Gebeliğe Hazırlık Gastrosizis

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Zehracankurtcomru

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2019
1
1
38
Korkmayin savasmaktan mucadeleden bakin bu Demir beyimiz 4 aylikken GASTROSIZIS teshisi kondu bizim dilimizde bagirsaklari karnin disinda buyuyor 4 aylikkken aldir dendi o cani allah verdiyse o alir dedim dogurmaya karar verinede amniyosentez olup baska hangi hastaliklari var down sendromu falan varmi ona bakicaz hashaliklarini bilip hareket edelim dediler tamam dedim ve amniyosentez oldum cok agrili sancili bisiy baska bi hastalik cikmadi cok sukur hemen Tepecik hastanesine yonlendirildim bu ameliyati KUSADASINDA COSKAN DINCER den baskasi kabullenmedi kimse kendine guvenemedi tabi butun sonuclari bana soyleyerek kabul etti derken yinede bagirsaklarla baska bi organda disari cikarmi diye takibimi Tepecik hastanesinde devam ettirdik 37. Haftalikken sancim oldu Tepecikte direk ameliyathane onlugu giydirilip 5 saat boyunca NTS ye bagli kaldim gelen dr seni kim sagina cevirdi dedi dedim az onceki dr kizdi tersime yatirdi derken her yarim saatte bir dr kizdi hepatit-b li bi hasta karsi yatagima yatti baska bir kadin daha geldi sedye yok diye kadin nerdeyse hepatit-b li bayanin yanina oturucakti sonra yanima geldi iki 9 aylik kadin ayni sedyede siginmaya calistik allahtan sabah giderken kahvalti yapmistim da sancimi dindirmek zorunda kaldilar ac olmadihim icin daha sonra asagi indirdiler ameliyathane onlugugle beni hastalarjn icinde dolastirdilar tek basima esime hbr verin diyorum ulasamadik diyorlar meger onlarda hastanede benden hbr almak icin hastaneyi karistirmislar telefon istedim onumde 30 kisilik hemsire dr ve hastabakici vardi aglayarak telefon dilendim bir tanesi bile aciyip vermedi butun gucumu toplayip hastalardan istedim ikisinin kontutu yokmuş uilmadim 3cudende istedim bu arada cuma gunu gitim pazartesiye kdr taburcu yok 9 aylik ben sandalyede oturcakmisim 3 gun neyse kardesime ulastim oda hamile haliyle o merdivenleri nasil ciktigini bilemeden kostu geldi esimde gelip imza karsilii ciktik bu arada onda ameliyat olmucagimi bildii halde COŞKAN bey Eşimi arayip ameliyattan sonra mutlaka kontrol ediyim demis hastaneden ciktigim gbi aradim sizden baskasina gitmicem die tamam hemen yarin gel dedi bu araa ntsye baglandigimda dr asistani dediki bu cocugun hasta oldugunu sana soylemedilermi dedi dedim soylediler niye aldirmiyosunki dedi iste hep boyle yapiyonuz falan dedi dedim siz niye varsiniz asistanlar bagariyo bide drlara hocam ben dikebilirmiyim diye ultrasonla karnima bakiyo bagara bagara arkadaslarini cagiriyo bakin ne var burda hadi bilin bakalim diye karnima bakan asitmi diyo hyr GASTROSİZİS diyo herkes sok telefonlari cikarip video falan cekiyolar beni dusunen hic yok gulusuyolar falan neyse bu yolculuk bitti saydam hastanesinde COSKAN hocama gittik ADU de PROF SEZEN hanim i ayarladi birde DOÇENT ayarlamis ameliyati yapcak kabul ettirmis hastaneninde 4 aylikken beri orda olcagimdan hbri vardi 28 haziranda tekar hbrlestiler 3 temmuzda bir daha hbr verildi ambulans falan hastane hepsi ayarlandi 4 temmuz sabahi hastaneden coskan beyle beraber egemed soke hastanesine gittik ameliyata baslanicak artik sondam takildi damar yolum acildi hastanenin bashekimi ve anestezi uzmani geldi cocugun olurse hapse girersin kasten oldurmekten hbrin varmi dedi dedim 2 cocugum var ben hapse nasil girerim bu simdimi soylenir dedim niye hapse gircem tam tesekkullu bi hastanede ameliyat olmadiim icinmis dedim tam tesekkullu hastanede dedilerki zaten yasamicak onbinde bir gorulen bisiy okcegini soylediler ama coskan bey elimden geleni yapcam diyor adam kendine guveniyor neyse COŞKAN beyi ameliyathane onlugugle tekrar odama cagardilar oda dediki niye hapse atilsin tekrar butun olabilecek herseyi kabul ediyorum dedim COŞKAN beyin 2 avukat arkadasi varmis onlara sormus hemen sonraa ameliyata alındım belimden uyusturuldum yatirildim ve bana dedikleri sey 3 saat sonra uyusukluk gecer gonderelim diye kavga ediyolar ameliyathanede COSKAN beyle hemsire bile bagariyo nerdeyse gonderelim diye cocuk dr unun imza atmasi lazimmis o kabul Etmiyo gelmiyo ameliyathaneye ambulans dr lari kabul etmiyo damar yolu acilmadan en sonunda COSKAN bey sinirlendi benim ameliyathane oldu 30 kisi ameliyathanenin kapisi olmus anacik babacik butun hemsireler dr lar bizim yanımızda herkes kavga ediyo COSKAN by kabul etti beni diye bi diplomasi daha varmis COSKAN beyin hatirlamiyorum o diplomayi soleyince cocuk dru geldi odaya tabi hala bagariyolar o bagarismanin icinde COŞKAN bey bana bakti sadece seni kurtaricam ama cocuk allahin isi dedi basliyorum tamam mi korkma dedi herkes bagarirken nesterle kesti ve hepsi ameliyata baslamak zorunda kaldilar cocuk sarildi hemen cocuk ambulansiyla ADU ye gonderildi 1.5 saatlik ameliyat sonunda pasam kuveze alındı daha sonra bana ic kanama dediler cunku kusadasindaki kan olcme mak sokedeki farkli ve hatali cikti birinde 6 cikiyo hicbisiyyiyp icmeden birinde 7 daha snra devlet hastanesinde baktirdim 8 mis zaten kanim hep az oldugu icin ameliyattan sonra normal bu sonuc dedi Coskan bey ve dustuk aydin yollarina 4 gun sonra benide hastaneye yanina aldilar ve emzirmeye basladim dr knce az ver kontrol edelim dedi ama bizimki duur mu yogum bakimi birbirine katti memeden cikinca daha sonra az daha dene madem susmucak dedi sonrada tamam ver hadi yoksa susturamicaz dediler 11 gun sonrada evimize kavustuk cok sukur yilmayin vazgecmeyin savasin 🧚‍♀️COSKAN DINCER e sonsuz tesekkurler 😘

Eklentiler

• IMG_20190920_102706.jpg
    IMG_20190920_102706.jpg
    147,6 KB · Görüntüleme: 47
X