• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gayrimenkul ve emlak danışmanları, emlakçılar

engidi

prenses kizimin kardesi
Kayıtlı Üye
27 Mart 2008
573
0
96
İstanbul
Ben bu sektörde değilim ama çalışmayı istiyorum. lütfen tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz.
örneğin Remax, turyap,eskidjii benzeri büyük danışmanlık firmalarında çalışanlar var ise özellikle çalışma saatleri, eğitimleri, kazancı hakkında bilgi paylaşımı yapalım lütfen.

ben delta da calıştım remaxda da abim calışıyo.çok güzel paralar kazanacagın sürekli insanlarla iletişim halinde olduğun hareketli bi sektör tavsiye ederim...

dün form doldurdum bugün aradılar. çok heycanlandım bugün doğum ünüm inşallah yeni yaşıma güzel başlıycam... yorumun içimi rahatlattı çok teşekkür ederim. hayırlısı inşalla güzel sonuçlr alırım..

merhaba, ben de bir emlakçıya yönetici asistanı pozisyonu için görüşmeye gidicem.
asistanlık tecrübem de yok. biraz endişelendim. benden neler beklerler? neler sorarlar? maaşı nedir? ne kadar maaş istiyosun sorusundan hep korkmuşumdur. bana biraz tüyo verebilir misiniz? çalışma koşulları filan. remax gibi büyük bir şirket değil.
yardımcı olabilirseniz sevinirim. :18:

şartları nedir çok bilemem. her şirket kendine özgü şartlar belirler. ama emlakçılar cumartesi pazar çalıştırır diye tahmin ediyorum. ücret olarak ta 1000 tl civarı olsa gerek diye düşünüyorum canım..

Back