Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Merhaba ben siteye yeni üye oldum.İki buçuk aylık bi kızım var ve gaz problemi var.Rezene çayı anason yel cevizi hepsini kullandım ama fayda etmedi ha bu arada metsilde bunlara dahil. En son zinco kullanmaya başladım şimdi rahat ve uyuyor. Önceden gündüz hiç uyumazdı.Bşka tafsiyeleriniz varmı...
canım benim kızım 15 günlükken gaz sancısı çekmeye başlamıştık metsil. zinco bitki çayları herşeyi denemiş fayda görmemiştim.nurse harverys i düzenli kullanmaya başlayınca bütün sorunu hallettik.3 aylıkkende ilacı kullanmayı bıraktım .şimdi kızım 5 aylık çok şükür 2 aydır böyle bir sorun yaşamıyorum.sanada öneririm umarım senin bebeğindede işe yarar.
Benım oĞluŞum 4 ay Çektı az sancısını ılaÇlarn Çok etkısını gÖremedım. Lık zeytınyaĞıyla karnına saat yÖnÜnde masaj yap kasklarına poposuna zeytınyaĞpnı sÜr sıcak havlu koy karnına (ıssına dıkkat tabı Çok scak olmayacak) ayaklarıda mutlaka sıcak olsun eĞer Çok sıkıntı yaŞarsan bır kovanın ıÇıne ılık su koyup karnına kadar oturt suda bebıŞler ayaklarını hareket ettırdıklerınden bır bakmıŞsınkı gaz ÇıkmıŞ.