• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gaz,'li olmak ayrcalktr.. :)

yaa sen mezun ben tazehihoyyytbölüm iyi hoşta labtakile rbeni delii ediyooo bide eğitim dersi hocası tek tek isimle alıyo yoklamayı yaa:kızgın:

:)olsun mezun olduğunda çok ararsın öyle şeyler duyacaksın ki ağzın açıkta kalacak...mesela fen bilgisi mezunu ama laboratuvar dersi almamış arkadaşların olacak(farklı üniversitelerden)..olacak da olacak okulunun en başta öğretmenlerinin değerini bil çünkü sen de bir öğretmen olacan arkadaşım...başarılar(bu hafta vize haftanızdır sizin)

doğru aslında k.kaleden gelen bi ark var labları çok boş geçiomuş sanırım,vizelerimiz 7aralıkta bu yıl geç oldu eğitim fakültesinin

Merhaba kızlar bende geçtiğimiz yaz mezun oldum gazi ilkmat .dan... ama o kadar özlüyorum ki senağlama hakikaten kim ne derse desin öğrencilik güzeldir gazi da bir başka güzeldir:))keşke okulu 1 yıl uzatsaydım diyorum şimdilerde...

Gazi nin mühendislik fakültesinin dekanı Yücel Ercan akrabam..Emekli oldu mu devam mı ediyor haberim yok gerçi....CADIARZU

Heee artık değilmiş,netten baktım "bütün lisans dereceleri* mit*'den olan değerli makina mühendisliği profesörü. geçen sene itibariyle gazi üniversitesinden ayrılıp tobb ekonomi ve teknoloji universitesine geçmiştir.." diyor...Rektör yardımcısı olmuş...

Son düzenleyen: Moderatör:
slm kızlar bende seneye gazi üniversitesindeyim 4.sınıfı orada okuyacagım fakat hocaları ve derslerin işlenişi bilmiyorum bana yardımcı olacak işletme bölümü okuyan varmıı??

minel aşk ben işletme değilim ama gelirsen aynı fakültede olacağız bende ekonometriyim.merak ettiğin bişey varsa sorabilirsin.gerçi ben daha 1. sınfım ama yardımım dokunur belki kaydirigubbakcemile2

Back