Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende 5 haftalığım bende de şişlik ağrı karın gurultusu bel ağrısı sırt ağrısı mide bulantısı hatta kusma hepsi var çok normal yani içiniz rahat olsunKızlar yarın keseyi görmeye gidicez ama akşam üzeri midemde bir şişlik ve adet olacakmışım hissi gibi karnım gurul gurul normal mi bu belirtiler
Ay benim o kadar şiştiki patlicak sandimKızlar yarın keseyi görmeye gidicez ama akşam üzeri midemde bir şişlik ve adet olacakmışım hissi gibi karnım gurul gurul normal mi bu belirtiler
Akşam yemekte domates corbası içmiştim yapar mı ki oAy benim o kadar şiştiki patlicak sandimsonra yavas yavas indi diyetisyenimde ödemdir, ilk defa reglin gecikince vücut aşırı ödem yapabiliyor demişti
Onunla alakası yok dediğim gibi hamilelikten dolayı regli olmadığın için vücudun tepki veriyor ödem olarak zmanla geçiyorAkşam yemekte domates corbası içmiştim yapar mı ki o
Anladım yattım ama bağırsaklarım bozulacakmışgibi gurulduyor karnımOnunla alakası yok dediğim gibi hamilelikten dolayı regli olmadığın için vücudun tepki veriyor ödem olarak zmanla geçiyor
Keseyi gördünüz mü acaba ?Kızlar yarın keseyi görmeye gidicez ama akşam üzeri midemde bir şişlik ve adet olacakmışım hissi gibi karnım gurul gurul normal mi bu belirtiler
Evet gördük şükürKeseyi gördünüz mü acaba ?
5 haftalıkken gözüktü demi benim de 4+3 ne zaman gitceğimi bilmiyorumEvet gördük şükür
Benimde 4+2 diyor uygulamam. Son adet tarihiniz nedir5 haftalıkken gözüktü demi benim de 4+3 ne zaman gitceğimi bilmiyorum
22 şubatBenimde 4+2 diyor uygulamam. Son adet tarihiniz nedir
Sizin beta kaç çıktı kontrole gittiniz miBenimde 4+2 diyor uygulamam. Son adet tarihiniz nedir
Canım bende aynı. Bir gün ishal bir gün kabız oluyorum. Ciddi bir hazımsızlık var. Bazen korkuyorumKızlar yarın keseyi görmeye gidicez ama akşam üzeri midemde bir şişlik ve adet olacakmışım hissi gibi karnım gurul gurul normal mi bu belirtiler
22 şubat
Akşam baktırdım 1142 çıktıCanım bende aynı. Bir gün ishal bir gün kabız oluyorum. Ciddi bir hazımsızlık var. Bazen korkuyorum
Benimde aynı son adetimin başlangıç tarihi. Beta baktınız mı
Artar sizin de inşallah . Herkesin farklı oluyor nuş. Ben de bayramdan 1 gün önce gitsem mi diye düşünüyorum tam 5 hft oluyormaşallah betanızaben çok düşük öğrendim. 2 günde bir takip ediyorum.
14-30-108-275 diye devam etti. Yarın tekrar vericem. Cuma günü keseye çağırdılar ama gözükür mü bilmem
Bence gidin. Betanızda iyice artar keseniz gözükürArtar sizin de inşallah . Herkesin farklı oluyor nuş. Ben de bayramdan 1 gün önce gitsem mi diye düşünüyorum tam 5 hft oluyor
inşallahBence gidin. Betanızda iyice artar keseniz gözükür