Çocuk Hastalıkları Gaz Sorunu İçin Sab Simplex Kullanananlar

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Canim bugun bize doktor verdi bunu henuz kullanmadim aksam kullanicam
Bende duydum bu damlayi bi akrabadan bir defa denedim kuzum cok bagirdi o gun ne gazini diderebildi nede kaka yapabildi daha 40 cikmadigi icin olqbilir dediler oyuzden bir daha vermedim ins senin bebege iyi gelir

[QUOTE: 40024186, member: 609271"]Bende duydum bu damlayi bi akrabadan bir defa denedim kuzum cok bagirdi o gun ne gazini diderebildi nede kaka yapabildi daha 40 cikmadigi icin olqbilir dediler oyuzden bir daha vermedim ins senin bebege iyi gelir[/QUOTE]
Boyle dedin korktum simdi canim vermedim daha sen oyle deyince kaearsiz kaldim

Arkadaşlar benim bebeğim şuan 8 aylık doğumdan sonraki ilk günler gaz problemi çok yaşadık acayip ağlıyordu bebeğim gece saat 4 te acile gittik doktor bu damlayı yazdı ben hiçbi faydasını görmedim daa sonra kendi doktorumuza gittiğimizde söyledim bu ilacı verdiker diye kullanma onu hiç bi işe yaramıyo sadece tatlı olduğu için biraz sakinleştiriyo çocuğu dedi tadı gidince herşey aynı ne yazıkki çekicelsiniz arkadaşlar çocuğunuza gaz için de olsa sürekli ilaç takviye etmeyin bence ki bu damla ve bunun gibiler 1 defa da verilmiyo sürekli vermeniz gerek biraz sabır tek ilaç zamanla düzeliyo zaten

bebeğim 20 günlükken subsimflexi kullandım gaz sancıları ve ağlamaları arttı, eski halinden çok daha kötü olunca bıraktım. bizde işe yaramadı nurse harveys verdi doktor ama yine daha kötü olcak diye kullanmaya korkuyorum :KK43:

bebeğim 20 günlükken subsimflexi kullandım gaz sancıları ve ağlamaları arttı, eski halinden çok daha kötü olunca bıraktım. bizde işe yaramadı nurse harveys verdi doktor ama yine daha kötü olcak diye kullanmaya korkuyorum :KK43:
Gazlı ise bir bebek damla vs pek bir şeye yaramıyor.Sab simplex. Biogai kullandım nafile.her akşam aynı saatte yıkamak çok iyi geliyor . emziriyorsan bol rezene iç,yemeğine kimyon kat.hatta bebeğine de çok az rezene verebilirsin.bebeğinin ayaklarını sıcak tut.karnına saat yönünde çok bastırmadan dairesel masaj yap,bacaklarını açıp kapatarak hareket ettir. 3. Aydan sonra geçmeye başlıyor.tek kesin çözüm zaman.bebeğin büyüdükçe azalmasa da bebeğin hareket etmeye başkafığı için daha rahar gazını çıkarıyor.
Sabret geçecek.bana sa sabret denildikçe deli olurdm.sağlıkla büyüt bebeğini.

teşekkür ederim.hepsini deniyorum ama dediğin gibi tek çözüm sanırım zaman
Damlayı düzenli kullanmanız lazım bende iki aylık bebeğimde kullanıyorum 1.5 aydır günlük 10 damla×4 defa zamanını aksattığım zaman gaz şikayetlerimiz başlıyor hemen

Bende sap dan hic memnun kalmadim zinco cok iyi geldi bize bide 3. Aya giriyoruz artik azaldi da gaz sancilari birde gaz ilaclarinin ise yaramasi icin duzenli kullanmak gerekiyor bugun gazi yok vermiyim yapmayin gunde iki uc neyse duzenli verin

Ben de gazini cikaramayan 40 gunluk bebegime aldim sab simplex,doktor tavsiyesi ile tabi ki..

Iki gun cok duzenli kullandim ama bayanlar inanin benim minigimin o kadar gazi yoktu,bi arttirdi bi arttirdi ki anlatamam. El kadar bebegin karnindan motorlu tasit kalkiyor gibi sesler,cocuk ciglik cigliga..gozleri donmeye basladi valla havale fln gecirecek diye korktum kestim ilaci. Yani bu kadar gazimiz yoktu yeminle 5 kat arttirdi. Bi de cikarabilseydi iyiydi ! Neyse ilaci biraktik eski halimize donduk cok sukur. Gaz ona benden geciyor biliyorum. Hemen doktora gidip tedavi olucam...

Oğlum 7 aylık. İlk dört ayımız gaz sorunu yüzünden kabustu. Şükür geçti. Bize nurse harveys iyi gelmişti. Bebeklerimizin bizden etkilendikleri doğru ancak gaz yapan hiç bir şey yemeyen ve rezene vs içen bi anne olarak şunu söyleyebilirim kendinize yüklenmeyin. Çay, kahve ve belirgin gazlı yiyeceklerden uzak durmanız yeterli. En iyi gelecek şey zaman. Sabırlı olun

X