Çocuk Hastalıkları gaz sancisi

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

dusperisi007

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2016
13
3
86
38
Arkadaslar benim kızım 2.5 aylik gaz problemim var çok fena hem emziriyorum hem mama veriyorum özellikle emzirme sonrası artıyor gaz sancıları ve uyuduğu zaman çok uyanıyor ve bi daha uyumuyor sonrada çok huysuzlasiyor benim durumumda olan varmı yardım lutfen

Kimyon kaynatıp içiyorum Rezene içiyorum faydası olmuyor kolik desem oda değil özellikle uykusunda geliyor gaz ağlayarak uyanıyor

Armut kaynatıp verin rahatlar diyeceğim taşa tutulmaktan korkuyorum :KK53::KK53::KK53:
Ben oğluma o şekilde çare bulmuştum.

Evet Rezene ve kimyon kaynatıp veriyorum armut hiç duymamistim
Screenshot_2016-02-24-18-23-11-1.webp

Bu şurubu tavsiye ederim. Içerisinde dereotu yağı ve kimyon var. Benim kızım 3 yaşında ben 8 aylık olana kadar düzenli kullandım,gaz sorunu yaşamadık.
Tamamen bitkisel ,doktorumuz tavsiye etmisti.

Sağolun bu şurubu duymuştum ama denemedim zinco veriyorum suan ama faydası yok birde bunu deneyeyim
İcerigi masum ve cidden işe yarıyor ama düzenli kullanmak önemli,sabah emzirdikten sonra verdiniz diyelim,öğlen ve akşamda aynı düzende verin,o zaman fayda sağlar. Bir kullanıp bir kullanmamak işe yaramıyor.

ayyy ben çok çektim canım ya şükür 6 aylık olcak bikaç güne de gazı bitti 1 aydır.yaptığım şeyler;
1)yediklerime çooook dikkat ettim
2)bol kimyon tükettim
3)rezeneyi 1 çaybardağı kaynar suyla 1 çay kaşığı olara demleyip 4-5 kaşık verdim
5)sub simplex- bio gaia - zinco bu üçünü de kullandım
6)çok kriz anında paranox fitilin ucunu kırıp attım
7)geçmek bilmeyince banyo yaptırdım.
8)ALLAH YARDIMCIN OLSUN...:110:

Korkutmak istemem ama oglum 4.5 aylik olana kadar ne yaptiysam gecmedi. Ancak masajlarla bi nebze rahatlatabiliyordum. 4.5 aydan sonra kendiliginden gecti gaz problemi.

Sabir...

Ayyyy o gaz sancisini hamileligimde 2 defa cektim Allahim o el kadar bebekler nasil dayaniyor:(
Bugun hemsire tarcinin iyi geldigini soyledi gaz sancisina

Sagip vereyim olmazsa denemek lazim
Bence sütün yeterliyse sakın sağma işine girme azalır. Antikolik mama deneyebilirsin. Dr. Brown Antikolik biberonla mama vermeyi dene çok faydası oluyor. Birde sen kimyon tüketebilirsin. Ayrıca Sab Simplex ve Agulin çok faydalı oluyor. Geçmiş olsun...

Malesef sutumde yeterli gelmiyor sagma yapamıyorum zaten fırsat olmuyor Teşekkürler canım ısalah bunlardan birisi çözüm olur önce nurse yi kullanıcam

Back
X