Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
gate io kripto borsası hakkında merak edilen herşey
merhaba arkadaşlar. gate io kripto borsasını aktif olarak 1 buçuk yıldır kullanıyorum. birçok artısı var. buradan sormak istediğiniz birşey varsa cevaplayabilirim
internette çok saçma bilgiler dönüyor. gerçekten kullanmak isteyenlere faydalı bilgi olması için bu konuyu açtım. komisyon indirim kodunu paylaşıp reklam yapmak gibi bir derdim yok. zaten vip 5 seviyedeyim. oradan gelecek 1 dolara ihtiyaç yok
internette çok saçma bilgiler dönüyor. gerçekten kullanmak isteyenlere faydalı bilgi olması için bu konuyu açtım. komisyon indirim kodunu paylaşıp reklam yapmak gibi bir derdim yok. zaten vip 5 seviyedeyim. oradan gelecek 1 dolara ihtiyaç yok
yatırım çok geniş kapsamlı bir konu. bu tamamen alacağınız riske göre belli olur. çok risk çok kazanç yada kayıp getirir. az risk az kazanç az kayıp getirir. kişiden kişiye değişen bir konu. hangisi size uygunsa ona göre ilerlenebilir