-
- Konu Sahibi TesterTester
herhangi bir test uygulanmadı...sadece mide endoskopisi çektirmiştim.
merhaba dersimli aldığın psikolojik yardımdan biraz bahseder misin? aslında benim sorunumun yüzde ellisi psikolojik bana göre çünkü yalnızken veya yanında kendimi rahat hissettiğim insanların yanında böyle bir sıkıntım olmuyor ya da en minimal seviyede kalıyor. uzmanla neler konuştunuz seni nasıl etkiledi bunları öğrenmek istiyorum
bende bende sosyal fobi var.2 yila yakin tedavi gorddum.hala devam ediyorum.zaten benim bagirsak olayimin temelinde bu var.yani toplumda kendimi ifade edememe mideme vurdu ve sorunu yasamaya basladim.hayatim altust oldu.psikolojik tedavide aldigim ilac beni toplum icinde rahatlatti.kendime guvenim geldi ve mide sorunum tamamen bitmesede azladi.en azindan azda olsa kontrol etmeyi ogrendim.cok zor bir durum.o kadar zorki allah dusmanimin basina vermesin.insallah allahin izniyle daha iyi olucaz.gorusmek uzere.
selam aldığın ilaç sakinleştirici miydi?düğünün oldu mu? umarım Allah limsenin başına vermesin
hastaligima yoneleik antideprasan ilaci ve hala devam ediyorum...tabi doz azaltildi..yani doktor tavsiyesi disinda kullanilmaz.....evet dugunum oldu canim..opuyorum.
o gaz bende de var ciğerim ne yap biliyon mu biraz kaba olcek ama yere sırt üstü yat bisiklet çevirir gibi çevir bacakları.gaz kendiliğinden uçar sonraben sindirim düzenleyici ilaçlar içtim ama pek faydasını görmedim. bilmiyodum antidepresanların işe yaradığını bi psikiyatr a gideyim bari yazsın bişey yoksa patlıcam
o gaz bende de var ciğerim ne yap biliyon mu biraz kaba olcek ama yere sırt üstü yat bisiklet çevirir gibi çevir bacakları.gaz kendiliğinden uçar sonra
bende de var beli bükülesice. bağırsaklarım midem kendinden geçiyordu bir ara.adet sancısı gibim oluyordu bazen.yumurtalıklarıma kadar vuruyordu ağrısı spasmomen mi ne yeşil kapsül bir ilaç onu verdi doktorum iyi geldi psikolojik olanlara da genelde trankobuskas veriyorlar o da çok iyi bir ilaç.ama tavsiyem doğallıktan yana papatya çayı için mümkün olduğunca içine bir kaşık ta bal oohh mis.bende bende sosyal fobi var.2 yila yakin tedavi gorddum.hala devam ediyorum.zaten benim bagirsak olayimin temelinde bu var.yani toplumda kendimi ifade edememe mideme vurdu ve sorunu yasamaya basladim.hayatim altust oldu.psikolojik tedavide aldigim ilac beni toplum icinde rahatlatti.kendime guvenim geldi ve mide sorunum tamamen bitmesede azladi.en azindan azda olsa kontrol etmeyi ogrendim.cok zor bir durum.o kadar zorki allah dusmanimin basina vermesin.insallah allahin izniyle daha iyi olucaz.gorusmek uzere.
kızlar bişey sorucam hepınız gazdan bahsetmıssınız bendekını ben hala cozemedımm benım hamılellıkte sıddetlı kusma ve bulantılarla basladııı ..
dogumdan sornada devam ettı
1 senedırrr ugrasıyorum azalma vaar ama hala tam olarak gecmedıı bende sureklı ogurme hıssı var ee tabe cok ozur dıleyerekgegırmeyıde beceremedıgımden olabılır
gazda cıkıyor acayıp ama anlayamadım bu nedır endoskopiye gırdım hersey temız sadece demır kan degerlerım cok dusuk cıktı bundan olabılır dedııı doktor ama ben yıllrdır demır kan eksıklıgı yasarım hıc böle olmamıştııı bende cozum arıyorummm artık cok yoruldumbununla ugrasmaktan bazen yolda tutyorrr kabus gıbı
Selam kızlar, kardeşimde yıllardır aynı şikayetlerden müzdarip, ilerde bunun askerliği var evliliği var. diyeceğim o ki sizin gibi rahatsız olan erkeklerde var, bizde araştıra araştıra çok şey öğrendik, öncelikle
- sebepsiz hiç birşey yok sebebi bulmayan doktor var yada hastalarına günü kurtaran ilaçlar yazıp, uğraşmayan doktorlar desemde olur (onlara kızgınımda biraz)
- bahsettiğiniz çaylarda geçici rahatlık yapabilir ama nereye kadar kalıcı çözüm lazım, ayrıca uzmanlar bitki çaylarını alışkanlık haline getirmeyin diyolar, bu arada siyah çay bağırsakları kuruttuğu için şikayetleri artırır hatta bütün bağırsak rahatsızlıklarında siyah çayı dikkat edin, azaltın derler
- bir insanı bir kaç besin çeşidi rahatsız edebilir fakat siz onları farkedip tükketmediğinizde şikayetiniz devam ediyosa demekki sorununuz farklı ayrıca önceki yıllarda tükketiğinizde size rahatsızlık vermeyip şimdi veriyosa demekki bu koşulları oluşturan bir sebep var.
- şikayetleriniz hepsi mide-bağırsak sorunlarından dolayı kronik hale geldiği için geçici ilaçlar bırakınca şikayet yine başlar, özellikle mantar, H.P.(helicobacter pylori) ve gastrit gibi, zaten bi arkadaş gördüğü H.P. tedavisini anlatmış, (iki hafta - günde 2 defa, 2 antibiyotik, 1 mide ilacı) tedavi gören arakadaş için söylüuorum, bu ilaçlardan sonra antibiyotikten dolayı bağırsaklarında mantar oluşadabilir,
- eğer yorgunluk, halsizlik şikayetleinizde varsa mantar üzerinde durun,
- ister bitkisel kullanın ister ilaç farketmez önce sebebini bulmanız lazım, unutmayın hiçbirşey sebepsiz değildir.
sorunuz olursa bana sorabiliisiniz kardeşimde mantar ve hp çıktı sebebi çok antibiyotik şikayetlerden kurtuldu, inşallah sizlere yardımcı olabilirim.