Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya kızlar bende de bi ağrı var karnım ağrıyor fakat nerdeyse 2 hafta olacak karnım gurul gurul ediyor fakat gaz maz bişiey çıkmıyorr kabızda değilim sadece kuru bi sancı var karnımda bazen midemde geziniyor ağrı kram şeklinde bebek bekliyorum sanırım bu nedenle bişey yapmıyorum yani bitki çaylarının çoğu düşük riski taşıyormuş gaz gidersede içemiyorum hamileliğimden emin olduktan sonra dr a gideceğim hamilelikle ilgili olur mu acaba ağrılar yani sizde de oldumu hmileliğinizin ilk günlerinde böyle sancılar merak ediyorum
Gazı ortadan kaldırmanın bir yöntemi var mı bilmiyorum ama geçen gün Cüvcüv arkadaşımız Faranjit için Günlük Sakızı nı tavsiye etmişti. Ben faranjit için kullandım ağızda emerek eritiyosunuz ama kullandıktan sonra anladım ki benim kendimde göbek sandığım tepecik tamamen gazmış. Bir insanda bu kadar gaz olabiliyorsa 70 milyon doğal gaz üretim tesisimiz var demektir:roflol: Ne Rusya ya ne de İran a muhtaç değiliz inanın
Her insanda aynı etkiyi yapar mı bilemem ama benim bağırsaklarımı müthiş çalıştırdı.a.s