Gaz problemi 😢Nasil basa cikarim ?

Hayirlisi olsun insalllah benimde 1 gun gecti
Test yaptınız mı? Ben dün yaptım böyle çıktı ama benim testlerim de hep siliklik çıkar zaten o yüzden çok umutlanmıyorum yarın akla kara belli olur 😇 testin markası laboquik 6 günüm kaldı

Eklentiler

• Screenshot_20230228_141227_com.android.gallery3d.webp
    Screenshot_20230228_141227_com.android.gallery3d.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 42
Test yaptınız mı? Ben dün yaptım böyle çıktı ama benim testlerim de hep siliklik çıkar zaten o yüzden çok umutlanmıyorum yarın akla kara belli olur 😇 testin markası laboquik 6 günüm kaldı
Evet +med yapmistim ben ilk boyle beyaz gibi cikti ikinci bende daha once cok yalanci pozitif gordugum icin aman dedim attim cope kaset testti bi saat icinde aldim bariz silik pembeydi 3 4 gun oluyo yalan olmasin . Bu gunde predictor testim geldi kargodan zil calinca actim uyku sersemi aldim yaptim 5 dk bekledim yine beyazimsk gibi ciGi vardi yoktur dedim uykuya dayanamaxim geri yattim. iki tane yapmistim bu arada kalkinca testten birinde yine pembe gibi silik bironde de silk ama zor gozukuyodu

Var gibi aslinda ama bu sizin yaltiginiz teste cok guvenilir diyorlar

Evet +med yapmistim ben ilk boyle beyaz gibi cikti ikinci bende daha once cok yalanci pozitif gordugum icin aman dedim attim cope kaset testti bi saat icinde aldim bariz silik pembeydi 3 4 gun oluyo yalan olmasin . Bu gunde predictor testim geldi kargodan zil calinca actim uyku sersemi aldim yaptim 5 dk bekledim yine beyazimsk gibi ciGi vardi yoktur dedim uykuya dayanamaxim geri yattim. iki tane yapmistim bu arada kalkinca testten birinde yine pembe gibi silik bironde de silk ama zor gozukuyodu
Predictor benimde öyle çok kez çıkarttı testlere boşuna para veriyoruz bence tam koyu olmasını beklemek gerekiyor ya da

Canım regl oldunmu benimde dündü bugünde yok test yaptım hâlâ negatif
Yok olmadim test yaptim kargo gelince direk uykudan yeni kalkmistim iki tane gozum kapali test yaptim uykulu uykulu 😆 bes dk baktim gittim beyazimsiydi sonradan siliklesmisti ben uyanip bakinca geri uyumaya gitmistim esim djyor ki normalde uyanmazsin kargodur diye yataktan firladin diyo 😆

Var gibi aslinda ama bu sizin yaltiginiz teste cok guvenilir diyorlar
İşte konu benim 🤣 her testte böyle siliklik yaşadım bu testti yapmamıştım hiç bunda da böyle çıkınca aha bahtız bedevi yine negatif diye isyan eden tek insan olabilirim 🤣

Predictor benimde öyle çok kez çıkarttı testlere boşuna para veriyoruz bence tam koyu olmasını beklemek gerekiyor ya da
Evet o yuzden umitlenmwk istemiyorum ovulasyonumu da bilmiyorum tam ben ayrica ovulasyon kullanmadim her gun deneyecegim testi adet olmazsam vardir zaten olursam da yine testler bosa gitmis olcak olsun

İşte konu benim 🤣 her testte böyle siliklik yaşadım bu testti yapmamıştım hiç bunda da böyle çıkınca aha bahtız bedevi yine negatif diye isyan eden tek insan olabilirim 🤣
Evet gercekten anlayabiliyorum seni . Ama bu teste guvebilir diyorlar

Yok olmadim test yaptim kargo gelince direk uykudan yeni kalkmistim iki tane gozum kapali test yaptim uykulu uykulu 😆 bes dk baktim gittim beyazimsiydi sonradan siliklesmisti ben uyanip bakinca geri uyumaya gitmistim esim djyor ki normalde uyanmazsin kargodur diye yataktan firladin diyo 😆
Umarim hepimiz hamiş kalırız ama hiç ümidim yok ya sürekli negatif gelir heralde bir iki güne regl niye gelmiyor anlamıyorum da geçen ay 30 unda regldim 29 unda bir olurum düzenli

Umarim hepimiz hamiş kalırız ama hiç ümidim yok ya sürekli negatif gelir heralde bir iki güne regl niye gelmiyor anlamıyorum da geçen ay 30 unda regldim 29 unda bir olurum düzenli
Stres olabilir gec yumurtlamis olabilirsib

Evet o yuzden umitlenmwk istemiyorum ovulasyonumu da bilmiyorum tam ben ayrica ovulasyon kullanmadim her gun deneyecegim testi adet olmazsam vardir zaten olursam da yine testler bosa gitmis olcak olsun
Hiç birşey boş değildir hep hayırlısını istiyoruz belki hayırlı zaman bu zaman değildir, bak depremler oluyor rabbim hayırlı vakitte nasip etsin 🙏🏻 hepimiz bu olaylardan stres olduk

Hayır şuan bişey içme hamilelik varsa riske atma seninle diğer postta da konuştuk bak ben 2 saat önce pozitifi gördüm ki normalde de gaz problemim var şuan daha daaa fazla ama napayım onu da bebek yapıyor inşallah seninde bebekle ilgilidir problem yapma varsa çıkar rahatla 🤭
Artık inanılmaz zor oluyor karnım bazen burnuma geliyor siskinlikten .sabah uyanınca genelde pek olmuyor.geceye doğru iyice artıyor. Demir ilacı dersen kabızlık yapıyor. Bağırsak sistemim felç durumda .Allah yardımcımız olsun

Ağzın bal yerin emi 🍯💛 inşallah vardır çok yoruldum 😔 rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah senden de güzel haberler alırız 🤲🏻💐
Insallah ben halen adet olmadim testler dengesiz zaten belki gec dollenmedir belki regl olacagim bilmouorum regl olana kadar devam edecegim her sabah test yapmaya . Regl olursam da yoktur iste olsun hayirlisi olsun
Ben dua ediyorum valla her gece hayirlisiyla olsun diye ama cok da istiyorum

Back
X