Gayrettepe florence nigtingele

poyrazya

Kocasının Bebeği
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2010
2.119
463
323
İstanbul
Merhaba arkadaşlar. Gayrettepe Florance Nightingale hastanesine nasıl gidebilirim vesait ile? Mesela metrodan hangi durakta inip hangi yöne doğru yürümeliyim? Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

Merhaba arkadaşlar. Gayrettepe Florance Nightingale hastanesine nasıl gidebilirim vesait ile? Mesela metrodan hangi durakta inip hangi yöne doğru yürümeliyim? Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
IETT nin sitesine yazarsanız çıkıyor her yere ulaşım. Aynı şekilde Google’a yazarsanız yol tarifi çıkıyor. Sizin nerede olduğumuzu bilmiyoruz zaten nasıl tarif edilsin?

Kendi sorumu kendim yanıtlamış olacağım ama benim gibi bilmeyen arkadaşlara yardımcı olması için yazıyorum. Gidişin birçok yolu var arkadaşlar. Bana göre en rahatı taksim- harbiye otobüsüne binin, harbiye de inin. Oradan gayrettepe otobüsüne bineceksiniz. Ve hastanenin önünde ineceksiniz.Bu şekilde gitmek çok rahat.
Bir diğer yol; otobüs veya metro ile mecidiyeköy e gelip biraz yürüyorsunuz hastaneye ulaşmak için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…