Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
walla bende aynen öleydim hamileligin başından beri dogdu şimdi iki aylık iki aydır onun gaz sorununu ççekioz şimdide uykusuz her geceeeee:97: hamileyken gazlı olnın bebikide gazlı olumuş zati
bende 35 hafta ultrosana göre 36.3 nasıl oluyo anlamadım.yazıları yeni gördüm.bende hastane arayışındayım.bilgeyi tavsiye edenler oldu normal ne kadar bilgin varsa yazarsan sevinirimbenim 9 saat suni sancı dan sonra açılma olmayınca sezeryan oldu 37 haftamda dogurdum bu arada ilk ay bende çok gaz sancısı çektim ama benimki geçti bebikim fena bu konuya dair bi çok konu açtım görmişsündür.şuan ben iyim çok şükür bebikimde ama biraz gazlıyızsana hayırlı dogumlar olsun rabbim saglıcakla kucagına almayı nasip etsin.
bu arada 1 çay kaşıgı karbonatı 1 çay bardagı ılık suya koyup içine biraz limon sıkarsan gaza ii gelio ben hamileyken yapıodum böle bide bol bol incir tüketiodum oda ii geliodu hem kabız olmuodum
levent bey drumdu sezaryan amaliyatından memnunum ama tabi suyun bitio die sezeryana teşvik eden ticari çıkar için sırf çalıştıgı hastaneye para kazandırmak için beni erkenmi dogurttu acaba diede düşünmüo degilim çünkü kontrole gidince apar topar doguma alındım başka dr gitme imkanım olmadıçama ameliyatı güzel yapıo nerdeyse hiç göbegim kaladı 2 ay olmasına ragmen izde yok gibi nerdeyse.o karnın büyüdügü için reflü oludursun o yüzden öle agzına gelio mide yanmasıda yapar renine şurup vermişti bana bayaa ii geldi.[/QU
canım ticari çıkar olsaydı 9 saat sana suni sancı çektirmezlerdi.rahat ol bence. bu arada şurubu kullanmaya başladım.banada iyigeldi.tavsiyen için tşk