Gay alt kat komşumuz...

DearesT

Yalan...yalann...
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2007
3.944
9
116
Ankara
selam kızlar...bir bilene danışayım dedim...
alt çapraz kat komşumuz bir gay...sana ne diyeceksiniz...evet cuma akşamına kadar ben de herkese size ne dedim...
başından anlatayım...bu arkadaş ev sahibi, apartmana ilk taşınanlardan...bir yıldan fazla oturmuş kendi evinde ama rahat bırakmamışlar...sürekli tepki, tavır, laf sokma vs...bıktırmışlar...ben o zaman daha yoktum apartmanda...sonra bu arkadaş taşınmış, evi kiraya vermiş...kiracısı 6 ay kadar önce çıktı, uzun süre evi satılık ilanında durdu ama yüksek bir para istediği için satılamadı...belki de biraz gay olduğundan bilemiyorum...şimdi geri geldi...taşındı yerleşti...bir gece vakti kimseye görünmeden yerleştirdi evini, sabah uyandığımızda yeşil çiçekli perdeleri takılmıştı...millet yine konuşmaya başladı, hatta yan dairesindeki çift kiralık ev aramaya başladılar çıkacaklar...ben hep onu savundum...size ne dedim...onun seçimi hatta belki zorunluluğu dedim...ama cuma akşamı sevgilisiyle geldi...güzel bir arabadan indiler, bagajdan market poşetlerini aldılar, sevgili başındaki spor şapkayı indirdi yüzüne, yüzü seçilmesin diye, boylu poslu bir çocuk...dün sabah da çocuk ekmeklerini alıp geldi...balkonda kahvaltı yapıyolarmış...bir anda tuhaf oldum...midem bulandı...
hakkatten onun özel hayatı, ama sonuçta yaşanan çarpık bir ilişki, alt katımda ve benim midemi bulandırdı...sizce yanlış mıyım...?

Tercih meselesi.Kendisi hemcinslerine ilgi duyuyorsa kimseyi alakadar etmez.Benim de midem bulanıyor ama onların yaşam tarzları , zevkleri vs. her şeyleri farklı.Sonuçta dünyada binbir türlü insan var.Lez,gay vs. Belki de ona göre de siz mide bulandırıcı geliyorsunuzdur.

Yanlis veya dogrusun ne yapabilirsin ki betty'cim ev onun malesef istedigi sekilde yasar,
istedigiyle birlikte olur, bilmiyorum belki yasadigim yerden dolayidir ki
burda bu tur iliskiler cok normal kimseye bulasmadiklari ve rahatsizlik vermedikleri surece, sende
ilgilenmemeye calis...:1ninca:

Tercih meselesi.Kendisi hemcinslerine ilgi duyuyorsa kimseyi alakadar etmez.Benim de midem bulanıyor ama onların yaşam tarzları , zevkleri vs. her şeyleri farklı.Sonuçta dünyada binbir türlü insan var.Lez,gay vs. Belki de ona göre de siz mide bulandırıcı geliyorsunuzdur.
belki...onu bilemem...haklı olabilirsiniz...
Yanlis veya dogrusun ne yapabilirsin ki betty'cim ev onun malesef istedigi sekilde yasar,
istedigiyle birlikte olur, bilmiyorum belki yasadigim yerden dolayidir ki
burda bu tur iliskiler cok normal kimseye bulasmadiklari ve rahatsizlik vermedikleri surece, sende
ilgilenmemeye calis...:1ninca:

bişey yapamam tatlım...sadece kınadığını yaşamadan ölmezsin hadisinden çok korkarım...kınamıyorum sadece hissettiğim şeyi söyledim belki kendi içimde abartmamak için...
ben onları görmemeyi başarabilirim...akşamdan akşama evdeyim...sadece hissettiğim şey anormal mi bir türlü karar veremedim...hiç böyle bişeyle karşılaşmadım çünkü
...

valla nedense benim tepeme hep manyaklar denk geliyo, bu oturduğum evdede deli kadının teki sabaha kadar temzilik yapıyo hergün sabah kadar gacır gucur takır tukur delircem. Üst kat komşumun gay ama sessiz olmasını kesinlikle ve kesinlikle tercih ederdim. Bence kimseye bi zararı yoksa boşver. Yani bu insanlar, onaylasakta onaylamasakta bir yerlerde yaşamak ve çalışmak hayatlarını, sürdürmek zorundalar.a.s

Onun kişisel tercihidir.Bence bu kimseyi ilgilendirmez.
Size bi zararı dokunmadıkça bu seçiminde ne zarar var ki :sm_confused:
Midem bulandı demişsiniz.
Görmezden gelin madem öyle.kaydirigubbakcemile5

siz gay oldunu nerden biliyorsunuz ispatlandı mı bu ben inanmadım açıkcası
belkı arkadası geldı ona kaldı
bu kadar kolay değil bence
bırakın hem oyleysede ozel hayatları sizi ilgilendırmez

Haklısın ilk başta sana ''sana ne'' dedim içimden..Am sonradan da rahatsız olmanı anladım..Kendi adına tabii..

Ya adamın pardon kadının neyse işte kendi eviymiş..Yapılacak hiçbirşey yok..
Ama çarpık bir ilişkiye de her dakika şahit olmak insanı gerer.

Bence onları 2 erkek arkadaş gibi gör ve takma dicem sana..

Ne yapılabilir ki başka? Aklıma birşey gelmedi.

Birde Bana Bizim Altkat Boş Diyordun'Gel Taşın diye'
Neysem Bunu ayrı konuşuruz..:umursamaz:

Betişim,Herkesi özel tercihi bencede saygı duyulmalı diye düşünüyorum ama
Bizzat Görsem,Yada Hissetmem kafi sanırım,Bende rahatsız olurdum.
Adamın kendi Evi yapcak birşey yok.
Normak Arkadaş gibi düşün.Görürsen görmezden gel,Aklına getirme Sevgili Muhabbetlerini..
Baksana zaten kendi bile rahatsız durumdan..

Seni Geçtimde Ütülünün Fikri ne Ben onu merak Ettim?şakkıdı

Son düzenleme:
yanlışsın betiş sağaaaneee kuzum :delphin:

midenin bulantısı hamilelikten olmasın sakın :roflol:

taam iğrenç bi espiriydi kabul :delphin:

valla nedense benim tepeme hep manyaklar denk geliyo, bu oturduğum evdede deli kadının teki sabaha kadar temzilik yapıyo hergün sabah kadar gacır gucur takır tukur delircem. Üst kat komşumun gay ama sessiz olmasını kesinlikle ve kesinlikle tercih ederdim. Bence kimseye bi zararı yoksa boşver. Yani bu insanlarda onaylasakta onaylamasakta bir yerlerde yaşamak ve çalışmak hayatlarını, sürdürmek zorunda.a.s

çalışmak, yaşamak vs...ok...bunlara hiçbişey demiyorum zaten...demek de haddim değil...kendi hayatları...yazdığım gibi "size ne" diyen de bendim...
sadece şuna takığım...yaşadıkları şey çarpık...bana batıyor olması çok mu anormal...
yan komşuyu çok eleştirdim ben, kadının bir oğlu var ve ev arıyor...o taşındı diye çıkmak istiyor evinden...sana ne ki dedim ona da...şimdi şöyle düşünüyorum...kadının küçük bir erkek çocuğu var, ne biliim belki seslerini duyuyordur...belki elele felan görüyordur onları...acaba kadın çocuğunun etkilenmesinden mi korktu...boşa mı eleştirdim onu ben...

açılın bir bilen geldi..kaydirigubbakcemile3

betiş; hoca eli verir talkımı kendi yutar salkımı olmuş bu durum biraz.
herkesin kendi tercihidir, karışamazsın.
he diyeceksin ben de zaten karışmıyorum bir anlık rahatsızlığımdan bahsediyorum.
valla karşımda sevişmedikleri sürece, usturuplu oturdukları sürece benim için aynı apartmanda, karşı dairede falan oturmalarında sorun yok.

Son düzenleme:
Aslında ben Ankara'dayken bu konuyu konuşmuştuk seninle.:1hug:
O zaman daha rahattın..
Şimdi etkilenme sebebini gebeliğine bağlıyorum ben..
Hani gebeler hassas olur vs. diyorsunuz ya..:sinifsinif:
Şimdi senin aklından bin türlü şey geçiyordur..
Bence boşver,hiç düşünme bile..
Yeter ki rahatsızlık vermesin inşallah:1hug:

tercih meselesi herkes özgür onunda tercihi o bence kimseyi ilgilendirmez sonucta zararlıda deıl anladıgım kadarıyla bosver sen gormezden gel

siz gay oldunu nerden biliyorsunuz ispatlandı mı bu ben inanmadım açıkcası
belkı arkadası geldı ona kaldı
bu kadar kolay değil bence
bırakın hem oyleysede ozel hayatları sizi ilgilendırmez

neye inanmadınız...
adam gay...devlet hasatnesinde çalıştığı için ameliyatla cinsiyet değiştiremiyormuş...
yanındaki de sevgilii...,
alt kat komşumla samimi...kesin bilgi...

ben bu tip olaylara "tercih meselesi" diye bakacak kadar genişleyemedim daha kimse kusura bakmasın
yerim öyle kişisel tercihi be...
Allah insanların tek cins ile yaşayabileceğini düşünseydi tek tip yaratırdı insanları
ne gerek vardi karşi cins yaratmaya?
bu resmen sapkınlıktır
asla saygı duymam, istesem de beceremem tabiatıma aykırı

açılın bir bilen geldi..kaydirigubbakcemile3

betiş; hoca eli verir talkımı kendi yutar talkımı omuş bu duurm biraz.
herkesin kendi tercihidir, karışamazsın.
he diyeceksin ben de zaten karışmıyorum bir anlık rahatsızlığımdan bahsediyorum.
valla karşımda sevişmedikleri sürece, usturuplu oturdukları sürece benim için aynı apartmanda, karşı dairede falan oturmalarında sorun yok.

olm adamın şey yani kadının tapulu mülkü neyine karışacam...
evet aynen bir anlık rahatsızlık...ama genele yayılıp tartışılabişlir diye düşündüm...ben de içinden sonuçlarımı çekerim...
üsturuplarını bilmem...alt çapraz görünmiir...üsturupsuz otursalar birileri karışır muhakkak...

bişey yapamam tatlım...sadece kınadığını yaşamadan ölmezsin hadisinden çok korkarım...kınamıyorum sadece hissettiğim şeyi söyledim belki kendi içimde abartmamak için...
ben onları görmemeyi başarabilirim...akşamdan akşama evdeyim...sadece hissettiğim şey anormal mi bir türlü karar veremedim...hiç böyle bişeyle karşılaşmadım çünkü
...

Kinamak degildir ki bu...
hissettigin sey ise kendine gore anormal degildir bu kendi dusuncendir kendi hayatinda
tercih etmezsin tipki onlarin kendi hayatlarinda bize gore normal olan
iliski seklini tercih etmemeleri gibi...
Rahat ol yani ve rahatsizlik veriyorsa da gormemeye calis..:CüvCüv:

bakın...arkadaşın köpeği vardı...zabıta mı ne getirtip köpeğini aldılar daha apartmana taşınır taşınmaz...kıyameti kopardım...gay diye böyle davranıyosunuz size ne dedim...ütülü de apartmanın yöneticisi hallettirmiş...
ona haksızlık yapılmasını istemem insan çünkü...ama arabadan inip kasketini yüzü seçilmesin diye indiren bir adam ve yanında da bir adam..offffffffffff...
anlatamıyorum kanımca...

çalışmak, yaşamak vs...ok...bunlara hiçbişey demiyorum zaten...demek de haddim değil...kendi hayatları...yazdığım gibi "size ne" diyen de bendim...
sadece şuna takığım...yaşadıkları şey çarpık...bana batıyor olması çok mu anormal...
yan komşuyu çok eleştirdim ben, kadının bir oğlu var ve ev arıyor...o taşındı diye çıkmak istiyor evinden...sana ne ki dedim ona da...şimdi şöyle düşünüyorum...kadının küçük bir erkek çocuğu var, ne biliim belki seslerini duyuyordur...belki elele felan görüyordur onları...acaba kadın çocuğunun etkilenmesinden mi korktu...boşa mı eleştirdim onu ben...

sana batıyor olması gayet normal, toplumun genel geçer kurallarına aykırı bi durum sonuçta. Ama komşu kadını boşuna eleştirdiğini düşünmüyorum söylediğin şeylere tanık olsaydı söylerdi zaten; ama sesleri geliyo, ama öpüşüyolar falan diye. eger komşum gay olsaydı, gürültü yapmadığı ve dışarda balkonda aleni sevgilisiyle öpüşmek gibi garip hareketleri olmadığı sürece sorun etmezdim. Benim için en iyi komşu sessiz, komşu gay olması önemli değilkaydirigubbakcemile3:lepi:

Back
X