gaz sorunu lütfen yardım

minikser

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2011
100
0
46
Sakarya
gaz sorunu yüzünden artık bişey yiyemiyorum.beni öyle daraltıyoki bunun için ilaç kullanan varmı doktora derdimi anlatıyorum doğurunca biticek hepsi bizde biliyoruz ama yellenmemek bile sorun bu hamilelik ne kadar zormuş allah hepimize yardım etsin şifa versin ,

canım ben kayısı suyu içiyorum bana iyi geliyor, kabızlığın varsa oda geçiyor canım bi dene istersen.

arkadaşım öncelikle bebeğ,niz hayırlı olsun inşaAllah.
ben size ilaç veya bişeyler içme yöntemi söylemiicem çünkü yanlış yönlendirmekten korkarım.
yalnız bi şekil tarif edicem, bi duruş bu pozisyon çok yardımcı olucak hele kiiiii doğumdan sonra ki asıl bikaç günlük o gaz sancılarında
eşinin sana yardımcı olması şart yalnız. ya da im varsa yanınızda
önce bağdaş kurup dik bir şekilde oturun. hafifi hafif omuzlarınıza masaj yaposınlar. ve yine çok hafif hafif beline doğru insinler. bi süre öyle masaj yapılsın sonra da köpek duruşu dediğimiz duruşla durun ve o şekildeyken de sırtınızı saat yönünde ovalasınlar (afedersiniz) poponuzun yanaklarını hafif açın ama çok sıkmayın hemoroid olmanıza sebep olur çok itmek aman
inanın rahatlııcaksınız

kolay gelsin kolay ve hayırlı doğum dualarımla

ilgin için teşekkür ederim.bende içiyorum kuru kayısı yiyorum afedersin yellenemiyorum.çok sıkıntılıyım 36 haftalık hamileyim zaman geçmio uykusuz geceler.geceleri gezinip duruyorum evin içinde.

walla bende aynen öleydim hamileligin başından beri dogdu şimdi iki aylık iki aydır onun gaz sorununu ççekioz şimdide uykusuz her geceeeee:97: hamileyken gazlı olnın bebikide gazlı olumuş zati

walla bende aynen öleydim hamileligin başından beri dogdu şimdi iki aylık iki aydır onun gaz sorununu ççekioz şimdide uykusuz her geceeeee:97: hamileyken gazlı olnın bebikide gazlı olumuş zati

cevapları geç görüyorum bende internet yok.annemlerden giriom nete.allah analı babalı büyütsün benim gibi olup doğuran varmı diye düşünüyodum.şu an siz nasılsınız bu durumu. nasıl geçirdiniz.doğum normalmi oldu.benim ağustos 20 günm doluyo rabbim hepimize kolaylıklar versin.bebeğine gaz için karnına sıcak havlu koyabilrsin.iyi geliyo

benim 9 saat suni sancı dan sonra açılma olmayınca sezeryan oldu 37 haftamda dogurdum bu arada ilk ay bende çok gaz sancısı çektim ama benimki geçti bebikim fena bu konuya dair bi çok konu açtım görmişsündür.şuan ben iyim çok şükür bebikimde ama biraz gazlıyızsana hayırlı dogumlar olsun rabbim saglıcakla kucagına almayı nasip etsin.

bende 35 hafta ultrosana göre 36.3 nasıl oluyo anlamadım.yazıları yeni gördüm.bende hastane arayışındayım.bilgeyi tavsiye edenler oldu normal ne kadar bilgin varsa yazarsan sevinirim

Son düzenleme:
ammion sıvı yani bebegin karnımda bulundugu su azalmş kontrole gittigimde apar topar doguma ldılar inş sen vaktinde ve sorunsuz dogurursun.

bu arada 1 çay kaşıgı karbonatı 1 çay bardagı ılık suya koyup içine biraz limon sıkarsan gaza ii gelio ben hamileyken yapıodum böle bide bol bol incir tüketiodum oda ii geliodu hem kabız olmuodum

ilgilendiğin ve cevapların için teşekkür ederim inan biraz rahatlıyorum.hemen yapıcam.benim bişey yedikden sonra boğazıma bişey gelio gibi oluyor bir sıkıntı anlatamam.bence buda gaz problemi.

levent bey drumdu sezaryan amaliyatından memnunum ama tabi suyun bitio die sezeryana teşvik eden ticari çıkar için sırf çalıştıgı hastaneye para kazandırmak için beni erkenmi dogurttu acaba diede düşünmüo degilim çünkü kontrole gidince apar topar doguma alındım başka dr gitme imkanım olmadıçama ameliyatı güzel yapıo nerdeyse hiç göbegim kaladı 2 ay olmasına ragmen izde yok gibi nerdeyse.o karnın büyüdügü için reflü oludursun o yüzden öle agzına gelio mide yanmasıda yapar renine şurup vermişti bana bayaa ii geldi.

bu arada 1 çay kaşıgı karbonatı 1 çay bardagı ılık suya koyup içine biraz limon sıkarsan gaza ii gelio ben hamileyken yapıodum böle bide bol bol incir tüketiodum oda ii geliodu hem kabız olmuodum

bunu günde kaç kez yapıyodunuz.şimdi yapıcaktım limon yokgidip limon alım.bide arada kaynadı galiba hastane fiyatları nasıl

bi kez yapıodum çok abartmadan tabi şimdi oldugu gibi hiçbişey kesin çözüm olmuo. 500 tl sezeryan oldum 3 gün yattım bebegim küvezde 1 hafta kaldı onu sigorta ödedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…