman etkisini gösterir? İlk günler hiç etkisi yokmuş gibimi oluyor? Bu ilacı kullanıp etkisini görmeyen anneler neyle çözüm buldu??? Lütfen bilginiz varsa paylaşın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?