- 23 Ağustos 2008
- 362
- 3
- 41
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 aylık bebeğim inanılmaz gazlı. denemediğim ilaç kalmadı diyebilirim bugün dr.a gittik sab simplex verdi daha önceden yokmus türkiye de şimdi pfizer üretiyormus aldım daha 1 kere verdim inşallah oğlumun gazı kalmaz rahat eder.bu ilacı kullanan var mı?
Ben kullandım. Oğlum çok gazlı değildi çok şükür. Günde 4 -5 damla ile atlattım.
Ama en çok masajl atlattık bu sendromları. Masajın yetersiz kaldığı zamanlarda verdim. Öncelikle bacaklarını hareket ettirerek gazını çıkarın derim. En güzeli bu ilaçları hiç vermemek. Çok mızıklanırsa banyo yaptırın rahatlıyorlar.
bende aslında hiç ilaç kullanmamaktan yanayım ama oğlum öyle dertlenerek ağlıyorki içim acıyor resmen..ne masajlar yapıyorum banamısın demiyor ağladıkca daha cok hava yutuyor daha cok gazı oluyor onun için ağlatmadan çözüm bulmak lazım.
sab şimdilik rahatlattı gibi sizlere bir sorum daha olcak emzirmeden önce mi sonra mı veriyorsunuz ilacın içeriğinde önce yazdığı için ben önce veriyorum
bende aslında hiç ilaç kullanmamaktan yanayım ama oğlum öyle dertlenerek ağlıyorki içim acıyor resmen..ne masajlar yapıyorum banamısın demiyor ağladıkca daha cok hava yutuyor daha cok gazı oluyor onun için ağlatmadan çözüm bulmak lazım.
sab şimdilik rahatlattı gibi sizlere bir sorum daha olcak emzirmeden önce mi sonra mı veriyorsunuz ilacın içeriğinde önce yazdığı için ben önce veriyorum
Canim bugun bize doktor verdi bunu henuz kullanmadim aksam kullanicam20 gunluk bebegede kullanilir mi