Gastroenterolog aranıyor...

kakule

Nirvana
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
441
6
641
48
İstanbul
merhaba arkadaşlar benim 2,5 yaşında bir kızım var ve katı gıdalara geçtiğimden beri kabızlık sorunu yaşıyoruz... götürmediğim doktor uygulamadığım yöntem kalmadı halada lağman yada fitille kakasını yaptırabiliyorum... artık büyük bir ünv. hastanesinde iyi bir gastroentreloğa götürmek istiyorum bana önerebileceğiniz iyi bir doktor varmı. yazarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler...

Geçmiş olsun canım, benim buyuk oğlumdada aynı sorunu yaşamıştık aynı şehirde değiliz ama bazğzı öneriler vere bilirim ,gitmediğimiz dr. kalmamıştı ,son gittiğimiz dr. hiç bir ilaç vermedi beslenmesine dikkat edip bağırsakları düzenliycez kendisi alışcak dedi, en çok verdiğimiz besin bildiğimiz kepek bu kepeği her yemeğinin içine koyduk ben az bu kepeği zeytin yağı ile kavurdum her yemeğinie karıştırdım ,aradada zeytin yağı içirdim zamanla bağrsaklar düze geçti aynı sorunu bizde yaşadığımız için ne sıkıntı oldugunu iyi bilirim (oğlum su anda 18 yaşında) geçmiş olsun acil şifalar

geçmiş olsun arkadaşım malesef 3.5 yaşındaki kızımın sorunuda aynı gastro entroloji uzmanına götürdüm ve kalın bagırsagın süte karşı alerjisi diye şimdilik düşünüyor yarın 2 tahlilil daha çıkacak ama sakın lagman yapma çünkü doktor bunun çok zararlı olduğunu bagarsaktaki faydalı sıvılarrında yok oldunu söyledi hiç lagman yapmadım gliserinli fitil veriyordum ama inş. düzelecek geçmiş olsun

istanbul'da yunus emre hastanesi var üsküdar'da.. ülkenin en iyi gastroentologlarından biri var, Koray Bey..cidden tavsiye ederim..Bizim tüm aileyi elinden geçirdi sağolsun :)

istanbul'da yunus emre hastanesi var üsküdar'da.. ülkenin en iyi gastroentologlarından biri var, Koray Bey..cidden tavsiye ederim..Bizim tüm aileyi elinden geçirdi sağolsun :)
Mrhb bende istanbuldym gastroparazi hastasıyım çözüm bulamadım arıyorum 2,5 aylık hamileyim gastroparazi yani mide felciyim hiçbirşey yiyip içemyrm her yemeye çalıştığımda su içmeye çalıştığımda çok berbat oluyrm bulantı kusma yiyip içmediğim için sürekli bulantı kusma oldugu için hayatımı yaşayamıyorum bilgisi olan hastalık hakkımda iyibir doktor hakkında 10 yıldır bu sorunla yaşamaya çalışıyorum acil cevap yazın kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…