Doğuma Hazırlık 9 haftalık gebelik

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Htc3534

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2024
34
2
1
25
Kızlar merhaba 9 haftalık hamileyim ve önceden bel ve karın ağrım gaz sancılarım oluyordu şuan azaldı diyebilirim ama yemek konusunda eskisi gibi yiyemiyorum sadece ara sıra kasıklarım da inceden bi bıçak batması gibi bişey hissediyorum benim gibi olan var mı bi sıkıntı yoktur umarım

Ne olacak ki, öyle sürekli rahatsız hissetmek zorunda değilsin, iyi olursun kötü olursun, siddetlenir, hafifler, olur öyle rahatladiysan ne güzel tadını çıkar 😊

Kızlar merhaba 9 haftalık hamileyim ve önceden bel ve karın ağrım gaz sancılarım oluyordu şuan azaldı diyebilirim ama yemek konusunda eskisi gibi yiyemiyorum sadece ara sıra kasıklarım da inceden bi bıçak batması gibi bişey hissediyorum benim gibi olan var mı bi sıkıntı yoktur umarım

Merhaba, bu dönemde adet olacakmış gibi ağrılar olması normal diye biliyorum. Benim doktorum da aynı konuda paniklememem için uyarmıştı. Vücut uyum sağlamaya çalışıyormuş. İster istemez yabancı bir hücre olarak gördüğü için atmaya çalışırmış. Kanama olmadığı sürece korkmanıza gerek olmadığı kanaatindeyim.

Back
X