Çocuk Hastalıkları Gaz Sorunu İçin Sab Simplex Kullanananlar

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

aresim

prensesim ben !
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2008
362
3
41
2 aylık bebeğim inanılmaz gazlı. denemediğim ilaç kalmadı diyebilirim bugün dr.a gittik sab simplex verdi daha önceden yokmus türkiye de şimdi pfizer üretiyormus aldım daha 1 kere verdim inşallah oğlumun gazı kalmaz rahat eder.bu ilacı kullanan var mı?

2 aylık bebeğim inanılmaz gazlı. denemediğim ilaç kalmadı diyebilirim bugün dr.a gittik sab simplex verdi daha önceden yokmus türkiye de şimdi pfizer üretiyormus aldım daha 1 kere verdim inşallah oğlumun gazı kalmaz rahat eder.bu ilacı kullanan var mı?

sab simplexi ben su anda kullanıyorum.ilk 3 ay benim bebeğimde cok gazlıydı.bir cok ilaç kullandım. aslında biraz zamana ihtiyac var.hiç bir sey tam olarak iyi
gelmiyor.bebeğim su anda 5 aylık hala sab veriyorum ama her zaman gazı olmuyor olunca veriyorum. eskiye göre daha iyi geliyor...

ahh bu kolik ten bizde çektik.. denemediğimiz ilaç kalmadı diyebilirim,çok zorlu ve sabır isteyen bir süreç ebeveyn içinde..
sab simplex eczanelerde satılmıyordu o zaman(4 yıl önce).. ama ilacı bulduk..ve tek fayda eden ilaç o olmuştu..
bunun yanı sıra acı elma yağıyla da ayaklarının altına ve karnına masaj yapıyordum.. bunuda denemeni tavsiye ederim:KK34:

2 gündür 6 saat arayla 7 damla seklinde veriyorum ama daha kuzucum rahatlamadı dün muskat aldım 2 sefer verdim 1 seferinde güzell üstten alttan cıkardı ama bu muskatın mı sab ınmı etkisi anlayamadım dediğiniz gibi sabırlı bir sürecteyiz

enimde bebeğim 2,5 aylık sab damlayı bizde kullanıyoruz günde üç defa sekiz damla
olarak başladık ve kızım biraz rahatlayınca dozu azaltmaya çalışıyorum hemen öyle verdiğimiz
gibi gaz sanısını kesmiyor elbette ama düzenli kullanıldığında mutlaka faydasını görüyorsun
çok zor bir süreç küçükler ve çok ağlıyorlar,

Ben kullandım. Oğlum çok gazlı değildi çok şükür. Günde 4 -5 damla ile atlattım.
Ama en çok masajla atlattık bu sendromları. Masajın yetersiz kaldığı zamanlarda verdim. Öncelikle bacaklarını hareket ettirerek gazını çıkarın derim. En güzeli bu ilaçları hiç vermemek. Çok mızıklanırsa banyo yaptırın rahatlıyorlar.

Ben kullandım. Oğlum çok gazlı değildi çok şükür. Günde 4 -5 damla ile atlattım.
Ama en çok masajl atlattık bu sendromları. Masajın yetersiz kaldığı zamanlarda verdim. Öncelikle bacaklarını hareket ettirerek gazını çıkarın derim. En güzeli bu ilaçları hiç vermemek. Çok mızıklanırsa banyo yaptırın rahatlıyorlar.

bende aslında hiç ilaç kullanmamaktan yanayım ama oğlum öyle dertlenerek ağlıyorki içim acıyor resmen..ne masajlar yapıyorum banamısın demiyor ağladıkca daha cok hava yutuyor daha cok gazı oluyor onun için ağlatmadan çözüm bulmak lazım.
sab şimdilik rahatlattı gibi sizlere bir sorum daha olcak emzirmeden önce mi sonra mı veriyorsunuz ilacın içeriğinde önce yazdığı için ben önce veriyorum

bende aslında hiç ilaç kullanmamaktan yanayım ama oğlum öyle dertlenerek ağlıyorki içim acıyor resmen..ne masajlar yapıyorum banamısın demiyor ağladıkca daha cok hava yutuyor daha cok gazı oluyor onun için ağlatmadan çözüm bulmak lazım.
sab şimdilik rahatlattı gibi sizlere bir sorum daha olcak emzirmeden önce mi sonra mı veriyorsunuz ilacın içeriğinde önce yazdığı için ben önce veriyorum

bende 1 haftayı geçti sab kullanıyorum bebeğime,kesinlikle düzenli kullanıldığında etkili..sürekli emmek istiyor zaten ,ilacı verip üzerine emziriyorum,tepinmeye başladığında bacaklarına kaldırarak masaj yapıyorum maşallah güzel çıkarıyor..

kızım bir buçuk aylıkken hiç istemeyerek verdim kızım yarım saat sonra rahatladı sanırım 5 gün kadar kullandım çok faydasını gördük gecmiş olsun

Ben öyle düzenli kullanmadım. Bakıyordum çok sancısı var uyuyamıyor o zaman veriyordum. Artık nasıl denk gelirse.

ben de çok çektim gazdan bir çok ilaç denedik sab simplex de dahil ama ben nurse harveys den fayda gördüm hem bu bitkisel ama bir ara üretimde problem vardı bu aralar nasıl bilmiyorum

sab simpleks alanının en iyisidir bizde kullandık o zamanlar kaçaktı ve türkiyede üretilmiyordu rahat bulunmuyordu sahteside vardı şanslısınız artık türkiyede orjinali iyidir kullanabilirsiniz

Kızlar bu sab simplexi açtıktan sonra 1 ay içinde tüketilmesi gerek iye birşey söyledimi size doktor? Bizim bu 2. şişemiz ilk şişe daha yarı olmadan doktor 1 ay için tketilip atılmalı demişti attık başkada doktora eczacıya falanda sormadık sizin bilginiz varmı hava aldıktan 1 ay sonrada verdinizmi bebeğinize???

Benimde 2aylik bebegim var ve cok gazli sab simplex kullandim duzenli kullanmak lazim onuda dimdi baska bi ilac kullaniyorum 2gun oldu cok guzel yorumlar var bio gaia sabah ac karnina veriliyo gunde birkere bes damla bakalim iyi gelir isallah

Bende önce zinco ardından neo baby ve biogaia kullandım hiç biri fayda etmedı suan sab kullanıyorum ılk gun olmasına ragmen cok ıse yaradı ınsallah devam eder etkısı kurtuluruz su gaz sanCısından

X