Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
sıradan? valla ben çok beğendim canım, çok şirin bi evin var... duvarların pembe rengi ayrı bi hoşuma gitti, çalışma odanızda tam uzan kitap oku dinlen süper bi yer, ilerde bide bebiş odası eklenir:) Güle güle oturun huzurla inşallah
valla burada herkes evini sergiliyor canım önemli olan sıradan yada süper lüks olması değilki,amaç sıcacık yuvalarımızı sergilemek.. birbirimizden fikir alabilmek:) bence gayet sıcak ve tertemiz bir evin var...huzurla ve sağlıkla oturun inşallah...
bence hiç sıradan değil olması gerektiğinden çooookkk fazla güzel ve şık birde ben sade evleri çok severim evinde fazla abartı yok ... sade ve güzel yani tam benlik:)
resimleri düzelttiğin için çok teşekkür ederim arkadaşım.
ayrıca yorum yapan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim. sıradan bir ev yazmamdaki amaç bu evi dekore ederken renk-marka-dekor falan düşünmeden oluşturdum herşeyi. en kullanışlı, silinebilir-yıkanabilir, temizlemesi kolay, en basit, en ucuz olanı seçtim hep. o yüzden bana sıradan geliyo evim. mobilya mağazası gibi durmasın diyede elimden geleni yaptım. umarım başarmışımdır.