- 13 Ekim 2024
- 7
- -10
- 32
-
- Konu Sahibi meraklimelahat80
Melahat git bi işe gir çalış, bütün hayatın erkek arkadaşından ibaret olmuş.Sevgilim sınava girdi ve bir erkek polisin onu aradığını ararken de cinsel organına dokunduğunu anlattı hangi erkek olsa zoruna gider bunu dillendirmezdi gay mi yoksa iki cinsten de mi hoşlanıyor
Ne alaka? Hani önceki konunda da instagramdan kızları ekleyip duruyo diyodun? Troll müsün işsiz misin?Sevgilim sınava girdi ve bir erkek polisin onu aradığını ararken de cinsel organına dokunduğunu anlattı hangi erkek olsa zoruna gider bunu dillendirmezdi gay mi yoksa iki cinsten de mi hoşlanıyor
Kendini saklamak için yapıyor belki ne bileyimNe alaka? Hani önceki konunda da instagramdan kızları ekleyip duruyo diyodun? Troll müsün işsiz misin?
Konuları elleriyle değil pipisiyle yazıyor,o yüzden bu şekildeNe alaka? Hani önceki konunda da instagramdan kızları ekleyip duruyo diyodun? Troll müsün işsiz misin?
Akıl ver hadi boşver bunlarıMelahat git bi işe gir çalış, bütün hayatın erkek arkadaşından ibaret olmuş.
Üff çok saçma yeni açtığım için içimdeki her şeyi soruyorumKonuları elleriyle değil pipisiyle yazıyor,o yüzden bu şekilde
Sor,sor..Üff çok saçma yeni açtığım için içimdeki her şeyi soruyorum
Verdim işte akıl. Git çalış bir işe yara, bir herifin peşinde telef olmazsın o zaman.Akıl ver hadi boşver bunları
Git bir hobi bulKendini saklamak için yapıyor belki ne bileyim
Sen bilmiyosan ben ne bileyimKendini saklamak için yapıyor belki ne bileyim
Ay ben bu yorumuna çok güldüm☺Belki memur da şüphe edip pipisi var mı yok mu diye bakmıştır.
Bence biseksüel normal bir Türk erkeği olsa yiğitliğiden ödün vermeyip onu oracıkta döverdiSevgilim sınava girdi ve bir erkek polisin onu aradığını ararken de cinsel organına dokunduğunu anlattı hangi erkek olsa zoruna gider bunu dillendirmezdi gay mi yoksa iki cinsten de mi hoşlanıyor