• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gaz sancisi

Tulay gurr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2022
34
5
1
29
1 aylik bebegim çok gaz sancısı oluyor geceleri uyumuyor ne yapabilirim sürekli gaz masajı yapıyorum

1 aylik bebegim çok gaz sancısı oluyor geceleri uyumuyor ne yapabilirim sürekli gaz masajı yapıyorum
Doktorunuz biogaia,sab sımplex ya da nurse harveys colex başlattı mı
Bunlar iyi geliyor biz 15.günde biogaiya başladık bir aydan sonra gazlar artınca sab sımplex ekledik yanına. Arada çok sancı çekerse colex şurupta veriyoruz.

Gaz sancısından çok çektik, şu an bebeğim 2 aylık, kısmen rahatladı.
Her emzirme öncesi relaktaz damla, günde 1 kere biogaia damla ve 2-3 kere de nurse harvey damla veriyorum. Hepsi farklı etkiye sahip. Siz de kullanabilirsiniz. Ayrıca yediklerinize çok dikkat edin. Et, yumurta, süt ve süt ürünleri, kuruyemiş, tahin, çikolata yemedim ben. Şimdi yavaş yavaş deniyorum bu yiyecekleri.

Doktorunuz biogaia,sab sımplex ya da nurse harveys colex başlattı mı
Bunlar iyi geliyor biz 15.günde biogaiya başladık bir aydan sonra gazlar artınca sab sımplex ekledik yanına. Arada çok sancı çekerse colex şurupta veriyoruz.
Bunların hiç birini vermedi aguline adlı şurubu verdi pek ise yaramıyor gibi

Merhaba eğer emziriyorsanız yedikleirinize biraz dikkat edin. Yemeklere kimyon dökün. Bazı gaz masajı hareketleri var youtubedan bakabilirsiniz. Bir de eğer mama kullanıyorsanız doktora danışıp yeni bir mama tercih edebilirsiniz

Biz de ikinci hafta Biogaia damla kullanıyorduk, 2 gün önce de sab simplex damla eklendi üstüne. O eklenince bariz farketti. Geceleri ayakta durmaya o kadar alışmışım ki şimdi bebiş uyuyor ama ben oturuyorum uykum gelmedi bi türlü 😅
Başka bir hekime daha danışmanızı öneririm. Umarım en kısa sürede şikayetleriniz son bulur çok geçmiş olsun

Back